SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Duben 2025, 07:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Walkman W890i - co vas zajima?
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Walkman W890i - co vas zajima?  (Zobrazeno 26812 x)
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 13. Březen 2008, 19:10 »

No, ja by som rozhodne cakal na oficialnu verziu toho fonu... Prekrytovanie by boli vyhodene ca$h... Na Slovensko dojde Mocha Brown v 14. tyzdni a myslim, ze asi aj skor, ale neviem... Na oficialnom e-shope Sony Ericssonu je ten datum, ale moze sa to este zmenit, ale myslim si, ze ked dojde na Slovensko, tak do Ceska urcite tiez...  Mrknutí Mna osobne ta hneda tiez dost zaujala a prave preto sa este furt neviem rozhodnut, uz som to raz pisal, musim ich videt nazivo... Variantu Sparkling Silver som uz sice videl, ale chcem vidiet hlavne Mocha Brown, takze si este nejaku tu chvilku asi pockam...  Undecided A k tomu stereorepraku, ja viem, ako je to myslene (cital som dost recenzii  Smajlík ), ale nevidim v tom rozdiel, ked je stereoreprak len obojstranny a ked je to stereo ako take, vsak ten fon ma 2 repraky, tak to je stereo, ci ne? A tym padom by tomu aj mohol zodpovedat zvukovy ,,prejav" a aj ked viem, ze to tak nebude, ale teoreticky by to tak malo byt...  Roll Eyes
« Poslední úprava: 19. Květen 2008, 15:19 od $J.U.R.O.8K$ » uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #16 v: 13. Březen 2008, 19:54 »

Ta stereoreprodukce neni zla, ale i tak je zvuk dle me silene plochy, toÂť muj nazor, takova K850i proste dle me hraje lepe...

Jinak ta hneda varka urcite bude, jen to bude chvilku trvat nez se telefon usadi na trhu a nez se zasiti trh....
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 13. Březen 2008, 20:07 »

a ode dneska do toho jeste na globalnim trhu pribyla cerna barevna verze, skoda ze se u nas asi nebude prodavat...
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 13. Březen 2008, 20:12 »

Na Slovensku je dokonca v ponuke aj cierna varianta tohto fonu... Ponuka ju jeden internetovy shop za  11791 SK... Kedze som o variante Espresso Black neuvazoval, tak to ani neriesim...
uložena

smarts
Uzivatel
Telefon: -

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 13. Březen 2008, 20:27 »

Na Slovensku je dokonca v ponuke aj cierna varianta tohto fonu... Ponuka ju jeden internetovy shop za  11791 SK... Kedze som o variante Espresso Black neuvazoval, tak to ani neriesim...

ok. do mesice tu bude, to se da vydrzet... nema cenu kvuli tomu vyhazovat penize za vymenu krytu
uložena
krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 21. Březen 2008, 22:42 »

zde ho mame v prodeji expedice 4dny.... http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=SER-W890I
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #21 v: 21. Březen 2008, 23:18 »

Ale kluci cekaji na hnedou variantu  Mrknutí
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 21. Březen 2008, 23:36 »

No o tej striebornej variante viem, ale mna skor zaujima ta hneda... Uz som videl v ponuke niektorych e-shopov aj variantu Mocha Brown, ale v oficialnom e-shope Sony Ericssonu ju este stale nemaju dostupnu... Ale uz som na 99,9 % rozhodnuty prave pre tuto hnedu variantu, napriklad Tu je celkom dobra ponuka, co sa tyka e-shopov... Uz ju len pojdem ceknut do nejakeho shopu nazivo a myslim, ze je rozhodnute... Teda dufam, ze ju uz niekde budu mat...  Undecided
« Poslední úprava: 19. Květen 2008, 15:21 od $J.U.R.O.8K$ » uložena

krecek™
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 21. Březen 2008, 23:55 »

treba ti ho sezenou v Palladiu
uložena
smarts
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 08. Duben 2008, 15:07 »

