SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 08:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.  (Zobrazeno 39532 x)
komunista
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 27. Červenec 2007, 14:14 »

No k te krytce! Kamos ma Nokii N80 zhruba rok! A zatim tu krytku nema vubec poskrabanou! A to mobil uz byl parkrat na zemi ( a nejne nahodou, parkrat se na nej nastval a hodil ho o zed...) ale krytka v poho! Ale stejne pro dobrej pocit bych ji tam da! Ale hlavne kvuli spine! To ze nema krytku znamena cisteni, cisteni...
uložena
JackassPysely
Anonym
« Odpověď #91 v: 01. Srpen 2007, 10:08 »

mel bych dotaz. strasne si mi libi to psani na dysplay  Cheesy a muzu timhle psanim hledat v adresari? jako kdyz si otevru adresar tak misto abych mackal klavesnici tak abych tam napsal N a naslo by to vsechny zacinajici na N...lze to??
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #92 v: 01. Srpen 2007, 10:29 »

V kontaktech ano. V adresari ne.  Mrknutí
uložena
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 22. Srpen 2007, 18:43 »

Ahoj.Mam nejake dotazy na P1i. Nahrava telefon video na kartu bez problemu,a dokaze u toceni ostrit? Jaka je kvalita fotek? Zda se vam lepsi nez u P990i? Videl jsem par fotek,ale nic moc,mozna prvni FW. Telefon se me zamlouva jen jeste nejsem rozhodnut...
uložena

W960i,i8510-32GB
oliwer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 22. Srpen 2007, 23:13 »

Ahoj.Mam nejake dotazy na P1i. Nahrava telefon video na kartu bez problemu,a dokaze u toceni ostrit? Jaka je kvalita fotek? Zda se vam lepsi nez u P990i? Videl jsem par fotek,ale nic moc,mozna prvni FW. Telefon se me zamlouva jen jeste nejsem rozhodnut...
Cau pane, az pojedes pres Nachod cinkni a mohu P1 osobne predvest
Oliver
uložena

OLIVER
Gudar
Anonym
« Odpověď #95 v: 23. Srpen 2007, 08:48 »

Na tenhle telefon se tesim od doby co jsem o nem slysel a zajmalo by me par veci....

O praci s wordem a excelem uz se tady psalo ale zajmalo by me jak zvlada synchronizaci techto souboru z PC. Napr napisu nejaky text v PC prehraju si ten soubor do P1i znovu tam neco dopisu nebo prepisu a zpet ho pak prehraju do PC a chci dal editovat. Bude to bez problemu nebo si P1i uklada word do sveho formatu ?

Druha vec.....synchronizace s outlookem podle toho co jsem cetl funguje zajma me do jake miry jde nastavit co chci synchronizovat (napr. pouze kontakty, poze e-maily, pouze kalendar atd.)
uložena
vojta
Uzivatel
Telefon: Xperia Neo Blue

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #96 v: 23. Srpen 2007, 09:19 »

Editovat word i excel jde, nastavit cokoliv v synchronizaci s Outlookem taky.
Oboji uz umely starsi SE Symbiany, resp. Outlook.
uložena

W890i,W810i, T68, T39m, R520m, R380, P1i+4GB M2, HBH-DS970, MBW-100....Xperia Neo Blue....a dalsi chorobopis
Gudar
Anonym
« Odpověď #97 v: 23. Srpen 2007, 10:50 »

To ze jde editovat word a excel nepochybuju jde mi o to zda to jde bez problemu. Jediny smart co jsem mel byla Nokie 3230 a vni  quickoffice a zadna slava to nebyla. V PDA Acer n50 co mam se taky word poradne editovat neda....kdyz to chci ulozit tak to bud nabizi moznost ulozit jako pocket word a s tim je pak problem to zpet dostat do PC a pracovat a ulozeni jako word proste neulozi.

