SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 04:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SonyEricsson T650i
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SonyEricsson T650i  (Zobrazeno 63984 x)
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 21. Prosinec 2007, 11:13 »

Myslim ze asi ani nebude moc dobry napad tam neco pod ten kryt cpat nema takovou vyhodu jak u jinych mobilu u kterych se kryt nasune, a je jasne ze to vic ve stredu krytu odleze a uz kvuli pouzitemu materialu toho krytu bych se bal ze by mohlo pri podlepeni a naslednym neustalym tlakem dojit k prohnuti a deformaci krytu. Radeji at si vrze nez aby byla videt nejaka mezera
uložena

MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #61 v: 25. Prosinec 2007, 22:12 »

Taky jsem si rikal, ze cpat neco primo pod kryt je chybka, protoze kryt odstaval jeste vic, takze jsem to vyresil nasledovne:

Vzal jsem klasickou izolepu a papirovou lepici pasku.
Nastrihal jsem si tenke prouzky, cca 2cm dlouhe a 2mm siroke.
Pomoci pinzety (aby pasky nebyly mastne od prstu) jsem je nalepil na vnitrni boky zadniho krytu, do horni tretiny, lehce pod uroven otvoru na foÂťak.
Nalepil jsem nekolik vrstev (nevim kolik), dokud se kryt neprestal hybat.

Ted je hotovo. Kryt se nehybe do stran a take se neprohyba. A ani nikde neodstava, drzi pomerne dost pevne. Coz je dobre do ruky, hlavne pri psani SMS. Uz mi to lezlo krkem, to vrzani a tata vzal vcera telefon do ruky a pravil "no to je teda rozvrzanej krap". Takze jsem rad, ze je zase pevny.
Jen me zajima, jak dlouho tohle reseni vydrzi, ale na druhopu stranu je jen otazkou par minut ho zase obnovit

Jinak musim jeste dodat, ze T650i je vazne megamazel...  Mrknutí Hlavne to tematko, co se meni podle denni doby me vazne dostava. Btw. vsimli jste si, ze co podle kalendare zacala zima, objevuji se na tapete snehove vlocky?  Mrknutí
« Poslední úprava: 25. Prosinec 2007, 22:15 od MarekHajn » uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
VaRo
Anonym
« Odpověď #62 v: 25. Prosinec 2007, 22:23 »

Ktere schematko mas na mysli, Marku? Everchanging z S500i?  Smajlík
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #63 v: 25. Prosinec 2007, 22:50 »

2VaRo: Nene, libi se mi Under Water... :-) Taky v kombinaci s podsvicenim klavesnice. Je to super, kdyz ti po displeji pada ctverecek a v podstate dopadne az na klavesnici... Smajlík
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
VaRo
Anonym
« Odpověď #64 v: 25. Prosinec 2007, 23:45 »

Nahod nejakej screen, aÂť Ti co ho nevlastni vidi, o co prichazeji...  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #65 v: 26. Prosinec 2007, 00:54 »

Ty blaho, Vasiku... screen??? To je sado maso... Cheesy
Dodam ho... Mrknutí
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 v: 26. Prosinec 2007, 01:10 »

Nuze tedy, vazeni, na Vaskovo prani prikladam screeny tematka Under Water.

Predem se omlouvam za kvalitu, ale je jedna rano, takze se mi s tim nechce nijak laborovat. Telefon i foÂťak na stole a foceno na dlouhy cas.

Takze trochu vysvetleni.
Jak sami vidite, na displeji se vlni rada ctverecku, nahoru a dolu (bezne nejsou takhle rozmazane, je to zpusobeno delsim casem expozice). V jednu chvili zustane rada ve spodni casti displeje a z horni casti zacnou smerem dolu postupne padat dalsi ctverecky. Jakmile protne ctverecek radu, podsviceni klavesnice intenzivne problikne.

Na dalsim screenu vidite ctverecky, ktere jsou podobne tlacitkum klavesnice. Tyto ctverecky se na displeji postupne objevuji a zase mizi a presne podle jejich poradi se rozvecuji a zase zhasinaji tlacitka klavesnice.

Na poslednim screenu vidite vzhled menu. Ktere je staticke, ale kdyz do nej vejdete, ikony na displej najedou postupne a zajimave se rozvlni.

Jeste doplnim, ze vzhled tematka, resp. jeho barva se meni podle denni doby. Od teto tmave modre vecerni pres svetle modrou, tyrkysovou az po prijemnou zelenou. S tim se meni i barva ikonek v menu.

