SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 20:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastaveni Jasu u P990
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastaveni Jasu u P990  (Zobrazeno 6224 x)
trepka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 08. Leden 2007, 21:26 »

Pomerne casto menim intenzitu podsvetleni displaye - kdyz s nim pracuji v noci, tak ji stahuji az na 0% a je to tak akorat, v tyto sede dny mi pak staci cca 20% a pres den je display rozumne citelny... Zda se mi ale, ze zmenu jasu delam moc komplikovane, respektive hledam efektnejsi reseni - tapnu na ikon baterky, pak na Nastaveni, pak na zalozku Jas a pak jeste na jezdce Jas pro samotne nastaveni a potvrdit. Nejde to nejak jednoduseji? Neexistuje pro to nejake utilitka?
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Leden 2007, 21:27 »

Ja jsem nad tim premyslel, ale myslim, ze toto jak pises je jediny mozny reseni.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Leden 2007, 10:30 »

Ja jsem nad tim premyslel, ale myslim, ze toto jak pises je jediny mozny reseni.
Ono to zni banalne ale diky anyway. Dovedl bych si totiz predstavit upravicku, ktera by napr. pri tapnuti na ikonu baterky hned zobrazila jezdce jasu (klidne i s temi informacemi o baterce v % coz je celkem zbytne), JogDialem by nasinec pootocil na pozadovanou zmenu a jeho stiknutim to nastavil  Cheesy
Jeste zalozim podobny thread o budiku... ;-)
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 09. Leden 2007, 11:50 »

Nejlepe, aby jezdec jasu byl na LCD permanentne ..  Mrknutí
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Leden 2007, 13:30 »

Nejlepe, aby jezdec jasu byl na LCD permanentne ..  Mrknutí
Grin Grin Grin a jeste nejlepeji kdyby si celni kamerka snimala jas okoli a dle toho to byla schopna nastavit sama - jako to maji na Palmu...  Shocked
uložena
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 09. Leden 2007, 14:43 »

Co si dat nastaveni jasu do rychlych voleb-pak by to byli jen dva kliky,ne? Mrknutí
uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 09. Leden 2007, 15:19 »

Co si dat nastaveni jasu do rychlych voleb-pak by to byli jen dva kliky,ne? Mrknutí
To ano, pokud jsi zrovna v menu Aktivita, jinak je to to same, ale diky, taky jsem to zkousel :-)
uložena
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 11. Leden 2007, 18:57 »

Vojtan asi myslel 2 kliky z pohotovostnoho zobrazeni - ale musel bys mit nastaveny v aktivity menu jako vychozi panel "moji zastupci"
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 11. Leden 2007, 19:07 »

Vojtan asi myslel 2 kliky z pohotovostnoho zobrazeni - ale musel bys mit nastaveny v aktivity menu jako vychozi panel "moji zastupci"
to zni jako preference vychoziho panelu Dnes? Zkusim zalozit anketni thread... neb mne zajima, jak se shodujeme nebo lisime... Cheesy
http://forum.semania.cz/index.php/topic,10310.0.html

- jinak po tech dvou klicich by to byly dalsi dva se dostat k jezdci Jasu...
« Poslední úprava: 11. Leden 2007, 19:18 od trepka » uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 11. Leden 2007, 21:56 »

no ja neviem ale raz denne kliknut jeden krat naviac myslim ze nieje az taky problem  Mrknutí
uložena

trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 11. Leden 2007, 22:21 »

no ja neviem ale raz denne kliknut jeden krat naviac myslim ze nieje az taky problem  Mrknutí
to vis, ze to neni problem, ale na druhe strane to neni zas tak inteligentni ergonomie :-)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastaveni Jasu u P990
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.