SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 07:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Zvuk upozorneni v organizeru nejde zmenit?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zvuk upozorneni v organizeru nejde zmenit?  (Zobrazeno 2474 x)
Ed
Anonym
« v: 03. Prosinec 2006, 12:15 »

Mam par dni K610i a zda se mi neuveritelne, ze v jinak skvelem telefonu nejde nastavit jiny zvuk pro upozorneni na udalost v kalendari a ukolech.  Angry Kratky a i pres nastaveni telefonu na nejvyssi hlasitost slaby vuk, ktery je k dispozici, vetsinou pri beznem dennim shonu proste neslysim a jsem tak nucen koukat casto na displej, abych neco nezmeskal. Ze Siemensu jsem byl zvykly na ruzne moznosti nastaveni zvuku i jejich hlasitosti v profilech...poradi mi nekdo, jestli se to da nejak uspokojive vyresit? Prehledl jsem snad v telefonu nejakou dalsi moznost v nastaveni??? Chci pouzit jiny zvuk, ktery si sam zvolim a ktery upozornuje na udalost delsi dobu....to nemohl vyrobce nabidnout alespon nejakou moznost vyberu ze zvuku?  Undecided
« Poslední úprava: 03. Prosinec 2006, 12:22 od Ed » uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 03. Prosinec 2006, 12:36 »

zvuk jde zmenit, ale ne doma. je mozne kontaktovat me nebo Martina V.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Zvuk upozorneni v organizeru nejde zmenit?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.