SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 15:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: zacatek melodie u K500
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: zacatek melodie u K500  (Zobrazeno 7963 x)
uursik
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« v: 20. Červen 2005, 07:41 »

Chtela jsem se zeptat, mela jsem T630 a pred zacatkem zvoneni - kdyz prichazel hovor a i u budiku, se napred ozval slaby ton a potom zacala melodie. K500i to nedela? Teda ta moje aspon ne. A jeste jeden dotaz nemuzu to nikde najit. Byla tu napoveda, jak zmenit funkci praveho tlacitka tak, aby tam byla nova sms. Nevite to nekdo? Diky
uložena
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Červen 2005, 09:17 »

S tim slabym tonem na zacatku Ti neporadim, ale s nastavenim toho tlacitka Ti poradi tato stranka:
http://joejog.wz.cz/mobily/se_tipy_triky.htm
uložena
maro.
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Červen 2005, 10:47 »

zvoneni se da nastavit v : menu>nastaveni>Zvuky a upozorneni>Zesil. vyzvaneni>
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
integrated
Anonym
« Odpověď #3 v: 20. Červen 2005, 12:08 »

Ale s nastavenim toho tlacitka Ti poradi tato stranka:
http://joejog.wz.cz/mobily/se_tipy_triky.htm
* Nastaveni klavesy "Online" na boku telefonu pro   SMS bylo z teto stranky odstraneno. Takto napsanou zpravu SMS nebylo mozne odeslat. Po chybovem hlaseni se zprava ukladala do konceptu. Toto nastaveni tedy stracelo vyznam, proto ho autor na me upozorneni smazl.  Tongue
uložena
uursik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Červen 2005, 14:38 »

diky za odpovedi, ta stranka joejog je super.
uložena
joejog
Uzivatel
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 20. Červen 2005, 15:21 »

ano ,ano je to tak SMS nesla odeslat, dej si novou zpravu na Joystick -treba nahoru a bocni tlacitko treba E-mail.
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
jitka
Anonym
« Odpověď #6 v: 20. Červen 2005, 21:42 »

ja zase tak casto nemejluju, ale napad je to dobry, aspon to nepujde rovnou na wap Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 22. Červen 2005, 11:13 »

U T630 bylo kratke zazvoneni z duvodu ochrany sluchu. U K500i uz to neni, nevim jestli je to odstranene i na nejvyssi hlasitost, nemam telefon u sebe.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
uursik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 23. Červen 2005, 18:46 »

takze ani na nejvyssi hlasitost tam to kratke zazvoneni neni. Teda to mi chybi, protoze to delalo i u budiku, takze jsem se tak nelekla jako ted, kdyz zacne rovnou vyzvanet. Undecided
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 24. Červen 2005, 11:03 »

2uursik: U predchozich modelu si na toto vetsina uzivatelu stezovala. Podle me je SE vyslysel a zazvoneni odstranil.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
uursik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 24. Červen 2005, 14:00 »

no z toho je jasne, ze co se libi jednomu, nemusi se libit druhemu. A pak babo rad jaky si treba vybrat mobil. Ted jsem rada, ze mam tenhle, co ma, s tim vystacim. No tak holt se dycky leknu Cheesy
uložena
PavelM
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 01. Červenec 2005, 19:54 »

Inu v pripade budiku, resp. jakehokoliv zvoneni by mozna stacilo nastavit takovou melodii, ktera zacina nejak prijemne, pozvolna. Treba si stahni nejakou MP3 Tve oblibene skladby. Neee? Ja mam treba na budik z nabidky puvodnich zvuku Coo-Coo (ty hodiny s kukackou) a je to celkem fajn. Ale je pravda, ze na zvoneni (moje pritelkyne) mam Night Breeze, coz je vcelku poklidna skladba, nicmene to syceni na zacatku me jednou celkem dost vyvedlo z miry (myslel jsem, ze jsem potkal hada) Roll Eyes
uložena
uursik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 02. Červenec 2005, 18:42 »

no mne tam kluk stahl v mp3 the verve bittersweet symphony, coz taky pekne zvolna pomaloucku zacne hrat a hups, ja uz jsem hore. Dnes jsem zrovna mixovala pisnicku ze shreka aby to na mne naopak zarvalo - protoze si ji chci nastavit az mi bude volat manzel Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: zacatek melodie u K500
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 16 dotazů.