SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
25. Leden 2025, 06:08

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pøíslu¹enství
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pøíslu¹enství  (Zobrazeno 2470 x)
VaRo
Anonym
« v: 11. Srpen 2005, 15:32 »

Dnes jsem v Praze narazil na první originál kousky zajímavých pøíslu¹enství k 750-kám a jim kompatibilním a tak jsem neodolal a pár si jich pøivezl domù.

1. Autonabíjeèka (Cigarette Lighter Adapter) CLA-60 za 490 Kè vè DPH. Její zajímavostí je svìtelná dioda na boku konektoru pro pøipojení do mobilu, kterou si v autì mù¾ete docela solidnì pøisvítit (napø.na mapu)...  Shocked

2. Stolní stojánek (Desk Stand) CDS-60 (nìco na zpùsob "synchro-stojánkù" pro P-èka) mì vy¹el na 560 Kè vè.DPH. Má 3 konktory na pøipojení - nabíjeèky - USB kabelu - sluchátek. První dva se zapojují zezadu a sluchátka z boku vpravo vepøedu. Po pøipojení stojánku se vám rozsvítí "light zelená" dioda pod konektorem pro mobil. Koneènì se mi nebude mobil válet na stole...  Smajlík
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 11. Srpen 2005, 17:40 »

Jj... díky VaRovi u¾ nabíjeèku mám a je fakt super. Mohu vøele doporuèit. Dioda je zajímavá vìc a hlavnì do nabíjeèky je mo¾né pøipojit drátový headset...
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #2 v: 11. Srpen 2005, 18:27 »

stojánek tu mám a brzy pøineseme nìkolik fotek a také drobný popis, stejné to je i s multimediálním kabelem MMC-60
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pøíslu¹enství
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 17 dotazù.