SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 10:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kdo uz ma P1i?
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kdo uz ma P1i?  (Zobrazeno 56955 x)
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #60 v: 11. Srpen 2007, 15:11 »

budes spokojen.
displej u K800 je az prehnane jemny  Smajlík
uložena
SkyHawk007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i + K750i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #61 v: 11. Srpen 2007, 15:34 »

Ja si ji koupil vcera v Mobildicku a maximalni spokojenost jak s jednanim v obchode tak s telefonem jen mam takovy mensi problem, kdyz si nahraji do telefonu hru a ta hra nejde spustit nebo ji treba jen chci smazat tak se mi za zadnou cenu nepodari ji smazat z telefonu. Poradi mi nekdo?

u M6600 musis do nastroje -> ovladaci panel -> jine -> odinstalovat  a tam to vyber!
uložena

Sony Ericsson P1i silver black
Sony Ericsson K750i Oxidized Black
HPM-82+sennheiser CX300 & MXE-60

Kdo ma smarta tak sem -> http://se-tuning.cz/viewtopic.php?p=79695
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 11. Srpen 2007, 20:03 »

Ahoj docela se zajimam o P1 a chci se zeptat. V casopise mobility pisou ze je pomaly je to pravda ? Jak je to s rychlosti oproti ostatnim mobilum s OS ? Muze to tu nekdo jen tak srovnat ?
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #63 v: 11. Srpen 2007, 20:47 »

P-cko presne splnilo to, co jsem od nej cekal pri prechodu z M-ka:

- hlasitejsi zvuk ve sluchatku P-cka pri hovoru,
- bezva displej na slunci viditelnej,
- prekvapiva vydrz baterie,
- super foÂťak,
- wi-fi jsem zatim nemel moznost prubnout,
- vetsi pameÂť je prijemna,
- radio,
- BT zarizeni paruji a drzej pripojeny jak pribity,
- dizajn je v poho (i klavesy) chvili jsem se preorientovaval na quertz klavesnici, ale jiz v poho
- vice (volitelnych) zastupcu na displeji,
- krapet vetsi odpor u jogdialu mi taky vyhovuje.

Zkratka a dobre, myslim, ze ted hodne, hodne dlouho nebudu mobil menit (nebude za co...krom vypalovacky a EDGE ma Pcko vse, co jsem si kdy pral...) a to je u mne co rict...  Mrknutí

uložena
mars
Anonym
« Odpověď #64 v: 12. Srpen 2007, 08:33 »

Ahoj docela se zajimam o P1 a chci se zeptat. V casopise mobility pisou ze je pomaly je to pravda ? Jak je to s rychlosti oproti ostatnim mobilum s OS ? Muze to tu nekdo jen tak srovnat ?

zalezi s cim srovnavas. Oproti P990 je P1 daleko sviznejsi, a to hlavne diky komfotni velikosti pameti. Potom neni treba aplikace zavirat, takze je jejich otevreni dilem okamziku. MM asi srovnavala s mobilkami bez OS, protoze ani konkurencni WM, nebo Symbian ala Nokia rozhodne neni rychlejsi.  Mrknutí
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 12. Srpen 2007, 08:43 »

VaRo,jak dlouho ti v realu vydrzi baterka? Je mi jasne,ze ji ted davas urcite pokourit. Smajlík
uložena

TONY
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 12. Srpen 2007, 09:58 »

