SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 07:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rychlost prochazeni skladbami na pameÂťovce...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Rychlost prochazeni skladbami na pameÂťovce...  (Zobrazeno 4134 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« v: 11. Srpen 2005, 19:17 »

Dneska jsem si koupil 512 MB Memory Stick a na zkousku jsem si na nej nahral cca 90 MP3. Ted se z nich snazim vytvorit playlist, ale prochazeni skladbami je neskutecne pomale... Angry Prechod z jedne na druhou trva vic jak dve sekundy a oznaceni skladby vic jak sekundu. Je to normalni? Dela vam to nekomu taky?

Jen podotknu, ze mam D750i s FW R1K001 pro W800i.

Tak dalsi poznatek. Povedlo se mi udelat playlist, trvalo to nechutne dlouho. Ted ho zkousim prehravat. Pokud pri prehravani stisknu v prehravaci "Dalsi", trva to tak 2 sekundy nez nabidka vyjede a zhruba na pul sekundy se prerusi prehravani... Celej telefon je ted hrozne pomalej. Prochazeni menu je pomalejsi nez u starych Motorol...  Sad

A posledni poznatek  Mrknutí Jestli to nekomu dela taky, tak staci vypnout zapnout telefon a je vse je stejne rychle jako drive. Prehravani neprehravani, telefon je opet rychly. Nechapu, proc to nezkousnul hned, jestli toho bylo na nej najednou moc, cert vi...
« Poslední úprava: 11. Srpen 2005, 19:41 od MarekHajn » uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 11. Srpen 2005, 19:39 »

Tak normalne to delam tak, ze vyberu najednou cele album, je to naprosto bleskove. Ale zkusil jsem to po skladbach a urcite netrva ten prechod 2 s nebo oznaceni 1 s. Mam K750, R1J002.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Srpen 2005, 19:43 »

Mam D750 s orig.FM a 250 kartu a je to rychli stejne jako s 64 co je u founu.Nepozoruji zadne spozdeni.Jinak ho mam mesic a zatim super.As na par drobnosti velka spokojenost.
uložena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 11. Srpen 2005, 19:59 »

Jojo... po vypnuti, vytazeni baterky, zapnuti uz to beha v pohode... Takze je asi potreba restart, aby telefon zkousnul takove mnozstvi novych dat najednou...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Srpen 2005, 20:06 »

Jojo... po vypnuti, vytazeni baterky, zapnuti uz to beha v pohode... Takze je asi potreba restart, aby telefon zkousnul takove mnozstvi novych dat najednou...

To vis - telefonu chvilku trva, nez na internetu overi, jestli jsou vsechny tve MP3 na pameÂťove karte legalni...  Cheesy  Mrknutí  Grin
uložena
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 11. Srpen 2005, 20:22 »

No tak jsem ho musel prave taky restartovat.Chtel jsem si poslat novej vydeoklip,dam odeslat.Minutu se nic nedelo pak to nahlasilo chybu.Tak jsem ito dal ukoncit ale pc nereagovalo a dal se pokouselo odeslat.Tak jsem odpojil foun a Joistikem na horu chtel vlist do skratek.A vono nic,nereagoval.Ale jenom do skratek jinak do menu a i jinam sel.Tak nezbilo nez vypnout a znovu zapnout.A uz je zase redy.Hold chybicka se vloudila.
uložena

Sony ericsson Xperie8
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 11. Srpen 2005, 20:36 »

No tak jsem ho musel prave taky restartovat.Chtel jsem si poslat novej vydeoklip,dam odeslat.Minutu se nic nedelo pak to nahlasilo chybu.Tak jsem ito dal ukoncit ale pc nereagovalo a dal se pokouselo odeslat.Tak jsem odpojil foun a Joistikem na horu chtel vlist do skratek.A vono nic,nereagoval.Ale jenom do skratek jinak do menu a i jinam sel.Tak nezbilo nez vypnout a znovu zapnout.A uz je zase redy.Hold chybicka se vloudila.
Tak na po druhy se to povedlo vydeo i Dcko makaj tak nevim cim to bylo.Ale je fakt ze se mne zdal taky pred restartem pri prochazeni menu  pomalejsi.Asi se mu ten 4mgb.klip nelibil.
uložena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 11. Srpen 2005, 20:55 »

2sven: No tak v tom pripade uz asi volal jednotku rychleho nasazeni...Cheesy

2sportak: To se obcas stane... U Symbianu vice nez obcas...Smajlík Ja jsem do nej na jeden vrz nacpal 250 MB, to se mu asi fakt nelibilo. Poradna porce...Smajlík
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rychlost prochazeni skladbami na pameÂťovce...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.