SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 15:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro M600i !! R9EA001
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy FW pro M600i !! R9EA001  (Zobrazeno 45958 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #45 v: 23. Leden 2007, 19:49 »

Domluv se s Filipem, budes to mit v Praze a na pockani i se zalohou kontaktu... Mrknutí Klido si ale predem vsechny kontakty oznac a posli mailem/BT/IR/kabelem do PC.... pak je jen (kdykoli) pustis do P-cka, to je pozna a nabidne ti je k ulozeni...  Mrknutí

PRAHA, PLZEO a okoli:

FILIP LUDVIK
[email protected]
Tel.: 775678055
uložena
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 23. Leden 2007, 21:50 »

A to ti po tech 20sec.nejde otevrit zadna zprava??? Nebo nektere jo? Zkousel si format interni pameti???  Nebo jestli ti neporidi kluci tady z Technicke podpory nahrat zpet predchozi FW.....

Ja mam p990i od O2 firmaware mam stary R7A001 customizovany a z telefonu jsem uplne nestastny. Problem ktery mate se mi objevil uz 2 x . Nejdou cist SMS nebo MMS pouze u tech kontaktu
 ktere se Vam korektne nezobrazuji. Je to spojeno nejspis s dublicitou kontaktu na SIM karte ale nejsem si uplne jist, jelikoz nejake kontakty na sim karte mam ale nevim jake, hloupa p990 to neumi ani zobrazit.
Vzdy mi tento problem vznikl ve chvili kdy jsem zacal nastavovat hlasove vytaceni u kontaktu a nebo vytvaret distribucni skupiny. Potom zniceho nic mi cca 20-30 dulezitych kontaktu prestane zobrazovat jmeno, nemuzu cist
 sms z techto cisel a to ani stare ulozene. Navic POZOR v tu chvili nefunguje poradne ani zaloha ,, tedy nezazalohuji se vsechny kontaktyi kdyz se telefon tvari jako ze je vsechny zazalohoval.
Pomuze reset nastaveni a znovu import kontaktu. Ja to delal tak ze jsem si kontakty ulozil na kartu ve formatu VCF, udela jsem reset telefonu a potom jsem tuknul z file manageru na kontakty vcf a naimportoval jsem je.
Pokud smazete telefoni seznam tak Vam to nepomuze, pomuze opravdu pouze reset nastaveni.
Ted mi telefon jede uz mesic a pokud nepouzivam hlasove vytaceni , kontakty zatim funguji a ani jsem nezjistoval co mam na sim karte.
JINAK VUBEC NEROZUMIM JAk MOHL SONY ERICSSON VYPUSTIT DO SVETA TAKTO NEFUNKCNI MODEL, TO JE OD VYROBCE HOLA ZOUFALOST. A POKUD SE TAK STANE VERIL BYCH ZE SPOLECNOST UDELA MAXIMUM PRO
 TO ABY TELEFON DOLADILA DO FUNKCNIHO STAVU ALE MNE SE ZDA ZE SI V SONYERICSSONU REKLI @mno se nepovedl prvni model na novem symbianu tak, snad se povede pristi model p9900i.

Vsude ctu ze jestlize mate telefon od O2, bude firmware se spozdenim par tydnu , ale konec mesice se blizi a kde nic tu nic. A vubec proc customizuji firmware kdyz potom nefunguje podpora vyrobku. Do
 budoucna si rozmyslim zda si koupit telefon pres O2, cenove vyhody to nema a akorat mam zmutovany telefon do ktereho nejde nahrat opraveny firmware od sonyerocssonu. Kdyz zavolam do O2 tak tam ani nevedi ze maji
 upraveny FW pro P990 a dozvedet se kdy priblizne bude vypusten je nemoznost.
Jo mozna kdybych ho dal do servisu tak mi mozna prehraji telefon abych tam mel originalni firmware ale trva to 14 dni a ani po telefonu mi nebyli schopny rist jakouy verzy mi do telefonu nahrajou a asi bych zesilel dat ho na 14 dni do servisu
 a potom zjistit ze tam mam porad stejnou verzy FW.

To co tu popisujes se me deje u M600i a mam necustomizovanou verzi. Takze decustomizace Ti nepomuze! Chyby zobrazovani zprav jsem take odstranil tim, ze jsem uz nezadaval hlasove vytaceni kontaktu a je po problemu, prisel jsem na to cistou nahodou. Ale k cemu mam smartfouna, ktereho nemohu vyuzit s nahlavni sadou tak jak to ma byt a pred kazdym vytocenim musim trapne tahat telefon z pouzdra. A bile ctverecky pri zadavani hodin treba v poznamce kalendare je taky zoufale !!

Od doby kdy vlastnim M600i, tak porad jenom cekam kdy uz konecne SE udela korektni firmware a ne tyhle zoufale pokusy !!
Je to vazne nehoraznost, dat neco do obehu co se chova jako ve stavu nouze !!