Jo diky to jsem chtel slyset. Jeste se rozhoduji chtel bych ho hlavna na navigaci modul si dokoupim a tom tom se taky sezene. Slysel jsem ze to funguje v pohode tak se nebojim. Ta baterie mne taky zajima, a taky jak je na tom hudba ? Zabavi mne P1 kdyz se budu nudit ? Jak zvlada filmy ? Chtel bych taky vedet neco o tom wifi jestli nekdo zkousel funkcnost a tak
uložena

milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 12. Srpen 2007, 10:53 »

zalezi s cim srovnavas. Oproti P990 je P1 daleko sviznejsi, a to hlavne diky komfotni velikosti pameti. Potom neni treba aplikace zavirat, takze je jejich otevreni dilem okamziku. MM asi srovnavala s mobilkami bez OS, protoze ani konkurencni WM, nebo Symbian ala Nokia rozhodne neni rychlejsi.  Mrknutí
To co pises je pekna blbost. Bohuzel musim taky konstatovat,ze P1i je proti P990i o neco malo pomalejsi. Je to preste tak. Mam doma jak P990i tak P1i. P1i je pomalejsi pri vytvareni nove SMS a v prochazeni RSS kanaly.Tam je to opravdu dost velka krize a nekdy musim cekat i par sekund. Muj nazor je ten,ze na vine je hlavne vetsi pameÂť pro spustene programy. Proste obslouzit 15MB a nebo 60MB je rozdil. To je taky mimochodem duvod proc cpou vyrobci PDA do pristroju vetsinou jen 64MB RAM oproti 128MB.Rychlost a spotreba...
P.S. Jestli nekdo tvrdi,ze je P1i rychlejsi nez P990i,tak ma bud nejaky zazracny fw v P1i a nebo proste nema moznost primeho srovnani...V kazdem pripade je blbost to tvrdit.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #68 v: 12. Srpen 2007, 11:36 »

tak to bude patovka Smajlík
vsichni vime, ze P990 je pomalejsi nez M600.
ja mam M600 a P1. P1 je sviznejsi. FW mam posledni World1 bez customizace.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #69 v: 12. Srpen 2007, 11:37 »

milennium : ked porovnam otvaranie zavretych aplikacii na p1 a p990 tak p990 ich otvara o trochu rychlejsie (FW)
ale ked ma p1 vacsiu pamat tak nemusim aplikacie zatvarat tak kazde dalsie otvorenie je omnoho rychlejsie ako na p990
tak bud mas ty zazracnu RAM v p990 ze nemusis zatvarat aplikacie alebo neviem...
btw, naozaj myslis ze 128MB ram ma pomalsie reakcie ako 64? kde si na to prisiel? nehovori ti nic casovanie?
uložena

Ed
Anonym
« Odpověď #70 v: 12. Srpen 2007, 12:29 »

Je prosim u P1 moznost prostrednictvim nejake aplikace zamceni telefonu, jako to fungovalo u Siemensu? Aby proste neslo telefon pouzit bez zadani volitelneho kodu pristroje v rezimu sporice?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 12. Srpen 2007, 12:36 »

Hlavne myslim ze zrovna na tu navigaci je te pameti zrovna nejvice potreba ze je to tak ? Tak je to dobre kdyz ma vetsi pamet nez P990i nebo ne ? Chtelo by to porovnat na obou telefonech za stejnych podminek.
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #72 v: 12. Srpen 2007, 13:30 »

Je prosim u P1 moznost prostrednictvim nejake aplikace zamceni telefonu, jako to fungovalo u Siemensu? Aby proste neslo telefon pouzit bez zadani volitelneho kodu pristroje v rezimu sporice?
To maji vsechny symbiany od SE v zakladu....funguje to;-)
uložena
Ed
Anonym
« Odpověď #73 v: 12. Srpen 2007, 13:36 »

Tak to je fajn, mel jsem par dni v ruce M600i a nejak jsem si teto funkce nevsiml Smajlík...diky
uložena
vojta
Uzivatel
Telefon: Xperia Neo Blue

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #74 v: 12. Srpen 2007, 19:24 »

Mel jsem p990i a ted mam par dni P1i. Rozhodne se mi zda, ze P1i je rychlejsi nez P990i. Pomalejsi ani nahodou.
uložena

W890i,W810i, T68, T39m, R520m, R380, P1i+4GB M2, HBH-DS970, MBW-100....Xperia Neo Blue....a dalsi chorobopis
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kdo uz ma P1i?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.