SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 21:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Plusy a minusy R520m
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Plusy a minusy R520m  (Zobrazeno 21413 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 v: 12. Leden 2008, 18:39 »

2KRTEK: Ty blaho chlape, ty mi davas... druhou SIM do R520... To je presne to po cem prahnu... Cheesy
2Tonanek: No a ty taky... Smajlík

Uz abych mel R520 konecne doma...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Zbyszek
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 20. Leden 2008, 08:38 »

Ericsson R520m mam od roku 2002 a jsem s nim spokojen. Sice jiz rok pouzivam K800i ale pro beznou praci by i dnes bohate stacil. Hlavne synchronizace s Office Outlook je bezproblemova skrz bluetooth. Co mi chybi na stavajicim telefonu je senzorovy snimac pohybu. Zvoni budik, prejedu rukou nad telefonem a je na 9 min. pokoj. Mam zapnuty hlasity odposlech, telefon dam k uchu a senzor deaktivuje hlasity odposlech. Jsou to sice malickosti, ale kdyz si na to clovek zvykne, pak mu to zacne schazet. Byl jsem zvedav jak R520 se bude chovat s prislusenstvim HBH DS980. A vskutku zaden problem. Dokonce i hlasove vytaceni s Handsfree pracuje korektne. Operatori uz davno pochopili, ze hlavni prijmy nebudou jenom za volani a SMS zpravy. Hlavne zabavny prumysl je zdrojem obrovskych prijmu. Z tohoto pohledu R520 je na tom spatne. I kdyz neni to zase tak uplne pravda. Poridil jsem si MP3 Handsfree HPM 10 a k tomu 256 MB MMC kartu a hudba hrala ze sluchatek opravdu skvele. A radio diky prislusenstvi HPR 20 taky slo poslouchat. Co jsem ale „nerozchodil“ byl pridavny foÂťak CHA 10. Ne a ne odeslat obrazek na server. Pri reklamaci mi rekli, ze je spatna cela serie tohoto prislusenstvi. A jeste jeden postreh nakonec. Libi se mi hezke podsviceni displeje. Pres den je do zelena a vecer do modra. V postate jsem rad, ze jsem jeho majitelem.    Mrknutí
uložena
KRTEK
Uzivatel
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 20. Leden 2008, 10:20 »

Jo, mas pravdu, to pohybovy cidlo mi na stavajici P990 taky chybi... radsi jsem to mel u toho budiku nakonec vypnuty, protoze jsem vedel, ze bych takhle nevstal, ale co se tyce vypinani u toho hlasityho odposlechu, to byla super vec... A je velka chyba, ze s pohybovym cidlem nepokracovali... Smajlík Co se tyce toho HPM-10, to mam doma taky, ale mam k tomu redukci na klasicky 3,5 jack, protoze ta originalni sluchatka mi prestala hrat a pak mi dost vadilo, ze stacilo o to nejak zavadit a hned se v tom konektoru vypojilo, nebo to prestalo hrat... Takze treba vubec neprichazelo v uvahu s tim dobihat na autobus... Grin
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 v: 20. Leden 2008, 23:02 »

Souhlasim... pohybove cidlo je u R520 super, hlavne u budiku... Smajlík Škoda, ze ho T650i nema, vyuzival bych ho hojne. A dovedu si predstavit i dalsi moznosti vyuziti. Treba odmitnuti hovoru, pohyb v menu Smajlík, ovladani MP3 prehravace atp...

Dulezite ale je, ze se shodneme na tom, ze i dneska by ten telefon odvedl svoji praci, a to velmi dobre.
Tesim se na nej cim dal tim vic... uz aby byl doma... Smajlík Prvni ale prijde R320... Smajlík
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
KRTEK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 21. Leden 2008, 10:50 »

Ja se ted v tech svych telefonech nejak hrabal...  Smajlík Jedna R320 je plne funkcni, ale nefunguje podsvetleni displeje, ale klavesnice ano, a druha R320 neni funkcni vubec, ta ani nejde nastartovat... Ale treba displej z ni fungoval (po prehozeni)... a R520... ta moje stara puvodni funguje, ale prestalo (po rozebrani Roll Eyes) fungovat podsvetleni displeje i klavesnice. Druha R520 funguje, ale ta ma zas odeslej koncak, takze vubec nechyta signal... Jak to ted vosefovat, abych mel jednu plne fcni R320 a jednu plne fcni R520? Cheesy
uložena

Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
Zbyszek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 21. Leden 2008, 14:31 »

V souvislosti s Ericssonem R520m se vaze jedno prvenstvi, ktere neni moc zname. Je to prvni mobil na svete s technologii bluetooth. Vlastne R520 byla takovym zkusebnim prototypem, nez zacali vyrabet T39. Smajlík
uložena
KRTEK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 21. Leden 2008, 15:33 »

To mas recht Smajlík Dodnes to hodne lidi udivi, kdyz jim reknu, at mi treba vizitku preposlou modrozubem Smajlík (kdyz mam v provozu R520m).  A nemuzu zapomenout na kamarada z vejsky, ktery mel tenkrat N6210 a ja R520m. Rikal mi tenkrat, na co ja to BT potrebuju, ze on by to vubec nevyuzil, ze je to na nic... No a rok na to si on poridil T610 a prisel za mnou, jak je to BT uplne super, ze se pres to pripojuje na net na notasu a ze s tim chodi i na zachod a telefon ma v pokoji...  Grin Uplne z toho byl odvazanej Grin... je to ted 4 roky zpatky...  Smajlík
uložena

Zbyszek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 26. Leden 2008, 13:47 »

Kdyz spustim O2 Active a chci se kouknout na email tak mi to vypise: "Doslo k chybe komunikace opakujte nebo kontaktujte poskytovatele sluzby WAP" Na lince podpory mi rekli, ze asi MT neni schopen zobrazit pozadovanou stranku. Huh Jake jsou zkusenosti jinde?
uložena
gohagoha
Anonym
« Odpověď #38 v: 08. Červen 2008, 21:20 »

Ahoj vsichni. Mam smutek na dusi .... "odesel" mi muj verny R520m. Ted resim co koupit. Rozhodne to bude zase Erik, i kdyz uz riznutej Sonym  Angry. Pravdepodobne pujdu do P1i, ale kdybych nekde narazil na R520m v bezvadnem stavu, rozhodne bych nevahal ani minutu.
g.
uložena
vlad
Uzivatel
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 09. Červen 2008, 19:54 »

Petsetdvacitku mam schovanou v supliku, bohuzel pouzivat ji nemuzu, neboÂť jsem si ulomil zapadku, ktera drzi baterii. Jinak zce,la funkcni. Pokud by nekdo vedel, jak tuto zavadu opravit, budu velmi vdecen. Byl to dlouhou dobu muj nejskvelejsi telefon, stale se mi libi a mam ho rad, i kdyz mi ten mizera zkrizil dvere na Meganovi ;-)
uložena

T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
Zbyszek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 11. Červen 2008, 10:00 »

Zdravim, kdo by mel zajem tak jeden se prodava na Aukru. http://aukro.cz/item380369308_ericsson_520m_jako_novy_.html
uložena
Zbyszek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 09. Leden 2009, 18:32 »

Jiz dlouho se tu nic nedeje a tak pridam obrazek Erisson Bluetooth Headset HBH-10, ktere jsem s velkym stestim koupil toto vzacne prislusenstvi.  . Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Plusy a minusy R520m
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 16 dotazů.