SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: JIMM ?
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: JIMM ?  (Zobrazeno 10854 x)
Filip Sluka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 30. Červenec 2005, 17:38 »

Eus lidi, hele, ja jsem snad uplne dutej Cheesy! Kdyz to stahnu a pak to rozbalim, tak tam nikde nemam zadnou priponu .jar, ale vsude tam mam jenom .class a to telefon nejak neakceptuje Shocked. Kdyz tam hodim celou slozku, tak je to to sami!!! Cheesy Proste nevim!!! Asi sem neschopnej, ale poradte mi please nekdo Cry, diiiiiiiiiiiiiiky Mrknutí
tak to sme tu dvaja taky krepi, ja mam ten isty problem a to som zvedavy ako to budem nastavovat vo fone, ked to do neho ani neviem dostat  Cheesy ale aj tak ho este nemam, ale tie .JAR subory tam nemam ani ja. stiahnem to teda asi cez WAP
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #16 v: 30. Červenec 2005, 19:33 »

je to jednoduche, stahnete zip soubor ze stranek http://jimm.sourceforge.net/ a v nem pak najdete mraky verzi (i CZ), kterou nahrajete do phonu. Jsou tam verze s pocitanim dat, s historii atd atd. Aplikace ma koncovku JAR. Ta se nahraje do phonu.
uložena
Filip Sluka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 30. Červenec 2005, 20:05 »

je to jednoduche, stahnete zip soubor ze stranek http://jimm.sourceforge.net/ a v nem pak najdete mraky verzi (i CZ), kterou nahrajete do phonu. Jsou tam verze s pocitanim dat, s historii atd atd. Aplikace ma koncovku JAR. Ta se nahraje do phonu.
tam su nejake 3 verzia. 2 maju priponu .tar a 1 .zip Ktoru? Tu zazipovanu?
uložena
ondras
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 30. Červenec 2005, 22:53 »

Takze, vazne mooooooooooooooooooooc diky Mrknutí. ICQcko slape jako hodinky. To zas bude utrata Embarrassed.
uložena

Telefony: Philips Savvy -> Ericsson A2628i -> SonyEricsson T300 -> Sony Ericsson K750i (fw R1J002->R1L002->R1N035)
Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 30. Červenec 2005, 23:26 »

tam su nejake 3 verzia. 2 maju priponu .tar a 1 .zip Ktoru? Tu zazipovanu?

Je to na sichr ta s priponou .ZIP, ale musis ji prejmenovat (klasicky "natvrdo" v nazvu souboru odmazes a prises) na .JAR a potom uz ji tel. ok zaregistruje a ulozi na sve misto  Mrknutí
Zatim
uložena

OT501 -> T610 -> T630 -> K700i -> S700i -> K750i Oxidized Black
dalsi: K750i Blasted Silver
+ otestovano opravdu hodne jinych modelu a znacek tel.
egal007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 03. Srpen 2005, 04:48 »

Mozte tu niekto hodit nastavenia na operatorov zo Slovenska? Nech robim co robim, nejde mi to. Pritom mi korektne funguje wap, internet aj email, aj MMS, aj MMS na email.

Pomoze niekto?  Huh
no nastavenia pre SK operatorov by sa zisli aj mne egal skus sa mrknut sem, ja som to tam este neprezeral tak neviem ci su tam nastavenia, ale snad nieco najdes Mrknutí http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=632&start=0

Takze ani toto nepomohlo, Nokia inak nastavuje pripajanie na net a tie ich udaje mi nepomohli. Ma niekto SE K750i pod Orange SK a korektne mu funguje JIMM? Ak hej, pls hodte tu, alebo mne do spravy nastavenia. Dik.
uložena

SE K750i (R1J002) => FW W800i (R1K001)
Filip Sluka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 13. Srpen 2005, 10:54 »

Nema este niekto nastavenia pre Orange SK???
uložena
optick
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 28. Prosinec 2005, 13:31 »

pls mohly byste mi pomoc s JIMMem stahnul jsem to z k750i.net ale kdyz se chci pripojit tak mi to napise "nema odpoved od serveru (118.0)" a potom "pozadovane TCP spojeni nelze uskutecnit (121.0)" pls pomoc
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 28. Prosinec 2005, 14:10 »

Mozte tu niekto hodit nastavenia na operatorov zo Slovenska? Nech robim co robim, nejde mi to. Pritom mi korektne funguje wap, internet aj email, aj MMS, aj MMS na email.

Pomoze niekto?  Huh
no nastavenia pre SK operatorov by sa zisli aj mne egal skus sa mrknut sem, ja som to tam este neprezeral tak neviem ci su tam nastavenia, ale snad nieco najdes Mrknutí http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=632&start=0

Takze ani toto nepomohlo, Nokia inak nastavuje pripajanie na net a tie ich udaje mi nepomohli. Ma niekto SE K750i pod Orange SK a korektne mu funguje JIMM? Ak hej, pls hodte tu, alebo mne do spravy nastavenia. Dik.

ja mam T-mobile ale mam aj Orange, no nenosim zo sebou kartu, dnes doma pozrem, a potom poslem...  Mrknutí
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
MartinG4
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 29. Prosinec 2005, 22:27 »

jo mam mobil koupeny od oskara a T-mobile simku..poslal sem si nastaveni od konfiguratoru a internet slape (pres nejaky ty internetovy sluzby co sou primo v mobilu) ale pres operu nejde a Jimm taky nejde..presne jak uz nekdo psal: nedostavam odpoved od serveru a nelze uskutecnit pozadovane TCP spojeni..mam verzi 0.4.1 ... poradi nekdo pls?? Diky moc
uložena
Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 30. Prosinec 2005, 00:25 »

jo mam mobil koupeny od oskara a T-mobile simku..poslal sem si nastaveni od konfiguratoru a internet slape (pres nejaky ty internetovy sluzby co sou primo v mobilu) ale pres operu nejde a Jimm taky nejde..presne jak uz nekdo psal: nedostavam odpoved od serveru a nelze uskutecnit pozadovane TCP spojeni..mam verzi 0.4.1 ... poradi nekdo pls?? Diky moc
Musis nastavit datove ucty,popsane to zde je,tak si to precti,mel jsem stejny problem a uz to facha v poho. Mrknutí     http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=532&Itemid=2
uložena

K800i (Vodafone)
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 30. Prosinec 2005, 09:42 »

Nema este niekto nastavenia pre Orange SK???

takze podla mojich zisteni staci zmenit apn na: internet Mrknutí

ak by neslo, skuste sa ozvat, mozno poriesime individualne Roll Eyes
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
MartinG4
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 30. Prosinec 2005, 10:40 »

Tak uz mi to chodi...diky moc za pomoc..snad jen doplnim tohle: nastaveni->pripojeni->nastaveni java->a ten novy ucet... protoze ja tam mel z predchozich pokusu porad ten stary a nefungovalo mi to logicky Smajlík tak to je asi vse..diky moc...hezky den
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: JIMM ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.