SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 16:20
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
k750i prestala zaostrovat makro
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: k750i prestala zaostrovat makro (Zobrazeno 3719 x)
RomanP
Uzivatel
«
v:
20. Červenec 2006, 16:57 »
Tak jsem vcera zjistil pri foceni makra, ze mi k750i proste foti i po prepnuti na makro pochopitelne, rozmazane.
Proste nezaostruje, ani se neozyva ten typicky zvuk motorku. Proste jen pip pip a zaverka, pak uz jen rozmazana nezaostrena fotka makra.
Stalo se to zniceho nic, proste jsem si chtel zachytit nejaky detail a ono to neslo, myslel jsem ze je tam spatne osvetleni nebo tak, ale neni to tim, kolega v praci zaostri.
Uz jsem ho jednou reklamoval a potom po druhe fw s wapem a ted je to po treti, uz me to nebavi a docela premyslim o nejakem novem telefonu, asi o navratu k Nokiim. Nema cenu rozebirat, jestli je to dobra cesta, ale spis se chci zeptat, jestli nevite co s tim, nerekl bych ze je to vec fw, kdyz to bylo ok. Ani jsem zatim pro casovou narocnost plne zalohy nedelal reset, ale myslim, ze to nezabere. Docela premyslim, ze ho prodejci vratim, protoze jsem z toho nejakej otravenej, mam ho od prosince (cca 7 mesicu) a uz byl dva plny mesice v oprave a vypada to na treti, ma par zajimavych funkci a vecicek, ktere mi asi budou u N70ky a nebo jineho telefonu chybet, ale nechci v prumeru kazdy druhy mesic provozu prendavat kartu do stare a dobre N6210. Pritom se u me nema spatne a je jako novej. Co o tom soudite vy
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Re: k750i prestala zaostrovat makro
«
Odpověď #1 v:
20. Červenec 2006, 18:02 »
Pokud mas zaruku, tak ho dej na reklamaci, ale s vracenim prodejci jeste nepocitej. Musis mit bud 3 stejne zavady a nebo 4 odlisne na vraceni penez. U tebe bud bude stacit treba prehrat na nove fw. a nebo je to primo chyba foÂťaku.
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
RomanP
Uzivatel
«
Odpověď #2 v:
21. Červenec 2006, 16:01 »
No to da rozum, ze to bude bud hardware, nebo software :-), na to jsem po prodelanych 11ti letech v IT taky prisel.
Ja to reklamoval z duvodu fw 2x, takze tohle by v podstate byla moje ctvrta reklamace.
No ono, co mi poradit, ze? Jakej konkurencni telefon si poridit se tady nedozvim a ani jsem to necekal, jen me napadlo
se sverit se zkusenosti. Pro nektere funkce se mi ho nechce zbavovat, ale na druhou stranu, aby ztravil polovinu provozu po opravach,
tak tolik ho rad nemam...
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
22. Červenec 2006, 09:05 »
Jak jsem psal, pokud bude ctvrta reklamace, tak si vezmi penize zpet a bud si vyberes neco dalsiho od SE, treba nejaky walkman, napriklad W810i a nebo vezmes uplne jinou znacku, treba Nokia 6233?
uložena
RomanP
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
22. Červenec 2006, 17:46 »
Kdyz zrovna W810i mi nic nerika, je peknej, ale vnimam ho jako pokus dat stejnej display a strivka jeste jednou do krabicky a zkusit je prodat dokud to jde, protoze vyssi rozliseni displ a i foÂťaku uz klepe na dvere. N6233 je zase jako futral na brejle a ani 6234 neni zadnej skvost, myslel jsem spis na N73 protoze N72 je to samy co jsem psal o W810i. N73 taky neni zadnej zazrak, ale nez si nechat opravit foÂťak a do pul roku zase resit treba joystick, kterej se jim s**e, tak snad jeji design zkousnu.
