SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 15:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 910i a internet
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 910i a internet  (Zobrazeno 3281 x)
Niky
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Červenec 2005, 11:27 »

Dobry den
dnes jsem si zakoupil 910i. Vymenil jsem ji za NOKII. Mam vsak problem pri odhlasovani od internetu. Telefon pripojuji pres IR (v nastaveni mam zaskrtnuty modem). Telefon se odhlasuje asi 2min. Tak jsem zde nemohl ve foru najit AT prikazy. Vim ze u SE musi napsat do konfigurace modemu. Mam operatora EUROTEL
Dekuji za pomoc
Niky
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Červenec 2005, 13:06 »

Mam taky eurotel. Pouzivam pripojeni pres kabel a mam zde tyto prikazy: +CGDCONT=4,"IP","internet".
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
otas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Červenec 2005, 09:19 »

Niki,zajimal by me tvuj nazor po prechodu od Nokie na 910i. Hlavne ovladani telefonu, kontakty. Ja ani po 3 mesicich na Nokii nedam dopustit.Jako telefon byl super (6310i), chybel mi ovsem PDA. Ted dochazim k zaveru, ze jsem mel koupit 9300, ale uz je pozde Sad
uložena
Niky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Červenec 2005, 10:43 »

Niki,zajimal by me tvuj nazor po prechodu od Nokie na 910i. Hlavne ovladani telefonu, kontakty. Ja ani po 3 mesicich na Nokii nedam dopustit.Jako telefon byl super (6310i), chybel mi ovsem PDA. Ted dochazim k zaveru, ze jsem mel koupit 9300, ale uz je pozde Sad
No ja mel take N6310i. Co se tyka 910i tak je fakt super. Ovladani je pro me vynikajici. jen me zarazilo, ze musi mit ruzne ucty na pripojeni (internet, mail, wap ) a pod. Take nevim proc dochazi k tak dlouhemu odpojovani. AT prikaz jsem zadal dobre. Jako by si pri odpojovani tel a PC neco posilaly. U nokie se tel hned odpojil. to je snad jediny rozdil.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Červenec 2005, 15:38 »

No ja mel take N6310i. Co se tyka 910i tak je fakt super. Ovladani je pro me vynikajici. jen me zarazilo, ze musi mit ruzne ucty na pripojeni (internet, mail, wap ) a pod. Take nevim proc dochazi k tak dlouhemu odpojovani. AT prikaz jsem zadal dobre. Jako by si pri odpojovani tel a PC neco posilaly. U nokie se tel hned odpojil. to je snad jediny rozdil.
Ucet na mail a internet muze byt stejny, ucet na wap musi byt zvlast, protoze operatori pristup na wap pres apn i-net blokuji, takze dost tezko bys mohl mit i na jine znacce jeden ucet pro vsechno...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 910i a internet
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 16 dotazů.