Jde mi o to zda si polepsim nebo budu jako ted mlatit hlavou o stul Smajlík

Zadny chytry SE mobil sem nemel tak netusim co meli - nemeli....umeli - neumeli.
uložena
DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 23. Srpen 2007, 10:55 »

jen dodam ze quick office co mam v p990i (tak je to snad u P1i stejny) nedokaze nektery formatovani ze stolnihopocitace prekousat a tak dela takovy veci, ze mi prida v excelu treba jednu zalozku navic(ta zalozka je prazdna)... proste s formatovaniim to nefumguje na 100%
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
revol
Anonym
« Odpověď #99 v: 27. Srpen 2007, 10:08 »

Mam dotaz na GPS, jak se s timto telefonem da pouzit. UIQ3 ani SE zatim vubec neznam,ale uvazuji o nem.Integrovane GPS nema,ale cetl jsem ze se da nejak nahradit.Napise mi nekdo jak, co k tomu budu potrebovat a pripadne na kolik me to vyjde?
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #100 v: 27. Srpen 2007, 10:39 »

Potrebujes jednak externi bluetooth modul GPS (cenove kolem 2 tisic) a jednak navigacni software. Pro UIQ 3 doporucuji TomTom, je to klasika s dobrym pokrytim ER (cena s mapami ER, Polska, Madarska a Slovenska kolem 3000,-). Vse funguje velmi dobre, rozhodne daleko lepe nez treba vestavena navigace v N95.  Cheesy

PS: Udajne se ma P1 prodavat i ve verzi s nainstalovanou navigaci Wayfinder (stejne mapove pokryti jako TomTom, ale mapy si stahuje pres PSD ze site), pokud tato verze skutecne bude, zbyva jen dokoupit modul.
« Poslední úprava: 27. Srpen 2007, 10:42 od MarS » uložena
Ed
Anonym
« Odpověď #101 v: 27. Srpen 2007, 12:11 »

Funguje prosim u P1 moznost nastaveni nedotazovani se cteni a zapisu dat u java aplikaci? Par jich mam koupenych, napr: nejake slovniky a MobyExplorer, a chci je vyuzit i na P1, az si ji koupim...

uložena
Goldies
Anonym
« Odpověď #102 v: 04. Září 2007, 13:50 »

Tak uz sem se asi definitivne rozhodl, ze si jej poridim. Ale zajimalo by me par veci.

1) hodlam ho koupit u O2 (mam Vodafone) takze by me zajimalo, jak moc narocne je prehrani softwaru abych tam nemel veci od o2. Popripade kde v brne nechat prehrat soft a jestli ma vliv na zaruku.

2) jak moc spatne je to s podporou programu pro UIQ3? Jde mi zejmena o navigace.

3) Bude se hodne pouzivat pro pripojeni k internetu, jak je to s rychlosti, je to pouzitelne?

Diky moc.
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 04. Září 2007, 14:28 »

Tak uz sem se asi definitivne rozhodl, ze si jej poridim. Ale zajimalo by me par veci.

1) hodlam ho koupit u O2 (mam Vodafone) takze by me zajimalo, jak moc narocne je prehrani softwaru abych tam nemel veci od o2. Popripade kde v brne nechat prehrat soft a jestli ma vliv na zaruku.

2) jak moc spatne je to s podporou programu pro UIQ3? Jde mi zejmena o navigace.

3) Bude se hodne pouzivat pro pripojeni k internetu, jak je to s rychlosti, je to pouzitelne?

Diky moc.

1) technicka podpora pomuze ale budes moci pouzivat hned - urcite nebude blokovany
2) softu je hafo navigace neni problem staci pohledat
3) uplne postacujici :-)
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Goldies
Anonym
« Odpověď #104 v: 05. Září 2007, 07:28 »

A jeste by me zajimalo, co pouzivate jako pripojeni k internetu? Jakeho operatora a jaky tarif?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.