SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 17:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kompletni zaloha K750i/W800i/D750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kompletni zaloha K750i/W800i/D750i  (Zobrazeno 6975 x)
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« v: 20. Červenec 2006, 11:20 »

Eim provadite kompletni zalohu telefonu? Outlook staci tak na kalendar a kontakty, My Phone Explorer prida i SMS + soubory, ale mne jde o software pro zalohu VŠEHO. Tj. i kompletni nastaveni (napr. jestli dorucenka jo/ne), profily, datove profily, budiky, jas displeje, hlasitost vyzvaneni, vibrace, zamky, atd.
Proste bych chtel vyndat pameÂťovku, vytvorit zalohu, udelat master reset, obnovit zalohu, vlozit pameÂťovku a telefon by se mel nachazet ve stavu 100 % shodnem jako predtim.
Existuje vubec neco takoveho? Napada me MOBILEdit!, ale nemam informace kam az sahaji jeho schopnosti co se tyce tehle rady telefonu.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
p.potrava
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Červenec 2006, 12:48 »

a ten mobiledit nemas abys to vyzkousel?? Jinak ja zalohy neprovadim tak ti neporadim Cheesy
uložena
DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 21. Červenec 2006, 10:50 »

No, ja jsem ho u sveho prvniho Cry Kacka pouzival. Udelal jsem i nekolik zaloh, posledni 2 dny predtim nez mi ho ukradli Cry. Kdyz jsem si den na to koupil novy Kacko, byl jsem happy (relativne, phone zamrzi), ze mi A) dal Vodafone novou SIM bezplatne, a B) ze mam tak cerstvou zalohu "vseho" v MOBILEdit!u. O to nesÂťastnejsi bylo moje zjisteni, ze pro obnovu ze zalohy musim mit koupenou placenou verzi, cili jsem utrel nudli a alespon data jsem syncnul z Outlooku.
Prave proto se ptam nekoho, kdo to treba pouziva, jestli ma smysl kupovat placenou verzi a kolik toho svede zazalohovat. Protoze data (kontakty, ...) si vzdycky muzu obnovit z Outlooku nebo z MPE, na to nepotrebuju nic placenyho. Jde mi hlavne o to otravny nastavovani (ne, ze bych byl porad odrbavan, ale dosti casto delam master reset - hratky s FW a tak, cili me to nastavovani neskutecne TOEI).
Idealni by bylo neco jako Norton Ghost pro mobily Grin
uložena

R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
Sony Ericsson MW600
Šarka
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Červenec 2006, 11:11 »

Docela by mne to taky zajimalo. FAkt pri prehravani FW pak musi clovek 1 den nastavovat vse nanovo.
Pokud nekdo neco takoveho pouzivate dejte prosim vedet Cheesy
uložena

K750i - NEW R1CA021 - 1GB - Kapacita na 30 000 sms - bez operatora - upraveny font pisma - vypnutelny zvuk foÂťaku -  zmena ikon menu  - MMS 4MB - zvuk z W810i + bez lupani
p.potrava
Anonym
« Odpověď #4 v: 21. Červenec 2006, 13:54 »

No Davesi to mas doma vsechno origosh?? Vim ze je tady zakazany warez tak kdybys chtel tak ti muzu na PM poslat stranku s klicema. jen jestli ces.  Mrknutí  Cheesy  Smajlík
uložena
DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 21. Červenec 2006, 13:58 »

No "samozrejme", ze mam. Mam treba origos Niky, ady a tak Grin ÂŽasnu, ze tenhle postup me nenapad'. Ale ja jsem byl tak nastvanej, ze jsem moh' sr*t atomovy hriby. A ted si s tim hrat nebudu, neminim riskovat zase cely to nastavovani jen kvuli testu MOBILEditu. Jedine az zas budu delat master reset (dalsi kradez me doufam neceka). Ale fw. mam ted vyladeny k plne spokojenosti, takze to jen tak nebude.
uložena

Sony Ericsson MW600
antoda2
Anonym
« Odpověď #6 v: 24. Červenec 2006, 17:18 »

No ja na to pouzivam MyPhoneExplorer a umi to celkem vsechno. Jen si to nepamatuje nestaveni GPRS atd.. Jinak profil, seznam a i to zakladni nastaveni to zvlada.
OT Nevite, proc se nemuzu prihlasit? Porad me to posila do haje, ze mam blby heslo, pritom zadavam spravny. Pak si necham zaslat mail pro prihlaseni a na muj mail nedojde... docela me to nasralo!
uložena
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 25. Červenec 2006, 07:49 »

Tak trochu OT, jen bych se ale chtel zeptat, jak to zalohovani funguje a probiha? Mam nainstalovany floAt's Mobile Agent, ale kdyztak bych jej vystridal za MPE, jestli dokaze neco vic. Jde mi o mou W550i-uz dvakrat byla v servisu (bily display po zapnuti, proste u tohohle telefonu klasika Undecided), nechci ji tam nosit potreti, tak jsem se rozhodl ji pro jistotu moc nevypinat, jenze po mesici staleho chodu se zacina zpomalovat, prestava spoustet narocnejsi javovky a mam dojem, ze kdybych ji ted vypnul, uz se znovu nerozjede... Proto mne zajima master restart a v pripade zalohy hlavne to, zda-li je nutne ji provadet pres kabel (tedy s vypnutim telefonu, predpokladam), nebo se to da udelat i pres BT?
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Martinor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 25. Červenec 2006, 13:43 »

Co takhle FAR Manager to vam nic nerika ??

Zalohuje vse a daji se snim delat psi kusy.

Proste vse zalohuje krome kontaktu  Mrknutí

www.se-tuning.cz

nebo

http://forum.semania.cz/index.php/board,85.0.html
uložena

Nokia 5300 Music Edition Grey + 1 GB microSD

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kompletni zaloha K750i/W800i/D750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.