SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 06:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mapa
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mapa  (Zobrazeno 16271 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 v: 14. Únor 2006, 19:24 »

Podstatne je, ze mi to nacte stranku, kde nejsou obrazky, ani s kodem. Jeste posilam screen z P910, ani tam neni obr.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #31 v: 14. Únor 2006, 19:54 »

protoze ten obrazek generuje java applet a ty holt pcko neumi.
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 14. Únor 2006, 20:14 »

Ale to foto o prispevek vys je z LCD NB, tj. to je z monitoru notebooku a tam taky neni zadny obr.
 Proste kdyz zkopcenou adresu od Kapra otevru, kliknu na Free, otevre se mi to okno zobrazene vyse, bez obrazku. Ani odpocitani nebezi, ani duvodu (proc nebezi) jsem si nevsiml. Na NB.
 Kdyz nejde screen, aspon to zkopnu. Treba tam bude duvod, proc se odecet nezobrazi. Muj aj je mene, nez dobry JS.

Copy:  PREMIUM-Zone (privileged Area)
NEW: Create your own RapidShare-folders! FREE  PREMIUM-Downloads     Banners     Frequently Asked Questions (FAQ)     Imprint
Forgot Premium-password? 

RapidShare - The world's biggest 1-Click Webhoster

Ads by Google
 edonkey Find edonkey now Global suppliers from 35 countries

Upload-limit: Unlimited! (Max. 100 MB per file! Split-archives allowed!)
Download-limit: Unlimited! (Some files have more than 100.000 downloads!)

RapidShare, the world's biggest (over 12 million files uploaded!) and fastest (22 Gigabit/s up/down!) 1-click file-hoster.
Burning the net with 200 Terabytes of hard-drive capacity right now and growing! Millions of users just can't be wrong.
Get your own PREMIUM-ACCOUNT to use ALL advantages of RapidShare!

NEW: Premium-users try out RapidGet, a free tool especially coded for RapidShare!

You have requested the file mapy.part1.rar (49152000 Bytes). This file has been downloaded 247 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

You have downloaded 12177 KB. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Instant access! (Or wait 35 minutes)

HOT: Just pay anonymously via telephone and become a Premium-user instantly!
« Poslední úprava: 14. Únor 2006, 20:31 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 14. Únor 2006, 23:34 »

Co takhle Brno? Mel by nekdo PLS?Huh
uložena

SE P910i
miramax
Anonym
« Odpověď #34 v: 15. Únor 2006, 07:48 »

You have downloaded 12177 KB. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Instant access! (Or wait 35 minutes)

No vzdyt Ti to Kapr uz psal, mas verejnou IP adresu, tak budto zaplat a nebo pockej tech 35min co tam pisou. Nebo si priplat za neverejnou adresu je to neco kolem 100,- ( myslim ).
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #35 v: 15. Únor 2006, 09:04 »

2Miramax: s tema adresama je to obracene, platis za verejnou:o). U toho stahovani jde o to, ze stahujes z jedne (kdyz mas neverejnou, tak ji stejne Tvuj operator na vystupu maskuje za verejnou) a rapidshare sleduje log z ip adres.
2Aterego: ta hlaska je prece jasna, navic Tvoje problemy s rapidshare nemaji nic spolecneho s pckama, takze toto tema uz dal, prosim, neeskaluj.
uložena
huggo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 26. Květen 2006, 14:25 »

Skvelej link, dostatecnej zaklad pro domaciho mobilniho nomada! Jen bych jeste k mape Prahy privital databazi ulic pro vyhledavani (soubory *.name a *.types). Nebyly by, dobra duse???  Mrknutí huggo

Kód:
http://rapidshare.de/files/3672940/mapy.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/3673169/mapy.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/3673275/mapy.part3.rar.html
Cituji
uložena
Sammael
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 02. Červen 2006, 09:24 »

Zdravicko.
Potreboval bych malou radu.Chtel bych dostat do P nejakou rozumnou turistickou mapu,pokud mozno zvlast. beskydy,jeseniky,krkonose,sumava...atd...pouzivam PowerNavigation 2.Mam k nemu i mapeditor (viz. http://www.symbianware.com/product.php?id=powernavigation_uiq&pl=se_p910 ),ale ani nevim kde sehnat mapy, natoz jak se ten mapeditor pouziva. Koukal jsem,ze bych presel na jiny program,ale na smartmaps nejsou turisticke mapy pro UIQ...
Diky za kazdou radu.
uložena

T10s > T39s > T610 > P910i & Sandisk 2GB & BT-338 & HBH-35
==FOKIN` NOKIA==
Alaska
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 18. Červen 2006, 20:41 »

Zdravicko.
Potreboval bych malou radu.Chtel bych dostat do P nejakou rozumnou turistickou mapu,pokud mozno zvlast. beskydy,jeseniky,krkonose,sumava...atd...pouzivam PowerNavigation 2.Mam k nemu i mapeditor (viz. http://www.symbianware.com/product.php?id=powernavigation_uiq&pl=se_p910 ),ale ani nevim kde sehnat mapy, natoz jak se ten mapeditor pouziva. Koukal jsem,ze bych presel na jiny program,ale na smartmaps nejsou turisticke mapy pro UIQ...
Diky za kazdou radu.

Mapy se daji sehnat treba na DC++ (Shocart - ty vypadaji nejlepe, KET jsou skeny,Cykloatlas Shocart taky).Problematika kalibrace aÂť v MAPeditoru nebo v necem jinem Te ale nemine. Pouzivam SmartComGPS a ted i SmartCom Navigator, k tomu OZIexplorer na kalibraci, da se to zvladnout, taky jsem o tom nemel ani paru. Zacit se da treba tady
uložena
bajlek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 20. Červenec 2006, 19:59 »

otazka : takze kdyz jsem si stahl ty mapy 1 + 2 +3 z rapidu , mam sosnou SmartCom nebo ten druhej soft a nebude mi to nic sosat z netu (wapu)? potrebuju offline autoatlas nebo neco v tom stylu na P800 Smajlík
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 20. Červenec 2006, 20:28 »

k prohlizeni muzes pouzit SmartComGPS, bo MapViewGPS II (free), z wapu se nic stahovat nebude
uložena
bajlek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 21. Červenec 2006, 09:25 »

tak mam stahle mapy ale nevim kam je mam dat MapViewGPS 2.5 mi je nedokaze najit. ted je mam v adresari DOCUMENT\MAPA\*
musi se ty stale soubory jeste nejak kalibrovat? nebo kam je mam umistit? Mam SE P800 MS Duo
uložena
bajlek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 21. Červenec 2006, 09:51 »

uz to mam Smajlík
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 21. Červenec 2006, 10:21 »

nic se kalibrovat nemusi, mapy musi byt ve slozce
D:\Media files\Document\SmartComGPS bo
C:\Documents\Media files\Document\SmartComGPS
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mapa
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.