SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Leden 2025, 07:57

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142485 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rychlost procházení skladbami na pamì»ovce...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Rychlost procházení skladbami na pamì»ovce...  (Zobrazeno 4060 x)
MarekHajn
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« v: 11. Srpen 2005, 19:17 »

Dneska jsem si koupil 512 MB Memory Stick a na zkou¹ku jsem si na nìj nahrál cca 90 MP3. Teï se z nich sna¾ím vytvoøit playlist, ale procházení skladbami je neskuteènì pomalé... Angry Pøechod z jedné na druhou trvá víc jak dve sekundy a oznaèení skladby víc jak sekundu. Je to normální? Dìlá vám to nìkomu taky?

Jen podotknu, ¾e mám D750i s FW R1K001 pro W800i.

Tak dal¹í poznatek. Povedlo se mi udìlat playlist, trvalo to nechutnì dlouho. Teï ho zkou¹ím pøehrávat. Pokud pøi pøehrávání stisknu v pøehrávaèi "Dal¹í", trvá to tak 2 sekundy ne¾ nabídka vyjede a zhruba na pùl sekundy se pøeru¹í pøehrávání... Celej telefon je teï hroznì pomalej. Procházení menu je pomalej¹í ne¾ u starých Motorol...  Sad

A poslední poznatek  Mrknutí Jestli to nìkomu dìlá taky, tak staèí vypnout zapnout telefon a je v¹e je stejnì rychlé jako døíve. Pøehrávání nepøehrávání, telefon je opìt rychlý. Nechápu, proè to nezkousnul hned, jestli toho bylo na nìj najednou moc, èert ví...
« Poslední úprava: 11. Srpen 2005, 19:41 od MarekHajn » ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
YAMATO
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 538

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 11. Srpen 2005, 19:39 »

Tak normálnì to dìlám tak, ¾e vyberu najednou celé album, je to naprosto bleskové. Ale zkusil jsem to po skladbách a urèitì netrvá ten pøechod 2 s nebo oznaèení 1 s. Mám K750, R1J002.
ulo¾ena

Kdy¾ zmizí¹, tak bude¹ zmizelej, jinak tì zmizím já.
Sportak
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 191

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 11. Srpen 2005, 19:43 »

Mam D750 s orig.FM a 250 kartu a je to rychlí stejnì jako s 64 co je u founu.Nepozoruji ¾ádné spo¾dìní.Jinak ho mám mìsic a zatím super.A¹ na pár drobností velká spokojenost.
ulo¾ena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 11. Srpen 2005, 19:59 »

Jojo... po vypnutí, vyta¾ení baterky, zapnutí u¾ to bìhá v pohodì... Tak¾e je asi potøeba restart, aby telefon zkousnul takové mno¾ství nových dat najednou...
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
sven
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 120

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 11. Srpen 2005, 20:06 »

Jojo... po vypnutí, vyta¾ení baterky, zapnutí u¾ to bìhá v pohodì... Tak¾e je asi potøeba restart, aby telefon zkousnul takové mno¾ství nových dat najednou...

To ví¹ - telefonu chvilku trvá, ne¾ na internetu ovìøí, jestli jsou v¹echny tvé MP3 na pamì»ové kartì legální...  Cheesy  Mrknutí  Grin
ulo¾ena
Sportak
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 11. Srpen 2005, 20:22 »

No tak jsem ho musel právì taky restartovat.Chtìl jsem si poslat novej vydeoklip,dam odeslat.Minutu se nic nedìlo pak to nahlásilo chybu.Tak jsem ito dal ukonèit ale pc nereagovalo a dál se pokou¹elo odeslat.Tak jsem odpojil foun a Joistikem na horu chtìl vlist do skratek.A vono nic,nereagoval.Ale jenom do skratek jinak do menu a i jinam ¹el.Tak nezbilo ne¾ vypnout a znovu zapnout.A u¾ je zase redy.Hold chybièka se vloudila.
ulo¾ena

Sony ericsson Xperie8
Sportak
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 11. Srpen 2005, 20:36 »

No tak jsem ho musel právì taky restartovat.Chtìl jsem si poslat novej vydeoklip,dam odeslat.Minutu se nic nedìlo pak to nahlásilo chybu.Tak jsem ito dal ukonèit ale pc nereagovalo a dál se pokou¹elo odeslat.Tak jsem odpojil foun a Joistikem na horu chtìl vlist do skratek.A vono nic,nereagoval.Ale jenom do skratek jinak do menu a i jinam ¹el.Tak nezbilo ne¾ vypnout a znovu zapnout.A u¾ je zase redy.Hold chybièka se vloudila.
Tak na po druhý se to povedlo vydeo i Dèko makaj tak nevím èím to bylo.Ale je fakt ¾e se mnì zdál taky pøed restartem prí procházení menu  pomalej¹í.Asi se mu ten 4mgb.klip nelíbil.
ulo¾ena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 11. Srpen 2005, 20:55 »

2sven: No tak v tom pøípadì u¾ asi volal jednotku rychlého nasazení...Cheesy

2sportak: To se obèas stane... U Symbianù více ne¾ obèas...Smajlík Já jsem do nìj na jeden vrz nacpal 250 MB, to se mu asi fakt nelíbilo. Poøádná porce...Smajlík
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rychlost procházení skladbami na pamì»ovce...
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 17 dotazù.