SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Březen 2025, 23:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: New firmware for K850i
Strana: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: New firmware for K850i  (Zobrazeno 227216 x)
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #345 v: 14. Březen 2008, 20:31 »

ano, budeme. pravdepodobne v pondeli.

btw: R1EA031 je test verze, SE testuje na lidech Smajlík
uložena
MatessH
Uzivatel
Telefon: Vivaz pro

Zobrazit profil
« Odpověď #346 v: 16. Březen 2008, 22:37 »

Ja mam restarty celkem na dennim poradku. Tongue Cry Embarrassed
 Posledni dobou jsou oblibene:
1) nepravidelne pri pripojeni sluchatek
2) nepraviodelne neznamy restart ktery si s oblibou nastavi puvodni schema.
uložena

Drive: T18i, T28i, T68i, T630i, K750i, K810i, P1i, K850i, C905 now: C902 + U8i Vivaz Pro
lysohlavec
Uzivatel
Telefon: Satio Silver

Zobrazit profil
« Odpověď #347 v: 16. Březen 2008, 22:44 »

mne sa stava, ze mi sem tam vypadne obrazok pozadia a nabehne iba ten z temy...ked vojdem do menu a vratim sa na pohotovostny displej, pozadie je uz ok
uložena
nosooo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #348 v: 17. Březen 2008, 20:22 »

nieco nove o tom novom FW?
uložena
nikeplayer
Uzivatel
Telefon: SE K850i

Zobrazit profil
« Odpověď #349 v: 18. Březen 2008, 18:03 »

Ahoj,tak mam telefon od vanoc.Nedavno jsem si updatoval novy firmware ne SEUSU (R1EA031).Stavalo se mi,ze se mi obcas restartoval telefon asi z duvodu pretizeni,ikdyz nekdy to bylo z niceho nic.Dnes se mi ale restartoval v kapse za normalniho rezimu a nahle uz nesel spustit,svitila pouze tlacitka a z druhe strany modry krouzek u kamery.Netusim cim to muze byt,ale uz jsem si zkousel i prehrat znovu ten firmware,vyndat baterii,M2 kartu i vymenit sim,ale nic to neni platne.Displej je bohuzel cerny.Muzete mi prosim poradit co s tim,zdali mam dat telefon k reklamaci ci nejakou jinou moznost.Dekuji. Cry
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #350 v: 18. Březen 2008, 19:19 »

Telefon reaguje na update? Cim jsi to prehraval? SEUSem?

Btw. Co se tyce restartu, tak jsem na tom podobne, taky me telefon sem tam da najevo, ze se mu neco nelibi a provede mekky restart...trosku jsem to svadel na hratky s file systemem, ale kdyz vidim ostatni, tak se trosku nestacim divit, jak si s nama SE hraje..
uložena
erik121
Anonym
« Odpověď #351 v: 18. Březen 2008, 19:27 »

nikeplayer na zahranicnych forach uz pre to vymysleli aj nick Cheesy  blue ring of death Cheesy  co ma nepali to nehasim, preto som necital ake je na to riesenie..na esate sa o tom pise..mozno tam skocim a nieco o tom vydumem a prepisem sem, alebo si to precitaj tam pokial nemas problem s anglictionou:)
uložena
erik121
Anonym
« Odpověď #352 v: 18. Březen 2008, 19:32 »

hm hm vyzera ze to dostava coraz viac ludi pri normalnej praci s telefonom..tyka sa to len noveho FW..SEUS problem nevyriesi..treba preflashovat cely FW bud v ramci zarucnej doby co si pockas, alebo cez nejaku platenu sluzbu cez net..myslim ze aj ludia ako pan Vagner alebo Ludvik by to mohli urobit:)
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #353 v: 18. Březen 2008, 19:48 »

Full flash neni problem;-)

Ale jinak SE opravdu perli, R9K009 pro P1i, R1EA031 pro K850i, vsechno totalky.....at zije sony ericsson Grin
« Poslední úprava: 18. Březen 2008, 20:04 od Martin V. » uložena
YAMATO
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #354 v: 18. Březen 2008, 20:24 »

Kruci, chlapi, ze to pisu sem: co vlastne je u R9K009 tak stresne problematickyho? Mam ho uz docela dlouho, vlastne skoro hned jak tam byl, a je to v pohode, na rozdil od predchoziho (a v soucasnosti zas aktualniho) R9J009, ktery me restartoval pri provolani...
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #355 v: 18. Březen 2008, 21:11 »

2 Yamato: vzdyt je to popsano v topicu u fw p1i, problem se zpravami, s chybovymi hlaskami u aplikaci, bude toho vic, jen se to kazdemu neprojevi, za to bud rad  Mrknutí
uložena
MatessH
Uzivatel
Telefon: Vivaz pro

