SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 04:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SonyEricsson T650i
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SonyEricsson T650i  (Zobrazeno 63985 x)
MiKi^
Uzivatel
Telefon: t650i - HPM-75 - 2GB MMC

Zobrazit profil
« Odpověď #150 v: 24. Duben 2008, 20:04 »

A jake svetelne efekty myslis ?

mne jde treba o to, aby svitil ten zluty pruh vzadu Mrknutí
uložena
kingjiri
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #151 v: 16. Květen 2008, 18:53 »

Zdravim,

tak jsem si tenhle kousek dneska koupil, ale mam dva problemy  Roll Eyes

1) Zda se mi, ze se telefon i pri par minutovem pouzivani lehce zahriva, nezaznamenal jste to nekdo?

2) Kdyz nastavim, ze chci vibrace, tak mi to pri pouziti schematu "Under water" vibruje i pri prechodu do menu a pri kazdem pohybu v hlavnim menu, neda se to nejak nastavit, aby vibrace byly pouze pro zpravy a telefonovani?

Diky za odpovedi  Mrknutí
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #152 v: 16. Květen 2008, 21:22 »

Takze:
  • Toto by sa rozhodne stavat nemalo, ak je normalne citit, ze je fon neobvykle teplejsi, ako by mal byt, tak to normalne treba dat reklamovat!  Shocked
  • Tie vibracie pri prechode menu su typicke pre flash temy, tie su specialitou Sony Ericssonu, lebo su krajsie ako normalne temy a maju efektne animacie v roznych situaciach a podobne haluze, ale ak ti vadi to vibrovanie pri prechode jednotlivymi polozkami v menu, tak si pomozes jedine tak, ze vypnes vibracie kompletne a potom fon nebude vibrovat nikdy, cize ani pri prichadzajucom hovore...  Roll Eyes Nastavit sa to zvlast pre menu a zvlast pre hovory neda, s tymto si nepomozes, teda aspon neviem ako, mozno nejakym tuningom, ale standardne sa to nastavit neda...  Roll Eyes
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #153 v: 17. Květen 2008, 07:11 »

1) Zdá se mi, že se telefon i při pár minutovém používání lehce zahřívá, nezaznamenal jste to někdo?
2) Když nastavím, že chci vibrace, tak mi to při použití schématu "Under water" vibruje i při přechodu do menu a při každém pohybu v hlavním menu, nedá se to nějak nastavit, aby vibrace byly pouze pro zprávy a telefonování?
Díky za odpovědi  Mrknutí

ad 1) Mírné zahřátí by nemělo vadit, ale skutečně jen mírné. Svým způsobem to může být způsobeno i tím že si mobil "ohřeješ" v ruce, má přeci jen kovový kryt a ten vede teplo...

ad 2) Vibrace v hlavním menu jsou nastaveny snad u všech flash animací. Vyjmout je z nich asi jde, ale musel bys správně editovat swf soubory v nějakém šikovném prográmku, jinak je nevypneš (s výjimkou toho, že vypneš vibrace u všeho, jak píše $J.U.R.O.8K$).
« Poslední úprava: 17. Květen 2008, 07:48 od VaRo » uložena
kingjiri
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #154 v: 17. Květen 2008, 10:04 »

Prave vibrace jsem vypnul uplne a vyresilo se to. Ale docela me to mrzi, protoze Under Water se mi jako schema libi nejvic a jsem zvyklej pouzivat vibrace i normal vyzvaneni zaroven, prece jenom obcas zvoneni, nebo spis zvuk zpravy preslechnu ... no treba si na to vibrovani v menu zvyknu :-)

Add zahrivani - Prave jsem si rikal, jestli to spis nemuze byt materialy. Muzu porovnavat akorat s K810i a tam jsem nic takovyho nepozoval. Ale je pravda, ze na ni se mi zdal ten kryt takovej lehce gumovej, takze asi tolik nevodi teplo. Fakt je ten, ze to se telefon zahreje tak na uroven teploty ruky, rozhodne se nejedna o zahrati takovy, ze by mi to bylo az neprijemny drzet foun v ruce Smajlík
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #155 v: 17. Květen 2008, 17:53 »

Pre mna su tie vibracie v menu prijemne, je to take efektne a vobec mi to nevadi, baterka bude teda asi v pohode, len som si myslel, ze sa to zahrieva nejak moc, potom by to bolo vhodne riesit okamzitou reklamaciou a zabranit nejakemu necakanemu prekvapeniu, ale zahrievanie na teplotu ruky by fonu nemalo nejakym sposobom vadit...  Mrknutí
uložena

kingjiri
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #156 v: 19. Květen 2008, 11:30 »

Tak mam jeste jeden problem  Huh

Kdyz moji T650i nabijim, tak mi zvlastne cvaka v nabijecce, cca. po vterine, pokud je telefon zhaslej. Kdyz ho aktivuju stiskem jakykoliv klavesy, tak to prestane nabijecka "tikat". Kdyz telefon vypnu, tak chvili nabijecka nedela nic a pak zacne lehce piskat.

Nevite, co by to mohlo byt? Popr. jestli by se tim moh poskodit telefon? Mam totiz dilema, jestli telefon reklamovat, nebo ne, zase byt mesic bez mobilu se mi moc nechce ... Sad

Jeste si taky rikam, jeslti nemuze byt chyba na strane telefonu a ne nabijecky Huh

Diky za rady a tipy  Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #157 v: 19. Květen 2008, 11:36 »

Nejdriv bych zkusil jinou nabijecku, pokud by se stav nezmenil, necekej na nic a reklamuj....  Huh
uložena
MiKi^
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #158 v: 20. Květen 2008, 18:06 »

no, upokud hraju java hru a pritom posloucham pisnicky, telefon se zahriva docela dost, nekdy i pali :-D :-D (no, az tak asi ne :-D)
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #159 v: 20. Květen 2008, 18:31 »

Tak ked ta fon ,,pali", tak by som si z toho moc haluze nerobil a dal to na reklamaciu, lebo aj ked to zahrievanie mozno neni az take strasne, ze by sa fon nedal drzat v ruke, ale je uz nad hranicou ,,normalnosti", tak by som na tvojom mieste necakal na nejake prekvapenie, ked ti prinajhorsom buchne baterka...  Huh
uložena

Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #160 v: 21. Květen 2008, 01:29 »

baterky od SE nebouchaji a ten pripad s tou K750i tak to bylo schvalne ten clovek do te baterie bodnul nejakym tenkym predmetem nez dal ten telefon nabijet. Vybuchuji jen Nokie
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #161 v: 21. Květen 2008, 13:07 »

Ked sa baterka neprimerane zahrieva, tak to asi nerobi fonu moc dobre...  Roll Eyes
Vybuchuji jen Nokie
Dobre napisane, mal si tu ,,cest"?  Grin
uložena

MiKi^
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #162 v: 22. Květen 2008, 16:01 »

spis pali sklicko displeje - takze asi displej :-/
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #163 v: 22. Květen 2008, 18:10 »

TO:MiKi^

Display z technologickeho hlediska topit nemuze, to ze vybuchuji jen baterie jisteho finskeho vyrobce take neni pravidlo. V tvem pripade bych doporucil nechat nahrat z5 origo FW T650. Cvakani nabijecky a nadmerne zahrivani ukazuje na chybu power managementu, coz muze zpusobit jen vadna baterie nebo chyba v FW.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
MiKi^
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #164 v: 23. Květen 2008, 20:12 »

jop, asi to brzo udelam.. stejne ten soft z k770 pridal jen trackid Sad coz stejne nepouzivam..
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SonyEricsson T650i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 19 dotazů.