SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 01:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nova schemata UIQ3
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nova schemata UIQ3  (Zobrazeno 265142 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #75 v: 23. Květen 2007, 17:58 »

Opet dalsi verze vylepsenych Windowsu6

Pripadni zajemci, opet pisnete, nemam od puvodniho autora ofiko opravneni zverejnovat....  Mrknutí
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #76 v: 28. Květen 2007, 18:05 »

motiv tohoto kousku urcite poznate, pochopitelne je pro P990.  Mrknutí

Jen tak pro zajimavost, kvuli tomuhle schematku jsem musel 3x po sobe provadet aktualizaci FW pres seus, protoze po jeho aplikaci do P990 vzdycky napsala chybu kernel 3, a nefungovala vetsina funkci. Po vypnuti uz mobil nabehnul jen do stadia SE loga.  Cry Ted uz je vse v poradku, udelal jsem ho znovu se stejnymi obrazky a najednou je ok  Cheesy

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,2999/

mimochodem je to 2999 soubor v downloadu na semanii, tak kdo bude mit 3000?  Cheesy
« Poslední úprava: 28. Květen 2007, 18:09 od MarS » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #77 v: 29. Květen 2007, 09:40 »

Opet odkaz na par zajimavych kousku a po sladeni s ikonami...  Mrknutí

schematka a ikony muzete stahnout odsud:
http://www.se-uiq.com/forum/index.php?s=8ba6dba15a8bd1fc846bcaa7ce47f9a0&showtopic=62&st=440
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #78 v: 29. Květen 2007, 15:19 »

Jestli myslis toto:

stahnout muzes zde:
http://www.smart-se.ru/forums/index.php?s=c7178ba3ad173707a35eb2c130496798&showtopic=1484

jestli toto:

stahnout muzes zde:
http://www.smart-se.ru/forums/index.php?s=c7178ba3ad173707a35eb2c130496798&showtopic=1504

a nejnoveji pribylo toto:

stahnout muzes zde:
http://www.smart-se.ru/forums/index.php?s=c7178ba3ad173707a35eb2c130496798&showtopic=1523
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #79 v: 29. Květen 2007, 15:21 »

Zajemcum o "orange" ikony pridelali sikovni rusti pionyri ikonu ICQ, stahnout muzete primo odsud:

uložena
mars
Anonym
« Odpověď #80 v: 29. Květen 2007, 17:09 »

nic ve zlem, ale fakt jsem proti pokracovani tohoto fora o schematech.  Shocked Jeho ucel byl jednoznacny, jako autorske kousky nas mistnich schematvurcu, viz. pravidla sekce. To sem rovnou muzeme davat jenom a jenom linky z jinych serveru, a bude to o nicem, protoze v te zaplave schemat z celeho sveta nema potom smysl neco tvorit. To je muj nazor.  Undecided Undecided Undecided
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #81 v: 29. Květen 2007, 17:13 »

Mno, Martine, zas takova zaplava jich zrovna neni a delat tu vlakno kvuli 5 schematkum, ktere splacame my 2??? To snad ne? Jedna se tu o vyber toho nejlepsiho, nebo rad bych, aby tomu tak bylo. To je zas muj nazor.  Mrknutí
uložena
cehun
Anonym
« Odpověď #82 v: 30. Květen 2007, 18:19 »

Ja musim taky reagovat. Do tohoto vlakna chodim prave proto, ze se vzdy dozvim o novych schematech a nemusim chodit na x dalsich servru, ktere jsou navic dost casto ruske..
Shrnuto, jsem rad za kazde nove schema, ktere se tu objevi, at uz v podobe linku na stazeni, nebo nekterym sikulou vytvorene, nebo poupravene Mrknutí
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #83 v: 31. Květen 2007, 12:30 »

Mno, Martine, zas takova zaplava jich zrovna neni a delat tu vlakno kvuli 5 schematkum, ktere splacame my 2??? To snad ne? Jedna se tu o vyber toho nejlepsiho, nebo rad bych, aby tomu tak bylo. To je zas muj nazor.  Mrknutí

a co DS, 3m3, nebo Olda, taky zde prispeli, na ne si zapomnel?  Shocked

dle meho cela sekce schemat sklouzava nekam, kde jsme ji nechteli mit. Potvrzuji se moje drivejsi slova, ze sekce smartu se nemela delit.  Mrknutí
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #84 v: 31. Květen 2007, 19:11 »

Kdybych mel prihlizet na vsechnu kritiku, kterou jsem pod clanky dostal, tak mi ver, ze zadna SEM uz dnes neni Mrknutí

