SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Duben 2025, 19:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPRS ceny sluzeb
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: GPRS ceny sluzeb  (Zobrazeno 2472 x)
lucaso20
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 03. Únor 2007, 19:51 »

cau,
jsem novym majitelem SE 750i od O2

chtel bych se zeptat jak funguje a jak se plati za sluzby na WAPu, vim, ze prohlizeni wapu O2 je zdarma a ze placene odkazy jsou oznacene tim znakem, ale jen jsem si prohlizel na wapu lide.cz profily lidi a pak mi prislo vyuctovani za pouzivani GPRS sluzeb 48KC:( a nevim za co??, kdyz jsem prohlizel, jen stranky, kde bylo dole napsano, ze jsou zdarma Sad prosim o vysvetleni diky L.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 03. Únor 2007, 20:29 »

myslim ze kvalifikovanejsie ti poradi priamo O2
uložena

mars
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Únor 2007, 20:32 »

tady je cenik: http://www.cz.o2.com/mobile/cz/services/priceList/detail/-content-priceLists-gsm-cz-003_Data_fax-01_WAP.html

v podstate do teto polozky na fakture spada jakakoliv komunikace pres APN WAP, tedy nejen na strankach o2active, ktere nejsou oznaceny zdarma, ale i jakekoliv jine stranky. Take sem patri poplatek za stazeni objednaneho obsahu (obrazky, melodie, animace, hry...), a to i treba z o2active. (ne uvedena cena obsahu, ale sazba za kB podle velikosti, protoze i to se plati) Mrknutí
uložena
lucaso20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Únor 2007, 20:45 »

dik,

takze to bude nejspis tim, ze jsem si ulozil do mobilu stranku z o2 active (napr. vyhledany spojeni autobusu), ted nemyslim zalozku, ale dal jsem ulozit do webovych stranek do mobilu, to se teda bera jako placeny stazeni?? Huh

co se tyce objednaneho obsahu ten jsem nemel zadnej (jako treba hry, animace,melodie, obrazky) Mrknutí
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #4 v: 03. Únor 2007, 20:52 »

jo, to by mohlo byt ono. I castka 48,- Kc tomu odpovida, protoze WAP je hodne drahej a i maly objem dat financne boli.  Sad
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #5 v: 04. Únor 2007, 09:00 »

Hold, nasi operatori WAP proste zabili cenou, pritom to muze byt v mnoha situacich uzitecna sluzba. Se mi jednou stalo, ze jsem nechtene pouzival Operu Mini pres WAPovy profil a to jste meli videt tu palku na vyuctovani - pres tisicovku, ale podarilo se mi to ukecat a dali mi slevu kolem tri stovek, prestoze nemuseli. No, aspon neco, za blbost se hold plati. Smajlík
uložena
mFioSSI
Anonym
« Odpověď #6 v: 04. Únor 2007, 10:32 »

no u vodafonu se plati 1kb/0,06kc takze to jeste neni tak hrozny (na wapovy stranky) ale na net se to taky trosku prodrazi....
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #7 v: 04. Únor 2007, 13:49 »

no pokud vim, (a tady je to cerne na bilem: http://www.vodafone.cz/consumer/tariff/additional/data/connection.htm) tak se zakladnim tarifem se za WAP plati 048 Kc/1kB a u predplacenky 0,68. Bavime se o WAPu, ne o internetu  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPRS ceny sluzeb
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.