Zobrazit profil
« Odpověď #356 v: 18. Březen 2008, 21:13 »

Chlapi, omlouvam se ze rusim debatu o firmware (se soft restarty uz jsem se skoro smiril) ale potrebuji poradit.
Posloucham eBoks v mp3. Ale mam problem s pamatovanim mista kde jsem ukoncil prehravani. Prehravac medii to zuvladne, ale nesmim si v nem mezitim pustit jine mp3ojky. Pokud to udelam, je to v haji a dostat se na pozadovane misto v 10 hodinove knize je problem.
V mediich - hudba jsem objevil predinstalovanou zalozku "Zvuk. knihy" ale nikde nemohu prijit na to jak tam cokoliv dostat - neporadite?
Treba by mi to pomohlo a nebo alespon programek ktery umi pustit mp3 presne od zadaneho casu.

Diky Matess
uložena

Drive: T18i, T28i, T68i, T630i, K750i, K810i, P1i, K850i, C905 now: C902 + U8i Vivaz Pro
Mida
Uzivatel
Telefon: K850i modified FS, X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #357 v: 18. Březen 2008, 23:56 »

Ahoj,tak mam telefon od vanoc.Nedavno jsem si updatoval novy firmware ne SEUSU (R1EA031).Stavalo se mi,ze se mi obcas restartoval telefon asi z duvodu pretizeni,ikdyz nekdy to bylo z niceho nic.Dnes se mi ale restartoval v kapse za normalniho rezimu a nahle uz nesel spustit,svitila pouze tlacitka a z druhe strany modry krouzek u kamery.Netusim cim to muze byt,ale uz jsem si zkousel i prehrat znovu ten firmware,vyndat baterii,M2 kartu i vymenit sim,ale nic to neni platne.Displej je bohuzel cerny.Muzete mi prosim poradit co s tim,zdali mam dat telefon k reklamaci ci nejakou jinou moznost.Dekuji. Cry
Mne se to praveze stalo nedavno take, aji jsem o tom tu psal.
Ale musim rict,ze mne se nastesti podaril nahodit znovu  Mrknutí

Takze asi nekdy ho to uplne umrtvy a nekdy jeste normalne funguje!...

Jen je skoda,ze novy firm R1EC001 se neobjevil na SEUSu  Sad
Treba u neho aspon ty restarty by byly mirnejsi...
« Poslední úprava: 19. Březen 2008, 00:00 od Mida » uložena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
Dza
Uzivatel
Telefon: SE C510 & K850

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #358 v: 19. Březen 2008, 06:36 »

Tie restarty mi pomaly pripadaju ako vlastnosÂť telefonu... PokiaÂľ raz za cas este sa da. Eo som si dalsie vsimol tak ked mam zapnutu Operu mini a minimalizujem ju do wap prehliadaca tak sa niekedy stane ze nenacita stranku iba zostane bielo. Potom musim ukonciÂť bud prehliadac alebo OM. Pri fw 29 to nerobilo. Teraz mam 31. 37 a 38 som nemal.
uložena

Senda
Anonym
« Odpověď #359 v: 19. Březen 2008, 18:08 »

Teda chlapy vy me desite. Nechci, aby mi telefon umrel. Chtel jsem ho prodat,ale kupec si to rozmyslel a tak mi zustal na krku.
Jenom musim zase na oplatku rict,ze celou dobu co tam mam nahrany R1EA031 telefon neprovedl jediny restart a nikdy nezazlobil. Šlape jako hodinky! S predchozim FW jsem restartoval,nebo spise byl nucen u te zmrzliny vytahovat baterii i 2x denne. Ted naprosto v poradku. Absolutni spolehlivost. Proto se divim,ze s nim mate tyto problemy.
Ale stejne jestli mi da nekdo alespon 6 tak je hned jeho. Mam vyhlednutou Nokii n82. Nemam nokie rad a nejspis potom budu nucen prelepit logo vyrobce,abych se nestydel vytahnout telefon na ulici. Mrknutí Mrknutí Take to bude po 5110 , co jsem ji mel pred 10 lety druha nokie v mem zivote, tak jsem na ni zvedav. Navic takovou ztratu na cene jako u k850i jsem u zadneho mobilu nezazil. Stal me 12 a po 3 mesicich, kdyz se mi podari ho prodat za 6 budu rad. Myslim,ze si SE uz zase dlouho nekoupim! Jen se trochu bojim,ze uz vse co je na trhu bude stejnej smejd. Proste vyrobci jsou nuceni obchodniky dodavat na trh kazdy rok novinky a tak je to jeden nedodelek za druhym. Angry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: New firmware for K850i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.