SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 17:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pri pripojeni na kabel jak usb nebo nabijecky se neustale opakuje hlaska optimal
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pri pripojeni na kabel jak usb nebo nabijecky se neustale opakuje hlaska optimal  (Zobrazeno 1378 x)
kaacer
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 24. Červen 2006, 15:29 »

Pri pripojeni na kabel jak usb nebo nabijecky se neustale opakuje hlaska optimalizovane nabijeni cca po 2 sec.. je to na zblbnuti sakrys nemate nekdo podobnej problem nebo help??? pls icq 116568286. skype diky kaacer
uložena
filhouse
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Červen 2006, 13:44 »

Pri pripojeni na kabel jak usb nebo nabijecky se neustale opakuje hlaska optimalizovane nabijeni cca po 2 sec.. je to na zblbnuti sakrys nemate nekdo podobnej problem nebo help??? pls icq 116568286. skype diky kaacer

Ja jsem tenhle problem mel u telefonu taky, mam telefon z Anglie tudiz tam byla nabijecka s anglickou zastckou, nechtelo se mi utracet tolik penez za originalni tak jsem si koupil neoriginalni, vzdy ke konci mi to hazelo porad dokolecka probiha optimalizovane nabijeni, tak jsem si ji  koupil od jineho vyrobce a bylo to v pohode. Takze pokud je tady nabijecka originalni tak typuju polamany kabel u nabijecky a u USB nebo spatny konektor.Jeste bych zkusil vzit vatovou tycinku do usi a trochu konektor u founa vycistit, to taky trochu zabira. Mrknutí

p.s. Snad si ted nejaky semaniak co to tady vede o me nerika, jezis co to ten de*il pise za blbost. Grin
uložena

Sony Ericsson K750i + 1Gb SanDisk (tu jsem si samozrejmne dokoupil) pak datovy kabel, sluchatka, nabijecka a ten slon tam vubec nebyl. =)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pri pripojeni na kabel jak usb nebo nabijecky se neustale opakuje hlaska optimal
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 15 dotazů.