Zdravim.
Od tohoto patku jsem majitelem mahagonove varianty (mocha brown) telefonu w890i, takze prinasim prvni postrehy.
To, co zaujme na tomto telefonu snad vsechny je jeho velikost - je opravdu roztomile titerny, takze se naprosto nehodi do rukou drevorubcu a i sikovni jedinci si na rozmery budou muset chvili zvykat. Nicmene po ctyrech dnech uzivani si jiz zvykam - zvlaste fajn je to v kapse u kalhot Smajlík
Jedna nevyhoda, ktera prameni z rozmeru a vahy telefonu je ta, ze vibracni vyzvaneni chce opravdu citlive jedince. Pri te vaze ma vibrujici telefon tendence spise jemne lechtat.
Grafika telefonu je naprosto famozni - ostrost, barvy a animace zaujaly snad kazdeho, kdo s telefonem prisel do styku.
Rychlost - no, po pravde receno, mohl by byt trosku rychlejsi. Pri vyhledavani v kontaktech mi prijde docela liny - i kdyz to neni nejhorsi, tak dnes bych cekal, ze telefon zareaguje na stisk klavesy a skok na dane misto v seznamu behem nekolika milisekund  Sad
Zvuk - nemam skvostny sluch, ale i tak jsem poznal, ze je lepsi nez na mem starem iAudiu, coz je ale asi dano spise sluchatky.
Psani sms - mile me prekvapila predikce textu (nikoliv T9, ale predikce celych slov). Takova mila, skoro nepouzitelna ficurinka. Co me ale dost vadi je zpusob zobrazeni dorucenek. Na svem starem telefou jsem byl zvykly, ze se dorucenka zobrazila a za vterinku zmizela. U W890 je nutno dorucenku potvrdit OK.
Fotoaparat - sice 3.2Mpix, ale zadna slava, potrebuje opravdu hodne denniho svetla, aby udelal hezkou fotku. V mistnosti, nic moc.

No a barva? Mocha brown je urcite lepsi nez stribrna. Stribrna na me doted pusobi nudne, zatimco mocha brown je takova neotrela a ziva barva, ktera proste musi zaujmout.

Takze celkove s telefonem spokojenost, M.

PS. Telefon je zakoupen na Slovensku, protoze operatorka zakaznicke linky SE mi nedokazala rict, kdy tato barevna varianta dojde do Eech. Dokonce o tom vyjadrila jiste pochybnosti - pry, kdyby to melo oficialne do cech jit, tak by to mela na monitoru, coz v te chvili nemela (informace ze ctvrtka 3.4. 2008).
uložena
smarts
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 08. Duben 2008, 15:11 »

Jo, a jeste na jednu vec jsem si vzpomnel.
Asi to bude spolecna nevyhoda vsech nablyskanych a stylovych telefonu: Strasne, ale STRAŠNI RYCHLE se telefon (resp. displej) zapatla a jsou na nem videt mastne smouhy, otisky prstu atd... Sad
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 22. Květen 2008, 19:30 »

Viem, ze to je len taka drobnost, ale pisali ste o tom tu na SEManii v samotnej recenzii W890i, no uz 2x sa mi fon uplne vybil a ani raz mi pred samotnym vybitim neblikala ta cervena dioda, ktora je pri tlacidle na fotenie (mala by signalizovat vybitie baterky), je v nej nejaka chyba alebo to blika len pri nejakej ,,specialnej" prilezitosti?  Huh Pri poslednych percentach baterky som si to naschval vsimal, az kym fon nasledkom vybitia ,,neskapal", ale blikania som sa ani raz nedockal, ne, ze by mi to nejak trhalo zily, len ma to zaujima, teda ak si to este niekto, kto testoval W890i, pamata...  Smajlík
uložena

krecek™
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 22. Květen 2008, 20:05 »

asi jsi to moc rychle vysÂťavil a nestacilo ti to ani zablikat  Grin ale v tomhle bych vubec nehledal chybu ja to blikani nikdy nesledoval me stacilo sledovat baterku  Mrknutí
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 22. Květen 2008, 20:32 »

Mna to len tak zaujimalo, lebo som o tom cital vo viacerych recenziach a pri poslednych percentach baterky by mala dioda zacat blikat, ale tak nevadi, prezijem aj bez toho...  Grin Mrknutí
uložena

krecek™
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 24. Květen 2008, 18:24 »

Jen,tak OT v utery si jedu pro novej mobil do Palladia tak sem zvedav co vyberu ale vypada to na W910i  Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Walkman W890i - co vas zajima?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 16 dotazů.