SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 18:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak se zbavit kustomizace od T-Mobile
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak se zbavit kustomizace od T-Mobile  (Zobrazeno 2012 x)
jamaica
Anonym
« v: 21. Říjen 2006, 09:40 »

Ahoj lidi,predem se omlouvam jestli to tu uz nekde je,ale nenasel sem to co bych potreboval.Vcera sem se stal sÂťastnym majitele K750i a potreboval bych se zbavit kustomizace T-Mobile. Muze mi nekdo poradit jak to udelat?Teda jestli to vubec lze.Presel sem na SE ze siemensu a nevim co k tomu vse budu potrebovat.Je mi jasny ze kabel,ale nevim jestli je potreba specialne servisni jako byl potreba u siemense.Dal bych potreboval vedet jestli je k tomu potreba nejakej specialni soft a kde stahnu cistej firmware.
Uvital bych kdyby byl nekdo ochotnej a napsal mi strucnej navod jak na to a co k tomu je potreba.Predem dekuju za ochotu.
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 21. Říjen 2006, 10:13 »

Ha Ha! Kontaktuj technickou podporu. Podle toho, jak si to predstavujes, si ten phone akorat umrtvis. Beztak uz to bude CID 49, takze nejakej Flasher + FAR vypusÂť z hlavy.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
jamaica
Anonym
« Odpověď #2 v: 21. Říjen 2006, 15:08 »

Sorry,neptal sem se nikoho na blby pripominky,ale na radu jak na to. Staci mi strucnej postup.(u siemense sem si nekolikrat umrtvil telefon pokazde i sam ozivil) takze si myslim ze zatim nepotrebuju technickou podporu
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 21. Říjen 2006, 16:04 »

Sorry,neptal sem se nikoho na blby pripominky,ale na radu jak na to. Staci mi strucnej postup.(u siemense sem si nekolikrat umrtvil telefon pokazde i sam ozivil) takze si myslim ze zatim nepotrebuju technickou podporu

A co si tu v klidu projit forum? Vsechno je tu popsane, je tu sekce Mobilni tunning, to je nutne kazdemu uzivateli tohle specialne psat? Staci vyhledat, je to jednoduche....nediv se pak reakcim ostrilenych uzivatelu fora....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak se zbavit kustomizace od T-Mobile
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.