SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 16:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak dostat z mobilu jiz nainstalovane aplikace ?
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak dostat z mobilu jiz nainstalovane aplikace ?  (Zobrazeno 22409 x)
Nitram47
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 21. Prosinec 2008, 16:05 »

este na w580i som cely adresar zalohoval "system\ams\" a mam vsetky aplikacie, ako boli v telefone ale nijak to nejde spojazdnit. stacilo, ze som si povolil pristup do tej zlozky, dal som kartu do ineho fonu, klikol na aplikaciu a chyba. stacilo, ze sa dal novy fw do telefonu a uz to neslo. pokial ostal povodny fw, klikol som na aplikaciu system\ams\*.jar, tak ponuklo moznost instalacie. proste aplikacie pokial su aj na karte nainstalovane, a ta karta sa da do ineho fonu, neukaze ich. to znamena, ze je to podobne ako vo Windowse. darmo okopirujem adresar s hrou, nepojde. lebo spustanie je v registroch. takisto aj spustanie aplikacii v mt je v pamati telefonu, aj ked fyzicky je ta hra na karte.
uložena

M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 21. Prosinec 2008, 18:25 »

Ja osobne jsem nezkousel davat kartu do jineho telefonu ale myslim ze by to ani jit nemelo.melo by to ale jit instalovat do telefonu ze ktereho to dostanete.nevim jak u novejsich modelu,ale u w200 mi to jde.to znamena ze to jde u vsech podobnych jako k510i,310i,320i atd.na ostatnich by to chtelo vyzkouset.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 07. Leden 2009, 09:17 »

Mel jsem moznost vyzkouset kompatibilitu takto ziskanych her na rade mobilu a musim rict ze vsude byly funkcni.byly to k320i,k750i,w810i a par nokii.jedina vec na cem zalezi je telefon ze ktereho je ziskate.zaroven musim potvrdit ze soubor s priponou jar ve slozce ams neni u starsich modelu nijak odlisny od vychozi instalacky.
uložena

Dulezite clanky
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 13. Únor 2009, 21:45 »

Mam Moby Explorer v cestine od †ObSCurΣ ScarΣcrOw†, a dostanu se az ke slozce "ams" Ale tim to konci  Angry Nejde otevrit aÂť zaskrtavam co chci, jak chci  Angry Hodi to jen hlasku "Chyba" To stejne je s Mini ComanderEM.A slozka se vzdy tvari jako prazdna. MT je C702. Myslim ze tudy cesta nevede  Sad  Jinac jsem to zkousel vysosat cteckou v kompu,a povedlo se mi to- ale pokud jsem hru poslal zpet do MT, nabehla hlaska "Neplatna aplikace" Eetl jsem neco o "far manageru" To uz by snad melo fungovat...  Undecided
uložena

SEManiak Fire
321654
Anonym
« Odpověď #34 v: 13. Únor 2009, 22:47 »

jde to prez a2uploader  cesta je: tpa\preset\default\java
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #35 v: 20. Duben 2009, 21:51 »

« Poslední úprava: 20. Duben 2009, 21:55 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 v: 21. Duben 2009, 06:12 »

Jeste doplnim, ze jsem kdysi zkousel se dostat bliz do system tim, ze jsem to prejmenoval. Sice se rika, ze vlastni zkusenost je to nejlepsi, ale pokud nepatrite mezi fanatiky, tak to nezkousejte!  Niceho uzitecneho jsem tim nedosahl a nekdy v tu dobu jsem ztratil PIM data (kalendar, todo apod.).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
majkii
Uzivatel
Telefon: Siemens C35i►SE T68i►Siemens CX65►BenQ-Siemens EF81►nyni SE W995 :-)

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 14. Leden 2010, 21:54 »

Ani by som nepovedal, ze by bol Siemens v tomto lepsi, ved v SE K700 islo bez problemov stiahnut Java aplikaciu do PC. V novych telefonoch je to problem, ale urcite existuje riesenie. Niekto sa ozve. Dufam
Jj, s tim musim souhlasit, u Siemensu sly java aplikace ci hry posilat vsemi moznymi smery  Smajlík
uložena

Nokia - Genetic People
majkii
Uzivatel
Telefon: Siemens C35i►SE T68i►Siemens CX65►BenQ-Siemens EF81►nyni SE W995 :-)

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 14. Leden 2010, 21:57 »

Nevim zda tu neplkam uz prazdnou slamu ale ja neprisel na zpusob jak Javu predat dal do jineho mobilu(z K790) jedine tim ze si aplikace i hry nahravam do slozky Other-odtamtud to v pohode jde a taky je z teto slozky instaluju-mate sice pak hru(aplikaci) v telefonu 2x-jednou jako soubor a jednou instalaci ale na ty karte se to ztrati.
No jo, ale kdyz si stahnu hru z T-zones nebo poslu jar soubor pres BT, tak mi to u me W995 nabidne ulozit pouze do slozky aplikace nebo hry
uložena

Nokia - Genetic People
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 14. Leden 2010, 22:47 »

S A200 nemas sanci.DB 2010 na instalovanejch souborech nemel ochranu,DB 2020 jo ale da se prolomit patchem ze ti to nebude zobrazovat soubor rozdeleny na 2 casti s priponami # a $ ale bez ochrany.s tvym telefonem ale opravdu nemas sanci.
uložena

Dulezite clanky
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 15. Leden 2010, 16:49 »

Jo? Na G502 R1FA037 s patchema muzu posilat jak z karty (po zruseni hidden na e:/system) (vyzaduje patch na odesilani chranenych), tak z pameti telefonu (patch na Protected files, tedy tpa).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #41 v: 15. Leden 2010, 20:54 »

Jo.ale sezen ho na w995.ne ze to nejde ale minimalne to neni tak rozsireny jak u a100
uložena

Dulezite clanky
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak dostat z mobilu jiz nainstalovane aplikace ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.