SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 19:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P9x0 vs PDA
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P9x0 vs PDA  (Zobrazeno 12553 x)
kmozis
Anonym
« Odpověď #30 v: 02. Září 2005, 12:56 »

tak to itaky trosku popozen, treba ze Ti to nekdo hrozne pomlouva:o). Replikovat postu apod. mi jde slusne i s obycejnym pcsuitem a zatim jsem nenarazil na situaci, kdy bych potreboval maila a nemohl pustit notas. Kbyby to ale umelo vytvaret v pcku repliky databazi, to bych klanel az k zemi a dotykal se ji celem:o). Kadopadne dik za informaci.
Ja si nemyslim, ze by to mel byt s replikaci jinych databazi az takovy problem, ale neumim si to uprime receno predstavit, vetsina nasich fabrickych databazi zabira nekolik giga i tera a obsahuje obrovske mnozstvi dokumentu, takze jaksi nevim, jak by je pecko pojmulo, ani hlavicky, natoz pochopitelne cele dokumenty. A taky v cem by se ty databaze meli otvirat. Posta, kalendar, kontakty i ukoly maji v pecku sve aplikace, ale v cem bys chtel otevirat jine databaze?
Ohledne toho automatickeho stahovani posty, to v tom klientovi opravdu nastavit nelze, lze ale udelat jinou vychytavku, na serveru se da pres OneBridge nainstalovat jeste LiveConnect klient, ktery funguje na principu BlackBerry a tlaci Ti pak veskere zmeny rovnou do mobilu. No, asi to necham nase kluky z vypocetky jeste chvili rozdejchat (to nastaveni klienta a databaze na serveru neni zadna sranda), a pak se na ne vrhnu, aby mi to zkusili zprovoznit...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #31 v: 02. Září 2005, 13:21 »

aha, uz to chapu, takze to nejni neco jako tenky notesovy klient do pcka.........Hmmm, tak to databaze nepujdou. Jinak ja bych nechtel zadne dokumentove databaze, ale databaze s ruznymi agendami, jejichz reseni musim kontrolovat a ty maji radove desitky max stovky mega a pri rozumne replikacni politice (tzn. stahuju jenom od nejakeho data do nejakeho data, pouze nektere pohledy apod.) drzim na notebooku cca 3 giga replik a mam skoro uplne vsechny dulezite veci na lokale. Z agend by mi stacilo drzet tak do pul giga a na to uz misto na karte obetuju, resp. obetoval bych, ale mam pocit, ze i to vase reseni je slepa ulicka (tedy pro jine db)
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #32 v: 04. Září 2005, 15:51 »

Ano, pochopil's to spravne, neni to Notesovsky klient, je to jen synchronizacni nastroj primo v telefonu, zabira to okolo 1,5 MB pameti a v provozu okolo 3 MB RAMky. Kalendarove polozky to zapisuje primo do databaze kalendare, kterou otevira vestaveny kalendar nebo 3rd party HDDay, Tracker..., kontakty to zapisuje do databaze kontaktu, postu to zapisuje do postovniho uctu, ktery se ti v prehledu zprav vytvori s ikonkou pocitace a ke kteremu nelze menit zadna nastaveni (jako kdyby's synchronizoval s Notesama nebo Outlookem pomoci dodavaneho synchronizacniho softwaru). Abych rekl pravdu, v tuhle chvili me palila hlavne ta posta, treba se do budoucna dockame i neceho dalsiho, co by umelo pracovat i s jinymi DB...
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #33 v: 04. Září 2005, 22:41 »

Tak jsem se na to jeste dival, a vypada to, ze by to mohlo jit. Podivej se na jejich stranky www.extendedsystems.com
Delaji i aplikace, ktere umi napr. vysosnout data ze SAPu, nebo usite primo na miru. Zkus je kontaktovat...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P9x0 vs PDA
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 14 dotazů.