Jinak master reset nic novyho mimo hodinovy konfigurace telefonu tak jak byl neprinest, takze myslim, ze je to fakt hardware.
uložena
MetalKalic
Anonym
«
Odpověď #5 v:
22. Červenec 2006, 20:34 »
Zkusil bych Master Reset, pote nainstalovat nejnovejsi verzi firmwaru (R1CA021) nebo aktualizovat tu stavajici, znovu Master Reset a pokud to nepomuze, bude to asi opravdu hardware. Nespadl Ti treba telefon na zem? Myslim, ze je optika nachylna na otresy, hlavne pokud je tam nejaky pohyblivy clen, takze to by mohl byt duvod. Jinak v nouzi bych jeste zkusil vytahnout na delsi dobu baterku, ale to vidim jako takovou zoufalost.
uložena
RomanP
Uzivatel
«
Odpověď #6 v:
23. Červenec 2006, 10:47 »
No master reset jsem udelal (teda ne 3x jako odrikat otcenas, jak pises) no a fw mam posledni, jak jsem psal mel se u me jako v bavlnce a tak jsem si naprosto jistej, ze mi nikdy nespadl nikam, natoz na zem...
uložena
TomasZmuda
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE XPERIA X10i
«
Odpověď #7 v:
23. Červenec 2006, 13:00 »
S nejvetsi pravdepodobnosti opravdu odesel HW optiky nebo vnitrni chyba SW. Kazdopadne jestli uz mas v zarucnim listu 3 opravy, tak tato bude posledni, pootm uz musi prodejce vzit telefon zpet a reklamaci si vyridit s vyrobcem. Co se tyka konkurence, tak bych asi poradil N72 (pokud nepotrebujes UMTS) nebo N80 (pokud ti nevadi tlousÂťka a trochu vetsi finance cca 18000,-). nebo podle me nejlepsi reseni je pockat si na K800i. To, ze mas nyni spatny kus k750i neznamena, ze to delaji vsechny (sam jsem ho mel 3 mesice a bez problemu). A K800i te urcite uchvati.
uložena
T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->
XPERIA X10i & Live View
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
23. Červenec 2006, 16:51 »
Uživatel: RomanP 22. Červenec 2006, 17:46
Kdyz zrovna W810i mi nic nerika, je peknej, ale vnimam ho jako pokus dat stejnej display a strivka jeste jednou do krabicky a zkusit je prodat dokud to jde, protoze vyssi rozliseni displ a i foÂťaku uz klepe na dvere. N6233 je zase jako futral na brejle a ani 6234 neni zadnej skvost, myslel jsem spis na N73 protoze N72 je to samy co jsem psal o W810i. N73 taky neni zadnej zazrak, ale nez si nechat opravit foÂťak a do pul roku zase resit treba joystick, kterej se jim s**e, tak snad jeji design zkousnu.
Jinak master reset nic novyho mimo hodinovy konfigurace telefonu tak jak byl neprinest, takze myslim, ze je to fakt hardware.
N73 neni spatna volba, ikdyz jsme na strankach o SE, ale cena je zase vyssi. Potom jedine treba K800i, ktera uz bude za chvili skladem a mel by jsi uplnou novinku.
uložena
RomanP
Uzivatel
«
Odpověď #9 v:
23. Červenec 2006, 18:31 »
No s K800i mate oba pravdu, jevi se solidne. Jinak o N72 si myslim to co o W810i, je to v podstate vyprodej stary platformy, ma tusim stejnej display jako predchudce N70 a ten mi nejak nejde pod fousy, to uz jsem byl spokojenejsi s tim co ma moje 750ka. Je sice rozmerove mensi, ale neni tam videt tolik rastr mezi jednotlivymi body a i podani barev se mi libi vic. Jestli jsem trefil jak rikas spatny kus nevim, protoze po prvni reklamaci mi pro narocnost opravy dali jiny telefon (IMEI a s/n).
N80 nemuzu, protoze ja proste nezkousu jakykoli mechanismus mimo krytky na cocku foÂťaku, zadny vecko, ani posouvani, ci otaceni. Nemam spatnou zkusenost, ani jiny racionalni duvod, ale tehle veci jsem odpurce. Takze i kdyz jsou oba telefony dost rozdilny, zvazuji K800i a N73 (horsi design podle myho, ale zase symbian). Take se mi libi N6233, super rozliseni a display a 98% veci bude pecka naprosta, ale proc zase proboha ma jenom 6MB vnitrni pameÂť, nejdou minimalizovat aplikace, umi videohovory, ktery nepotrebuju, ale nema pro ne na strane displ kamerku a desne foti,makro nema vubec, ale to ja taky prave ted ne :-( zato video je megadobry, tak nevim nevim, jak tohle dopadne :-)
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
24. Červenec 2006, 08:44 »
Tak pockej jeste tak dva tydny na K800i (oficialni distribuce), urcite s touto hrackou budes spokojenej. Ale pokud trvas na OS, tak jedine tu N73.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.