SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 06:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: prekrytovani R520
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: prekrytovani R520  (Zobrazeno 9394 x)
robert24
Anonym
« v: 12. Červenec 2005, 13:53 »

mam r520 s poskozenym krytem, mate nekdo zkusenost jak ten kryt sundat? mam nefunkcni R520 a rad bych kryty vymenil...
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Červenec 2005, 13:56 »

Zkuste se obratit primo na nekoho z technicke podpory SEManie, podle toho, z jakeho jste regionu. Bud vam telefon prekrytuji a nebo poradi jak na to. Rozhodne budete potrebovat zvlastni sroubovacek, nejsem si jistej, ale mel by to byt T6, no a pak hodne sikovny ruce.

Jinak co jsem videl, tak ten kryt sedi a je prisroubovany na tom magenziovem ramu, nikde neni potreba cokoli vylamovat, pacit atp. jako u pozdejsich SE.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
robert24
Anonym
« Odpověď #2 v: 12. Červenec 2005, 15:04 »

no spec. sroubovacek mam... jen nemuzu najit misto, kde zacit :-)
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 13. Červenec 2005, 09:09 »

Nemam ted R520 pred sebou, takze nevim a nejak si nemuzu "zada" telefonu vybavit... Ale pokud nejsou sroubky v rozich ramu, tak by mely byt pod baterkou. Pokusim se nekde najit fotky, abych si to vybavil...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
robert24
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Červenec 2005, 09:51 »

no pod baterii jsou videt jen konce sroubku, hlavicky jsou pod krytem zezhora. vysondoval jsem, ze kryt se sundava nejak z boku, pri sundane antene....
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 13. Červenec 2005, 10:01 »

Hmmm, tak to neporadim... musel bych ji mit v ruce, pak by to asi nebyl problem, ale takhle ne... snad se ozve nekdo zkusenejsi, kdo ji ma v ruce...
uložena

robert24
Anonym
« Odpověď #6 v: 13. Červenec 2005, 11:23 »

prakticky u nej neni za co chytnout... bojim se abych ten kryt nejak neposkodil.... Smajlík
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 13. Červenec 2005, 12:11 »

Antenu se vam povedlo sundat? Je to pomerne jednoduche, staci jen silou zatahnout a jde ven. Jak potom, to nevim... Ale nenapada me, jak by to tam bylo udelane, ze by to slo sundat jen kdyz je dole antena.
uložena

robert24
Anonym
« Odpověď #8 v: 13. Červenec 2005, 12:36 »

jo antena jde dolu snadno. ten telefon, je tak precizne udelanej, az je to na skodu :-)
je omlacenej, naprasklej a stejne licuje jak novej
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 14. Červenec 2005, 08:49 »

No, ale aspon drzi a nikde nic nevrze, ne? Smajlík
uložena

robert24
Anonym
« Odpověď #10 v: 14. Červenec 2005, 08:50 »

no to jo. jinak porad bezva funguje. kazdej se mi smeje co je to za padlo a kdyz ukazu funkce tak doslova cumi Smajlík
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 14. Červenec 2005, 09:46 »

Souhlas... ja jsem si loni? asi jo...Smajlík Koupil jetou R520 s sebou na hory, abych nemusel pouzivat na sjezdovce T610 (tehdy cerstve prekrytovanou do cervene, vymazanou GDFS a jine ficurky...Smajlík ) No a pak jsem si ji nechal, protoze se mi libi designove, dobre se na ni pisou SMS a ma perfektni funkcni vybavu...Smajlík Uz ji teda nemam, ale dobre mi slouzila... A jeste loni v lete se daly ve Spaleny v Praze koupit fungl novy za cca 3000 Kc.
uložena

robert24
Anonym
« Odpověď #12 v: 14. Červenec 2005, 16:45 »

no presne tam jsem ji koupil. uz jsem ji kdysi mel a zas jsem se k ni vratil...
jinak jsem vystridal: A2618s, R320, T65, T300, T610, P800 a tehnle foun mi fakt sedi...
no teI nafasuju v praci K750i, tak to uz bude o necem jinym...
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 14. Červenec 2005, 23:51 »

Jj, stary Eriky, to byla klasa...:-) Mel jsem T28, T20, T65, T39, R520... To byly Telefony s velkym "T". Pak prisly SE, velmi velmi kvalitni. T610, T630,  Z600, Z200, P800... a ted opet K500i, K700i, F500i...

Pominu-li pauzu, kterou zpusobilo presyceni temito telefony, tak jsem byl vzdy spokojen. A i ted se navracim k overenemu a ke spokojenosti.
uložena

ANFI
Anonym
« Odpověď #14 v: 24. Červenec 2005, 13:26 »

To je nesmrtelnej telefon, mam ho 4 roky. Uz tehdy Bluetooth....!   ....jeje-a do vcerejska jsem "skrz nej" jako modem a Bluetooth lezl na Internet s notebookem. I v zahranici (za silene penize pri dataroamingu...) Od vcerejska mam GC85 a skacu kolem tehle novoty. I kdyz mi ted frci neporovnatelne rychlejsi EDGE, nedam na nej dopustit! Je to zlatej starej Erik a doted na nej kdejaka nalestena mobilni cihlicka nema! Na trhu je mraky pouÂťovejch spurku ktery nejsou k poradny praci! Tak! Tongue
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: prekrytovani R520
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.