SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
12. Prosinec 2024, 18:20

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Va¹e zku¹enosti se Z610i?
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Va¹e zku¹enosti se Z610i?  (Zobrazeno 12534 x)
SBDer
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE W850i
Pøíspìvkù: 575

Zobrazit profil
« v: 25. Bøezen 2007, 21:12 »

Je zvlá¹tní, ¾e se na tomto fóru pí¹e o spoustì telefonù, ale o Z610i vùbec  Huh To se takový designovì velmi povedený telefon neujal? Kamarádka si v dohledné dobì chce koupit nìco nového a já trvám na tom, aby to byl SE. Tohle stylové véèko je jeden z mála, který se jí líbí, ale nerad bych ji hnal do nìèeho nespolehlivého... Tak jaké máte zku¹enosti po del¹í dobì? Hlavì co do tlaèítek, konstrukce otvírání, spolehlivosti... Pi¹te, jsem zvìdavý  Cheesy
ulo¾ena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
rosini
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 26. Bøezen 2007, 09:25 »

Jeliko¾ si mobily od SE poøizuju u¾ dlouho, troufnu jsi tvrdit, ¾e jsem u¾ protøelý u¾ivatel  Smajlík. Z610 mám asi 5 mìsícù (respektive je¹tì do soboty jsem mìl, v sobotu si ho pøivlastnil nìkdo jiný  Angry) a ze v¹ech véèek od SE které jsem postupnì vlastnil (Z600, Z800 a teï Z610) je Z610 bezkonkurenènì nejlep¹í. Výborná klávesnice s nízkým zdvihem tlaèítek a pøíjemným psaním SMS, slu¹ný a dobøe èitelný displej i na slunci (i kdy¾ tenké Motoroly mají subjektivnì o nìco lep¹í displej) a jak je u SE zvykem, dobøe udìlané menu vèetnì kalendáøe, psaní SMS a nastavení. Co se týká kloubu, tak ani u staré Z600, kterou teï pou¾ívá pøítelkynì ètvrtým rokem, s ním není problém. Postupnì se opotøebovává, ale poøád funguje, pøedpokládám ¾e Z610 bude stejný dr¾ák. Zatím jsem nemìl problémy ani s podøením lesklého krytu, 2x mi telefon upadl, ale na krytu ani ¹rám. To ¾e jsem o nìj pøi¹el mì fakt ¹tve, tak¾e i kdy¾ teï asi budu mìsíc jíst jenom chleba a vodu  Smajlík, objednal jsem si ho znova, fakt asi nejlep¹í telefon jaký jsem kdy mìl.
ulo¾ena
SBDer
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 26. Bøezen 2007, 10:16 »

Díky moc za odpovìï. Co se organizaèních funkcí, SMS, nastavení atp. týèe, mám s SE své zkuenosti a aèkoli mo¾nosti nastavení by mohly být bohat¹í, jsem naprosto spokojen, ale pøeci jen, obèas se objeví nepovedená série (jako tøeba W550i a její bílé displeje...), tak¾e jsem se pro jistotu ptal i na tu spolehlivost.
Zatím jsem dr¾el v ruce jen maketu, ale ta je oproti skuteènému telefonu jen o¹klivé káèátko, to je mi jasné u¾ z fotek reálu. Mìl jsem trochu strach o kloub, proto¾e jeho konstrukce se mi zdála trochu køehká, ale pìt mìsícù je dost dlouhá doba na projevení nedostatkù, moc díky za vyjádøení, Vá¹ názor je mi bernou mincí  Smajlík A na klávesnici jsem kamarádku lákal kvùli jejím rozmìrùm, ¾e se jí bude krásnì datlovat, tak¾e jsem rád, ¾e jsem jí nekecal a psaní je opravdu pohodlné  Smajlík
Va¹í ztráty je mi moc líto, u tak krásného telefonu to bolí dvojnásob. Shodou okolností právì ztráta telefonu je dùvodem, proè si kamarádka kupuje nový telefon, v polovinì února jí toti¾ ukradli její LG KG800 (Chocolate). Smùla. Ale já trvám na tom, aby její pøí¹tí telefon byl SE  Grin
Je¹tì jednou díky za zku¹enosti!
ulo¾ena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
VaRo
Anonym
« Odpovìï #3 v: 26. Bøezen 2007, 10:49 »

U¾ pár mìsícù má moje "nejmilej¹í" rù¾ovou Z610-ku. Pøe¹la na ni ze Z600i. Zatím je spokojená, vadìjí jí 2 vìci, absence rádia (u Z600i to poøe¹ila pøíslu¹enstvím - pøídavným rádiem). U 610-ky jsem zatím ¾ádné pøídavné rádio nezaregistroval a pøepájet konektor asi té¾ nebude to pravé oøechové. Dal¹í vìc, na kterou si stì¾uje, jsou pr»avá boèní tlaèítka a "klouzání" prstù pøi pokusu otevøít véèko... Ale jinak u¾ pøevládá max. spokojenost. Øe¹il jsem, jakou barvu jí opatøit, váhal jsem mezi tyrkysovou a rù¾ovou, rù¾ová nakonec vyhrála, u tyrkysové, bych øekl, jsou lépe èitelné podsvícené klávesy.  Mrknutí
ulo¾ena
SBDer
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 26. Bøezen 2007, 14:05 »

