SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 08:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poskodene sluchatko
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Poskodene sluchatko  (Zobrazeno 3810 x)
HunterX
Anonym
« v: 23. Červen 2005, 18:31 »

Zdravim! Potreboval by som poradit. Mam se k700i asi 5 dni a z nicoho nic mi zacalo haprovat prave sluchatko prilozenej handsfree sady. Pri hlbokych zvukoch mi sluchatko vo vnutri vibruje. Poradte mi ci mam kupit nove sluchatka alebo to dat reklamavot ak je to mozne. Alebo pouzit alternativu s 3,5 mm jack konektorom? Dakujem
uložena
crashPC
Anonym
« Odpověď #1 v: 23. Červen 2005, 18:43 »

Dokud muzes, tak to urcite reklamuj! Hezky se na nich povoz :-) a zkus je rozchrchlat jeste vic :-). jack asi tesko - zaprvy ho tam nezarazis, a zadruhy ztratiss zaruky pouzitim neceho neorigos...
uložena
HunterX
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Červen 2005, 18:46 »

Diky skusim to Smajlík Inak videl som na nete aj 3,5 jack konektory na k700i, myslim ze by to bola vhodna alternativa pretoze sluchatka k telefonu stoja okolo 500 SK co je malinkato prehnane.
uložena
crashPC
Anonym
« Odpověď #3 v: 23. Červen 2005, 20:32 »

To asi jo, ale ty origos nejsou nej. Rad bych na nej nasel nejaky sluchatka - takovy ty s tim curackem az do ucha - daleko vic to basuje - to sou pak bomby....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poskodene sluchatko
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 19 dotazů.