SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ztratil jsem zaruku na founa zmenou ikonek a ramecku???
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ztratil jsem zaruku na founa zmenou ikonek a ramecku???  (Zobrazeno 2991 x)
filhouse
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 26. Červenec 2006, 00:38 »

Ja rikam ze ne, kamos ze jo, tak jak to je. Cry
uložena

Sony Ericsson K750i + 1Gb SanDisk (tu jsem si samozrejmne dokoupil) pak datovy kabel, sluchatka, nabijecka a ten slon tam vubec nebyl. =)
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Červenec 2006, 07:59 »

Jestli to nebyl nejaky vetsi zasah do firmware, tak podle meho ne. A i kdyby, podle mne stejne nikdo nic takoveho zjisÂťovat nebude, kdyz telefon poneses s necim do servisu, proste prehraji firmware a je to, nikoho nebudou zajimat originalni ramecky...
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 26. Červenec 2006, 08:22 »

Hmm, rekl bych, ze prehranim fw Tebou upravene ikony a ramecky zustanou (beru za to, ze jsi je upravil zpusobem, ktery tu ted posledni dobou koloval...) = pri zkousce founu v servisu na to prijdou... pak je zaruka fuc...(vyjimkou jsou pouze flash animace v menu u novejsich modelu, ktere jsou jiz soucasti fw).  Tongue
« Poslední úprava: 26. Červenec 2006, 08:24 od VaRo » uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Červenec 2006, 08:39 »

Nechci kecat, ale myslim, ze zmenou ikonek jsi zaruku ztratil pokudnto byl nejaky viditelny zasah do telefonu.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
bekman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 26. Červenec 2006, 09:34 »

Tak ciste logicky. Pokud ses hrabal v FW, tak je to neautorizovny zasah do telefonu a zarka je fuc...
Nicmene me do d750 naprselo (nefunovala polovina tlacitek (a neustale se vytacelo 112 )). Zaruka byt nemela, ale vzali mi to. To, ze by to nepoznaly se mi nezda, tel. musel byt promoceny skrz na skrz. A taky mi vymenili sluchatka, u kterych jsem pretrhal draty. Takze ko vi, treba by ti to vzali. Pan Ericsson je holt dobrak od kosti  : Smajlík
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 26. Červenec 2006, 10:45 »

Hocijaky zasah do FW, OKAMZITE STRACAS ZARUKU. jedine keby swi to prepalil na normal tak myslim ze by nic nemuseli zistit  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Arc
filhouse
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Červenec 2006, 11:11 »

Originalni ikonky samozrejmne mam, no ramecky vlastne ne, jen jsem si k nim pridal jine. Jinak ja mam ten telefon z Anglie a tam zaruka jako takova neni, muzes i nemusis si ten telefon pojistit, mas to na to kdyz ho utopis, spadne ti, nekde ho poradne rozsekas, nebo ti ho treba prejede auto, pak je i pojisteny kdyz ti ho ukradnou ale to uz se resi pres chlupaty. Roll Eyes
uložena

Sony Ericsson K750i + 1Gb SanDisk (tu jsem si samozrejmne dokoupil) pak datovy kabel, sluchatka, nabijecka a ten slon tam vubec nebyl. =)
HenryPotter2
Uzivatel
Telefon: Nokia N95 8 GB,Sony Ericsson W960i,Sony Ericsson K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 27. Srpen 2006, 11:25 »

kenny ma pravdu zaruka je v coudu to je nevyhoda customizaci musite jedine pockat az dobehne zaruka coz je nekdy 2 ale i klidne 4 roky
uložena

Nokia N95 8 GB, BT reproduktory MD-5W, Transmitter FM CA-300
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 27. Srpen 2006, 11:44 »

kenny ma pravdu zaruka je v coudu to je nevyhoda customizaci musite jedine pockat az dobehne zaruka coz je nekdy 2 ale i klidne 4 roky
Prosimte, jeste jednou te prosim, aby jsi tady nedelal zbytecnej binec? Takhle ty prispevky nenahonis, kdyz budes psat vse co psali pred tebou!!!!
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 27. Srpen 2006, 14:40 »

Ale existuje prece neco jako far a tak si muzes prehrat firm zpet a pak to jit reklamovat jako cisty telefon, ne?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ztratil jsem zaruku na founa zmenou ikonek a ramecku???
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.