SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 14:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.  (Zobrazeno 39499 x)
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #30 v: 20. Červenec 2007, 21:21 »

Vse funguje pres WiFi jak ma.  Mrknutí
uložena
krecek™
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 20. Červenec 2007, 21:29 »

a papa wifi hodne baterku?
uložena
SkyHawk007
Uzivatel
Telefon: P1i + K750i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 20. Červenec 2007, 21:43 »

papa, a jak mu chutna! Cheesy

sorry nemohl jsem si pomoct!  Grin
uložena

Sony Ericsson P1i silver black
Sony Ericsson K750i Oxidized Black
HPM-82+sennheiser CX300 & MXE-60

Kdo ma smarta tak sem -> http://se-tuning.cz/viewtopic.php?p=79695
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #33 v: 21. Červenec 2007, 09:02 »

Kdyz jsem zkousel Agile pres WiFi tak za hodinu komunikace si telefon vzal 6% baterie, vcera ale Martin Vagner nechal WiFi zapnutou a za nejake 4 hodiny bez pouzivani byl telefon vycerpan, zustalo 11%. Navic byl v brasnicce a po vyndani se malem nedal drzet v ruce jak byl horky, takze nezapominejte vypinat WiFi kdyz davate telefon nekam do uzavreneho prostoru.
uložena
komunista
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 21. Červenec 2007, 10:06 »

Horky? To asi neni dobry ne? To abych se ho bal nosit v kapse ne? A jen 4h? A baterka byla v haji? Neni to nejak malo? Tech 6% beru to je normalka ale 4! No nevim zadnej zazrak? A co jinak vydrz, pri normalnim pouzivani? Napr. obcasna poslouchini mp3, pousteni videa, volani, par sms... no proste same bezne veci! Jak dlouho vydrzi? A co RAM nezmensuje se po delsim pouzivani? (vim, ze ji ma hodne ale docela by me to zajimalo)
uložena
pavel14
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 21. Červenec 2007, 11:02 »

Zkouseli jste p1i jako navigaci s bt modulem a jde to vubec?

Dik za odpoved.
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #36 v: 21. Červenec 2007, 11:10 »

Horky byl ale hlavne proto ze jsem jel v autobuse kde bylo horko a telefon byl v malem batuzku kde byl natesno s ostatnimi vecmi a nemel se tedy jak ochlazovat, samozrejme nezahrival WiFi modul ale baterie ktera mela vysoky odber energie.

a ty 4 hodiny jsou pouze muj odhad, MArtin si samozrejme telefon testoval naplno.

Jinak vydrz je dobra, lepsi nez u predchozich UIQ 3.0 telefonu. Kdyz ji pouzivam ted vic protoze ji testuji tak 2 dny, W950i mi vydrzi podobne pouzivani (nema WiFi, takze s WiFi by to bylo jeste mene) tak den a pul.

Ano, navigace s BT GPS modulem neni problem, vse funguje jak ma  Mrknutí
uložena
komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 21. Červenec 2007, 11:19 »

Uz jsem si rikal ze by se jen tak zahrival! Tohle beru! Tak to je dobry den a pul! Moje pecko dokazu vycucat za jeden den! Ale to jen obcas to musim mit na nej cas od rana do vecera! Jo docela by me zajimala rychlost wordu a excelu? Jestli pri psani delsich txtu se spomaluje rychlost psani? A jak rychle se nacitaji vetsi soubory?
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #38 v: 21. Červenec 2007, 12:38 »

Zkusil jsem Word 1 MB s obrazky a za 5 sekund byla aplikace spustena a soubor nacten a otevren!!

To stejne s White Paperem k P1i ktery ma 2,5 MB!!

U Excelu stejne. Parada, chvalim. Spomaleni zadne ani pri psani.
uložena
komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 21. Červenec 2007, 13:03 »

A co PDF zkousel jsi? Ja si v pecku obcas ctu naky casaky a docela me stve ta doba nacatini kdyz je na strance velky obrazek! Je to u P1i lepsi? Jo a co displej ,uz jsi ho kloudne vyzkousel na primem slunicku? Jestli je opravdu tak dobre citelny?
uložena
pavel14
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 21. Červenec 2007, 13:38 »

sice to sem nepatri ale zeptam se

nekde sem cetl ze SE pracuje na vylepsene verzi P1i s vestavenoou GPS je to pravda?
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #41 v: 21. Červenec 2007, 13:57 »

White Papery jsou v PDF formatu, takze to platilo k tomu. Omlouvam se ze jsem to nenapsal presneji. Byl to 2,5 MB PDF soubor a za par sekund otevren a vykreslen, parada.

V tom Wordu se vsak nezobrazuji obrazky, bohuzel.

Displej je mnohem lepe citelny nez tomu bylo drive u P990i a M600/W950i. Zrejme se najde nejaky telefon s jeste lepsi citelnosti, ale na dotykovy displej je to opravdu parada.

2 pavel14: to netusime, zatim bych tuto informaci nebral vazne. Fanousci napisi cokoliv.

http://galerie.semania.com/thumbnails.php?album=467 Odkaz na fotogalerii screenu displeje.

http://galerie.semania.com/thumbnails.php?album=455 Fotografie porizene Pe jednickou.
« Poslední úprava: 21. Červenec 2007, 14:55 od Oldrich Mladek » uložena
komunista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 21. Červenec 2007, 15:25 »

Ja vim ze white papery jsou v PDF! Ale ty me moje pecko taky otevre velice rychle! Ale jakmile ma otevrit casopis o velikosti kolem 30 mega tak mu to trva o neco dele! Klidne i 15-20 sec! Tak obrazky vem cert! Sice by bylo fajn kdyby to zobrazovalo i je ale...
A co excel zvlada slozitejsi vzorecky a tabulky? No doufam, ze je to vse na co jsem se chtel zeptat! Pomalu se mi zda, ze se tu ptam jen ja!
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #43 v: 21. Červenec 2007, 15:46 »

Tak zrovna 30 MB PDF nemam a to si myslim ze bude stejne rychlostne a vubec bych to tomu telefonu nezazlival, precijenom nema to vykon jako PC a ani to neni urceno pro praci s tak velkymi soubory.

Co se tyce Excelu tak na zakladni veci to postacuje, grafy bohuzel chybi. Zakladni funkce jsou bez problemu, nejake slozitejsi vzrorce bych ale necekal.
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #44 v: 21. Červenec 2007, 15:48 »

K PDF...pokud mam nejakou publikaci v PDF, tak obrazky nejdou? Nebo jen u Wordu?
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.