SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Květen 2025, 08:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i - "Jen tisnova volani"
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i - "Jen tisnova volani"  (Zobrazeno 5840 x)
jos.star
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« v: 19. Listopad 2008, 01:02 »

Zdravim vas odbornici. Mam vyse avizovany SE K750i a problem jest take v predmetu uveden. Rano jsem si povsiml, ze se na displeji zobrazuje ono echo o tisnovem volani, meric signalu jest v poho, temer naplno. Zaruku uz nema. Odpoledne jsem byl ve znackovce T-Mobile a pozadal jsem je, zda nemam treba zaplacenou fakturu. V poho. Pak me napadlo, zda bych mohl simku dat do jejich telefonu ... a vida smsky chodily, takze chybu operatora vylucuji (i kdyz je podivne ze je to zhruba na tyden presne, kdy mam narok na novy mobil a prodlouzeni. Myslim, ze neexistuje od operatora aplikace, ktera by mohla vytvorit chybu o spatne siti, aby zakaznik priklusal a udelala se smlouva).

Kazdopadne je to divny:
- siglalova signalizace na max > hlaseni chyby "jen tisnova volani"
- zrovna kdyz mi konci smlouva tak problem

Tim ze mi konci je dobre, ale na 2. stranu zrovna nemam vataz protoze mi nechodi projekty.
Nechce udelat nebo predelat nekdo webove stranky ci aplikace? Nebo seo?  Cheesy . Delam si srandu, to sem nepatri. Mno delam to prez 8 let Smajlík

K veci: Co mam udelat??? Nejsem zrovna vrtal v telefonech ale kdyz budu muset, tak se se sroubkama porvu a nedam mobil popilnici lacino Smajlík

Diky za rady
Hanz
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 19. Listopad 2008, 11:17 »

Pokud pise "Jen tisnova volani" znamena to, ze se prihlasil do jine nez domaci site. Tj. mas narok zavolat si zachranku, ale to je tak asi vsechno. Zkusil bych v nastaveni GSM siti jestli nemas nahodou rucne vybrano treba O2...
Mozna se telefon jenom zblaznil a pomohl by full flash (napr. pres SEUS II).
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
jos.star
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Listopad 2008, 21:40 »

Zkusil jsem tedy prohrabat site a opravdu je vyprana ET-CZ, ktera ma vedle sebe cervene preskrtnute kolecko. Je to jedina siÂť, ktera je v tomto seznamu.
Kdyz zadam "Nove hledani", tak hledani bezi asi 20s, nenalezne nic a skoci na zakladni obrazovku s tapetou.
Rezim hledani mam na auto.
V seznamu preferovanych sitich jsem nenalezl zadneho ceskeho operatora (nevim zda T-Mobile (MMC=2 je ci nikoliv)

Do fleshovani se mi moc, nechce, hlavne kvuli tomu, ze prijdu od sms(odchozi). MyPhoneExplorer totiz neumi vzit z telefonu datum odeslani Sad
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 21. Listopad 2008, 07:27 »

A co tak master reset. ale to aj tak nepriupada v tvojom pripade do uvahy, kedze nechces prist o sms.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 21. Listopad 2008, 08:23 »

No, tak pokud ti zalezi na pitomych SMSkach, tak pro tebe reseni v podstate neexistuje. Ani servis ti nepomuze.
uložena

R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
Sony Ericsson MW600
jos.star
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Listopad 2008, 11:34 »

Mam tedy 3 moznosti:
1. master reset - predpokladam, ze se nachizi v "nastaveni/obnovit nastaveni/obnovit vse"
2 prefleshovat - tam mi neni jasna ta barva; dat. kabel nemam takze to nepujde???
3. novy SE telefon
uložena
DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 21. Listopad 2008, 11:55 »

Jak jsem psal, pokud chces zachovat odeslane zpravy i s jejich datumem, nepomuze ti ani MyPhoneExplorer. A jelikoz kazda moznost, co zde piseme, vede ke smazani dat v telefonu.... Pokud to ale ozelis, tak:
1.) Master Reset: muzes zkusit napred Obnovit nastaveni (data zustanou). Pokud nepomuze (coz predpokladam) dat Obnovit vse.
2.) Pokud nepomohlo tak full flash. Pokud jsi ztratil dodavany USB kabel tak jsi opravdu v pr**** a nezbyde ti nez si ho koupit, popr. pujcit. Flashnout to muzes klidne pres oficiani Aktualizacni sluzbu (SEUS II). Problem bude, pokud je telefon od T-Mobile a je BROWN (to ted neres, co je to ta barva) a SEUS ti napise, ze zadny firm neni k dispozici. Tady ale nepomuze ani XS++...
3.) servis. Tam ti pomuzou na 100%.
4.) samozrejme mi muzes svoji K750i venovat a koupit si treba iPhone Mrknutí
uložena

Sony Ericsson MW600
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i - "Jen tisnova volani"
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.