A zjevne se chovani meni i dle kalendare, protoze najednou se na pohotovostnim displeji zacaly objevovat snehove vlocky, jako by snezilo, takze telefon zjevne reaguje i na rocni obdobi.

Toto je tedy v soucasnosti moje nejoblibenejsi flash menu.
« Poslední úprava: 26. Prosinec 2007, 01:19 od MarekHajn » uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 26. Prosinec 2007, 08:41 »

Toto chovani muzu potvrdit taky jsem vcera ziral jak puk. Hlavne jak se mi tam vzaly ty vlocky ptal jsem se ji jestli menila pozadi a ona ze ne. A nemeni se jen barva tapety ale take barva ikon v nabidce. Vcera v 23:30 bylo vsechno fialove a padal snih, ted je 8:30 a vsechno je krasne modre vlocky zatim nepadaji, dalsi podmenu uz maji barvu schematu a to je zelena.
« Poslední úprava: 26. Prosinec 2007, 08:44 od Ganimed » uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #68 v: 26. Prosinec 2007, 10:47 »

Dikes Maro, to je presne ono. Povidat si o necem, co si nemuzes prohlednout, ale jen predstavit, to neni to prave orechove. Zkousel jsem to tve oblibene menu vrazit do W850-ky. Melo to ale jednu chybku. Po jeho aktivaci se na trvalo rozsviti (oranzove) tlacitka na vrchni casti vysouvaku (stejne, jako kdyz spustis walkmana)... tak jsem ho zas vyhodil...jinak je to hezky... podobne vymakany je schematko a flash animace everchanging z S500i (v lete pres den poletuji motylci, v noci svetlusky, na podzim pada listi a poletuji odkvetle pampelisky, v zime snezi, to vse doprovazi tez svetelne efekty, atd. atd).

Btw. ten font co mas ve screenech je defaultni, nebo´s ho menil?
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #69 v: 27. Prosinec 2007, 22:42 »

2Ganimed: Jen upresnim, nepredpokladam, ze mame kazdy jine schema, mozna je to dano tim, jak to ktere oko vnima. Ja mam podmenu v barve tyrkysove a spis se to blizi blede modre, nez zelene.

2VaRo: Jojo, doufam, ze to bylo k necemu... Mrknutí
Jinak si v W850i jeste pohraj se svetelnymi efekty a pak ti nebudou svitit ani ty klavesy, o kterych pises.
Na Everchanging se chystam, protoze by melo byt jeste o kus hezci, nez je tohle, ale zatim jsem nenasel cas si ho do telefonu nahrat. Resp. ho tam mam, ale nefunguje jak ma, protoze nemam flash ve filesystemu. No uvidim, kolik bude pres vikend casu...

Jinak font mam v telefonu zmeneny... Ten puvodni uz mi prisel okoukany...
uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 29. Prosinec 2007, 09:10 »

Mel jsem proste na mysli tu samou barvu co ty. Ale to je jedno barva podmenu se nemeni.
uložena

Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 29. Prosinec 2007, 09:33 »

Ahojky, byl jsem majitlem krasne T650i ale nejak jsem ji prodal driv nez jsem si mohl vsimnout snehovych vlocek .-( mohl by jste mi to nekdo vyblejsknout a dat sem :-) prosim? jen abych vedel jak to vypada... Po 5 letech mam nokii :-( 6500 slide
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 29. Prosinec 2007, 21:18 »

No natocil jsem to na video tak se mrkni neni to sice kvalitni ale staci to vyfotit to neslo http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,3283/
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #73 v: 31. Prosinec 2007, 11:17 »

2Ganimed: Je mi jasny, ze mame oba na mysli jednu barvu... Mrknutí

Jinak to vypada, ze vlocky padaly jen pres Vanoce... Uz jsem je par dni nevidel. Ale dneska hned po pulnoci, tedy 31.12.2007, zacal na displeji litat ohnostroj...Mrknutí
uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 01. Leden 2008, 10:05 »

Jo tak ze uz tu mame dve ruzna chovani pri dvou hlavnich svatcich ktere probihaly cely den v tyto svatky. Vanoce (vlocky), Silvestr (Ohnostroje), jsem zvedavy jake svatky ten telefon jeste takovym zpusobem detekuje.

Je 1.1. 2008 a ohnostroje na displeji stale bouchaji.
« Poslední úprava: 01. Leden 2008, 15:34 od Ganimed » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SonyEricsson T650i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 1.112 sekund, 19 dotazů.