SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Restart moji K750i pri Java Apikaci-Hre
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Restart moji K750i pri Java Apikaci-Hre  (Zobrazeno 3099 x)
koliktonda
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 19. Duben 2006, 14:33 »

Dela Vam to nekomu? Hraju nejakou hru a kdyz me nebavi tak ji ukoncim pres stredovy tlacitko, hned po te se mi mobil sam vypne a bez zadani pinu sam zase najede. Mam ho skoro tri tydny a tohle se mi uz stalo za tu dobu asi trikrat.
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Duben 2006, 14:41 »

Dela Vam to nekomu? Hraju nejakou hru a kdyz me nebavi tak ji ukoncim pres stredovy tlacitko, hned po te se mi mobil sam vypne a bez zadani pinu sam zase najede. Mam ho skoro tri tydny a tohle se mi uz stalo za tu dobu asi trikrat.

mne sa skor stava ze sa mi mobil restartne ak napr nahravam vela hier a potom ich rychlo zmazem a spustim nejaku aplikaciu, tak to mobil proste nezvladne a restartuje...
uložena

Sony Ericsson Arc
koliktonda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Duben 2006, 14:46 »

Tak to jsem si tak nejak trosku oddychl, kdyz vim ze to je normalni a ne tim ze bych mel spatny kus, diky  Smajlík
uložena
kubko
Anonym
« Odpověď #3 v: 20. Duben 2006, 09:52 »

no mal som k750, a vobec som sa nestretol s takzmto dacim, skuste napisat aky mate SW v telefone a pripad urobit update, to by mohlo pomoct!!!
uložena
kuboSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Duben 2006, 09:56 »

no urcite to poriesi update SW, skuste potom napiste
uložena
Thymallus
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Duben 2006, 13:31 »

Taky jsem nekde na forech cetl, ze k restartu dochazi, kdyz maji nainstalovanu urcitou hru ci aplikaci...
uložena
koliktonda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Duben 2006, 14:24 »

No verzi firmwaru mam R1AA008, takze by asi aktualizace neuskodila.
uložena
borek
Uzivatel
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Duben 2006, 15:13 »

doporucuju cas od casu telefon vypnout a zapnou celej se procisti a pak nezlobi, je to jako s PC to se musi taky cas od casu restartnout
uložena

my precious je c905
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Duben 2006, 18:21 »

doporucuju cas od casu telefon vypnout a zapnou celej se procisti a pak nezlobi, je to jako s PC to se musi taky cas od casu restartnout

neboj telefon vypinam cez noc Smajlík ja si skor myslim ze telefon ezvlada tak anrocne zasahy do pamate az nakoniec sa z toho zlbne... lebo ak nieco zmazes vlastne nezmazes len prepises ale ono to tam akoby stale bolo...
uložena

Sony Ericsson Arc
X-HURD
Uzivatel
Telefon: XPERIA X1 + NOKIA E50

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Duben 2006, 13:15 »

JJ, taky mi to delalo! Hlavne kdyz jsem instaloval java hry. Øekl bych, ze proste nestihal. Zahltil jsem ho spousty prikazu a to asi nejak nezvladl! Ale ted mam R1BC002 a jeste se mi to nestalo, takze mozna aktualizace pomuze....
uložena

DOPORUEUJI ==> http://www.my-mobile.cz <== DOPORUEUJI
Mlyeko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 27. Duben 2006, 14:26 »

Nejsi sam. Sice mam Decko ale stavalo se mi to docela casto. Mel jsem mobil novy tak max dva tydny a samozrejme nekolik desitek MB her a tak jsem instaloval. Pri instalaci v poho ale kdyz jsem hru ukoncil, aÂť pres EXIT nebo pres menu udalosti, tak pri okamzitem vymazu hry se mobil restartnul. Pak jsem si dal s hrami oddych ale obcas se mi to stavalo. Ale novy firm to jisti a neni uz prazadny problem.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Restart moji K750i pri Java Apikaci-Hre
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.