SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 20:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Slovnik T9
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Slovnik T9  (Zobrazeno 2904 x)
Lope
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 16. Srpen 2005, 20:35 »

Bydlim v pohranici a docela pilne ucim svuj mobil "mistnimu" nareci, ktere je z casti kombinaci 2 jazyku a z casti svebytny jazyk..
"Vlastni slovnik" se mi utesene plni a z toho plynou me otazky na vsevedy a technickou podporu.. Mrknutí Cheesy

1) je "vlastni slovnik" pro T9 omezen poctem slov nebo si jen ukusuje bity z pameti telefonu teoreticky "donekonecna"..?
2) existuje zpusob jak propojit 2 slovniky, napr. cesky a nemecky, bez nutnosti je vzdy prepinat..?
3) pri prehrani FW, napr D750i -> W800i, prijdu o polozky z " vlastniho slovniku"..?
4) v pripade, ze "vlastni slovnik" je omezen poze pameti telefonu neslo by zkopirovat jeden jazyk (viz. bod 2) do tohoto "vlastniho slovniku"..?
uložena
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Srpen 2005, 20:40 »

1) neznam telefon, ktery by pameÂť pro vlastni slovnik T9 nemel omezenou  Undecided Ale taky bych se nezlobil, kdyby byl K/D 750i treba prvni  Cheesy  Mrknutí
2) obavam se, ze to nepujde...
3) ano, pri zmene napr. z D750 i na W800i prijdes o polozky z vlastniho slovniku. Pri pouhe aktualizaci FW doufam vse zustane (zatim nemam overeno)
4) viz 1) a 2)

Stopro jistej jsem si akorat bodem 3)  Cheesy ale ja byl vzdycky pesimista  Grin
« Poslední úprava: 16. Srpen 2005, 20:42 od sven » uložena
Lope
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 17. Srpen 2005, 19:33 »

Sven: Diky i kdyz´s me nepotesil.. Sad

Nenajde se nejaky optimista  Cheesy nebo nekdo kdo zna presnou odpoved alespon pro bod 1. ..?  Tongue
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 17. Srpen 2005, 21:36 »

Bydlim v pohranici a docela pilne ucim svuj mobil "mistnimu" nareci, ktere je z casti kombinaci 2 jazyku a z casti svebytny jazyk..
"Vlastni slovnik" se mi utesene plni a z toho plynou me otazky na vsevedy a technickou podporu.. Mrknutí Cheesy

1) je "vlastni slovnik" pro T9 omezen poctem slov nebo si jen ukusuje bity z pameti telefonu teoreticky "donekonecna"..?
2) existuje zpusob jak propojit 2 slovniky, napr. cesky a nemecky, bez nutnosti je vzdy prepinat..?
3) pri prehrani FW, napr D750i -> W800i, prijdu o polozky z " vlastniho slovniku"..?
4) v pripade, ze "vlastni slovnik" je omezen poze pameti telefonu neslo by zkopirovat jeden jazyk (viz. bod 2) do tohoto "vlastniho slovniku"..?
1. omezeni tu asi bude, ale jeste kdyz jsem mel puvodni telefon v anglicke verzi, tak jsem do telefonu napral tunu ceskych slov a phone se nebranil. Nyni pri ceske T9 se uz asi tak daleko nedostanu a tak se tezko da overit.
2. nelze
3. o vse prijdes na 100%
4. nelze

Promin, ale tak to je  Undecided
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Slovnik T9
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.