Aaaha... To rádio mi nedocvaklo. Ale ona si spí¹ asi koupí vìt¹í kartu a bude poslouchat svou hudbu, rádio by jí chybìt nemìlo. A v nejhor¹ím... HPM-80 by nefungovala? Otevírání bylo nepøíjemné i u makety, co jsem zkou¹el, ale tak na to si holka hold bude muset zvyknout  Tongue
Barvu nechám na ní, pøedpokládám tyrkys nebo èerò, to u¾ je mi celkem jedno, hlavnì kdy¾ se mi podaøí dal¹ího èlovìka pøetáhnout na stranu SE (zatím mám na kontì ètyøi lidi, to není moc  Grin ). Díky za názor!  Smajlík
ulo¾ena

KubiCzek
U¾ivatel
Telefon: SE Z610i black
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 10. Bøezen 2008, 17:05 »

Ahoj. Koupil jsem si z610 teprve nedávno a moje pocity jsou prozatím rozporuplné.
- Kupøíkladu kdy¾ pí¹u SMS tak mi po pár slovech (70 znakù) telefon vnucuje rozdìlení SMS do dvou zpráv. Na star¹í Nokii co jsem míval jsem psal del¹í zprávy.
- Dal¹í logo operátora. Nevkusnì umístìné a vadící pøi pìkné tapetì. Nepøi¹el jsem na to jak ho odstranit. U Siemensu to ¹lo v nastavení mobilu kde jako operátor se dal transparentní obrázek.
- Fotky které jsem poøídil telefonem jsou tak nìjak plné barevného ¹umu. Vím, nemohu oèekávat od telefonu fotky jako od normálního fo»áku. Na fotkách co jsem na¹el na internetu a byli poøízeny tímto mobilem se nic takového nedìje.
- Velmi rychlé vypínání vnìj¹ího displaye. Pár vteøin svítí a zhasne. K rozsvícení musím stisknout klávesy na boku. Podle mého zas takový odbìr nemá aby nemohl svítit stále. Vypadá to z rozsvíceným venkovním displayem moc pìknì...
- Jinak telefon je velmi vkusnì proveden. Praktické menu kde se èlovìk (nováèek) velmi rychle zorientuje. Pìkný velký display. Pìkné podání barev. Pìkné zvuky na vyzvánìní (default od výrobce)...

Nic jiného mne zatím nenapadá. Telefon mám pár dní a vyzkou¹el jsem pár funkcí Smajlík

kuba
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #6 v: 10. Bøezen 2008, 18:15 »

Ohlednì SMS vypni diakritiku...
ulo¾ena
KubiCzek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 10. Bøezen 2008, 19:50 »

#Jozef Cmar: zkusím dìkuju

edit: funguje to .. dìkuji
« Poslední úprava: 10. Bøezen 2008, 19:57 od KubiCzek » ulo¾ena
GiGiDAGia
U¾ivatel
Telefon: K550i + K700i + T105 + 3510i
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 11. Bøezen 2008, 13:41 »

U toho vnìj¹ího displeje zkus v nastavení zmìnit øízení osvìtlení
ulo¾ena
KubiCzek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 11. Bøezen 2008, 15:13 »

U toho vnìj¹ího displeje zkus v nastavení zmìnit øízení osvìtlení

Ahoj. Teï to zkou¹ím najít ale nedaøí se. Pod èím by to mìlo být ?
ulo¾ena
GiGiDAGia
U¾ivatel
Telefon: K550i + K700i + T105 + 3510i
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 11. Bøezen 2008, 18:55 »

Jenom jsem to zkusil napsat, na mé K700 je v nastavení > displej > potom volba Osvìtlení - a potom je¹tì volbu spoøièe displeje, tak jsme si myslel, zda zvolením nìèeho jiného v tìchto nastaveních ti bude svítit displej ...
ulo¾ena
KubiCzek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 11. Bøezen 2008, 22:41 »

Nevadí. U¾ to neøe¹ím. Zítra se ho pokusím pøedìlat na W660 s tím, ¾e nepùjde nejspí¹ vnìj¹í display ale to je zatím jen mùj dohad..moc se v tom je¹tì nevyznám Smajlík
ulo¾ena
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #12 v: 11. Bøezen 2008, 22:46 »

Z610 na W660 Smajlík

to je jak delat z BMW Mercedes
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #13 v: 11. Bøezen 2008, 23:27 »

Nevadí. U¾ to neøe¹ím. Zítra se ho pokusím pøedìlat na W660 s tím, ¾e nepùjde nejspí¹ vnìj¹í display ale to je zatím jen mùj dohad..moc se v tom je¹tì nevyznám Smajlík
Sorry za trochu OT, ale o diakritice v SMS si nevdìl ( a to je to trapárna) a ze Z610i chce¹ udìlat W660i? No...
ulo¾ena
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #14 v: 11. Bøezen 2008, 23:46 »

nech ho...treba bude dalsi briketka na podkladani stolu nebo zidle  Grin
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Va¹e zku¹enosti se Z610i?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.