Uz ani nedoufam, ze SE  udela firmware, ktery bude slapat korektne na prvni pokus.
Jiz nikdy vice produkt od SE !!
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 10. Únor 2007, 17:10 »

Docela nechapu, jak sis vubec takovej strasnej telefon mohl poridit. Co te k takovemu kroku vubec vedlo? Ja bych asi
zadal okamzite vraceni penez pro totalni nepouzitelnost telefonu a neschopnost vyrobce zjednat napravu.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
kenika
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 10. Únor 2007, 17:13 »

Koupil jsem si SE M600 nedavno (asi 3 tydny). Od dnesniho dne tam mam posledni firmware, ktery opravuje i bile ctverecky v kalendari. Vubec s tebou nesouhlasim. M600 je vynecikajici telefon, jeden z nejlepsich, co jsem kdy mel. Reset jsem za 3 tydny mel jen jednou jedinkrat, takze je maximalne spolehlivy a stabilni. Volani, internet a maily funguji na 1 a to stahuji az 6 uctu..... kalendar, ukoly, vse se synchronizuje hladce...

Proste o stavu nouze se tu vubec neda mluvit.... to jsou fakt blaboly... stav nouze ma tata na N9300 s aplikaci blackbarry, kdy neni schopen nekolikrat za den prijmout hovor, xkrat tydne vytahuje baterku a jde to vracet.... tomu rikam stav nouze.... takze se prosim te trochu mirni.....
uložena

M600i
MarÂťass
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 17. Březen 2007, 21:50 »

Zdravim, mel bych takovej dotaz... Kdyz tam naloaduju ten novej firmware, zustanou mi tam smsky v pameti telefonu? A kdyz uz sem u toho, nevite jak se daj zalohovat prave smsky z telefonu do kompu?   Mrknutí

Diky moc
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #50 v: 17. Březen 2007, 22:35 »

sms tam neostanu, cely mobil bude ako novy
sms sa daju zalohovat pokial viem len jednym programom ktory ich vyexportuje ako html stranku, na nazov si teraz nespomeniem
uložena

MarÂťass
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 18. Březen 2007, 06:54 »

sms tam neostanu, cely mobil bude ako novy
sms sa daju zalohovat pokial viem len jednym programom ktory ich vyexportuje ako html stranku, na nazov si teraz nespomeniem

Oki, diky za odpoved.  Mrknutí Nevite prosim teda nekdo jak se jmenuje ten program diky nemu by sly vyexportovat smsky do pocitace??

Diky
uložena
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 18. Březen 2007, 11:53 »

Co takhle toto? http://www.smartphoneware.com/product/uiq3/messagestorer_uiq3.php Cool
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 18. Březen 2007, 13:54 »

Ronox mel na mysli Sms Diary
uložena
KAMAK
Uzivatel
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 03. Duben 2007, 11:04 »

Mne tiez update bezal po 50% potom sa objavilo 100% a update completed.

Prve spustenie telefonu po update trva priserne dlho, myslel som ze sa mi pokazil telefon.
Po nabehnuti je ale vsetko ok. Update prebehol dobre a vsetko ma spravne verzie.

Restore bezal bez problemov, ale nakoniec zafrfal nieco ze nemoze restornut niektore 3rd party applications.

Cela procedura mi zabrala asi 2 hodiny (backup+update+restore), najviac ma stve ze kvoli kazdej blbosti sa ten telefon musi restartovat. Na siemense mi trval firmware update asi 15 minut.

Namatkovo pozeram 3rd party aplikacie, cca polovica nie je nainstalovana, dalsich x desiatok minut v prdeli.

Tento novy firmware sa mi nezda rychlejsi ako stary, dufam ze to stalo za ten strateny cas

Angry Mam podobne skusenosti navyse po zapnuti telefonu sa mi snazi telefon instalovaÂť programy ktore boli predtym ulozene v pamati pristroja, ked povolim instalaciu vyhlasi ze ich nemoze nainstalovaÂť. Kde sa v telefone moze zrusiÂť tato cinnosÂť (adresar alebo registre??).
Paci sa mi nova voÂľba pripojenia USB ale nechapem preco nejde obnoviÂť predosle zalohy iba ciastocne. Taktiez nova verzia nezobrazuje obrazok kontaktu a nevyzvana s pridelenym zvonenim pre kontakt. Sad
uložena

KAMAK
caprica
Uzivatel
Telefon: m600i silver 2GB

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 07. Únor 2008, 20:49 »

pls mam dotaz jak preinstalovat kdyz uz tam mam nejnovejsi firm...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #56 v: 07. Únor 2008, 21:02 »

SEUSII tuto moznost skyta (viz prilozeny screen). Das jen "presto pokracovat". Nechapu Tvuj dotaz? Proc chces reflash?

uložena
caprica
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 07. Únor 2008, 21:41 »

SEUSII tuto moznost skyta (viz prilozeny screen). Das jen "presto pokracovat". Nechapu Tvuj dotaz? Proc chces reflash?

no tak to moc nedela...;-)....bych se tak blbe neptal...reflash chci protoze se muj telefon rozhodl me budit hodinama a kalendarem jak se mu zachce....

uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #58 v: 07. Únor 2008, 22:06 »

a nestacil by jen master reset? Smajlík
uložena
caprica
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 07. Únor 2008, 22:15 »

a nestacil by jen master reset? Smajlík

ha tak nevim jestli jsem udelal co jsem mel ale ted jsem prisel o cestinu :-D
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro M600i !! R9EA001
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.