Nechci tu opravdu rozpoutavat zadnou nekonecnou diskuzi, jen rict, ze puvodnim zamerem bylo zde uvadet hezka domaci schematka.  Kdyz to chcete delat jinak, tak je to jen a jen na vas. Ja se jen k tematu vyjadril....
« Poslední úprava: 31. Květen 2007, 19:16 od Martin Vagner » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #85 v: 31. Květen 2007, 19:13 »

Kdyby kazdy z ctenaru zkusil alespon jedno schematko, tak tu budeme mit peknou vystavku, ale jednodussi je rict, ze nemam cas nebo na to nemam talent......
Njn, ale na "kdyby" se v zivote a bohuzel ani tady ve schematkach nehraje... Btw. par clanku jsem si tez zkusil a se mnou i marsik. Neni to tu o napadani jeden druheho, ale o tom, co chceme se stavajicim stavem delat a kdo to udela? To je to oc tu bezi... Ja zastavam nazor, ze lepsi jsou upoutavky na cizi skvostne kousky, nez nic. Myslis, ze nemam pravdu?

Ad Ronox - souhlas, a kdyby jen 5 hodin... to pridej.. a hodne, nez se vse vyladi.... kolikrat i 12 hodin.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #86 v: 31. Květen 2007, 19:18 »

Vasiku mas pravdu lepsi nejaka schematka nez zadna, ale to uz opravdu zde neni zadny sikovny mlady pionyr, ktery by chtel timto smerem pomoci?

Opravdu nenajde?
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #87 v: 31. Květen 2007, 19:28 »

Najde ale ta prace a piplani ho nejspis odradi.
Jak rika Vasek,na 176x220 neni problem upatlat neco za hodinu,ale kdyz neco zacnes vyrabet na UIQ tak me kolikrat to nadseni v pulce prejde.
Nejsem v tomhle pripade proti davat sem jina schematka od jinych tvurcu,na UIQ je jich malo a tech kvalitnich dvakrat min.
Na semanii chodim denne a uprimne radsi si stahnu neco co doporuci nekdo z mistru,nez hodiny brouzdat po netu a prebirat.
Ale zas na druhou stranu pokud to budou jen odkazy na cizi praci tak to taky nebude ono.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #88 v: 01. Červen 2007, 00:39 »

hele lidi neblbnete  Smajlík, je pravda, ze vlakna o schematkach byli zalozene na prezentaci vlastni tvorby. na tom sme si od zacatku aj zakladali. jenze je zas pravda, ze na UIQ je tady tech schematek malo. teda myslim nove UIQ. Vasek se snazi aspon trochu udrzovat sekci schematek pro smarty na "zivu". kdyby se tam objevovala vlastni tvorba aspon jedno dve schematka tydne, je to o necem jinem. skousel sem uz dva krat udelat schematko pro UIQ3, ale po troch hodinach slo do kose  Embarrassed, proto, ze bez telefonu sem se pak v tom uz zaplet, a kdyz ho nemuzu vyskouset nazivo tak je to o nicem. Vasek sem da odkaz na myslim kvalitni a hezkou praci.
Martine, nech tomu chvili cas, snad se to trochu ozivi vlastni tvorbou. Sekce starych smartu uz trochu zapadla prachem, to je pravda, ale je to aj tim, ze Pcka uz jsou na ustupu, a o schematka uz posledni dobou valny zajem nebyl. ja mam jeste stale Pcko jen proto, ze nove smarty mne svou kvalitou (fw) nepresvedcili ke koupi, a do woken se mi porad jaksi nechce.
jak psal Ronald, je to scasti aj tim, ze tady mas spoustu stazeni a komentar nebo neco zadny. jak sem uz davnejsi psal, moje decka uz radsi davaji schematka na Zedge. tam aspon vidi jak si schematka vedou. ja sem posledni dobou taky ve schematkach uz trochu zaostal, ale je to tim, ze uz jaksi nemam tolik casu smejdit netem a hledat fakt dobre a kvalitni obrazky. je pravda, ze obrazku je plny net, ale ne vsechno je podle mne na schematka dobre.
takze chlapi, nechte to ulezet, ono se to nejak vyvine. a nebojim se, ze by to tady sklouzlo do roviny samych odkazu na jine weby.
uf, to je hotova slohova praca  Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #89 v: 02. Červen 2007, 20:01 »

Dik vsem predrecnikum za podporu. Dnes zaverecna verze imitace WM6 od autora Denise Skibina ( DaY ). Tato 4. verze slavi asi nejvetsi uspech a uz se ji vic ani nebudu zabyvat, tak nyni ke stazeni...  Mrknutí

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,3004/

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nova schemata UIQ3
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 13 dotazů.