SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 23:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i -> t639 -> ???
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910i -> t639 -> ???  (Zobrazeno 2594 x)
_peters_
Anonym
« v: 09. Duben 2006, 09:21 »

Ahojte, po nestastom pade, ktory moja p910i prezila so zlomenym displayom a sahnutou maticnou doskou  Cry Cry Cry Cry
-> mam docasne v ruke t630 a rozhodujem sa co dalej.

M600, ktora sa mi dost pozdava a pripadne p990, ktora je 'da best' - stale nie su na trhu (nema niekto tusa o release date, kedy uz to UIQ3 odladia?) Pokial nabrowsim nejaky release date nie zrovna teraz hned, tak asi budem stat pred rozhodnutim kupit nieco ine.

Zvazujem opatovnu kupu p910i alebo prechod na Moto A780 - vzhladom na to, ze chcem touchscreen a ne-windowsovy OS. Mate niekto ako 'semaniak' skusenost s moto? Pripadne nejake ine typy (ze ste sa rozhodovali a toto a toto ste zamietli, etc...)

Dik moc
Pete
uložena
_peters_
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Duben 2006, 09:22 »

Ten subjekt je samozrejme zly, ma tam byt t630... to ten zial
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Duben 2006, 13:33 »

Byt tebou tak koupim bud P910i novou, protoze je za dobrou cenu a nebo jen P900 za cca 5000 Kc a pockam na nove modely. Protoze ted primo cekat na M600i/P990i nema smysl, protoze by ses nedockal. K Motorole ti nic nereknu, nemam s ni zkusenosti......
« Poslední úprava: 09. Duben 2006, 13:56 od ViÂťa » uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 09. Duben 2006, 17:37 »

Suhlas s Vitom tiez by som si vzal docastne riesenie a pockal si na asi na M600 lebo bude najskvor. P910 uz poznas kedze si ju mal tekze je to na tebe ci ti vyhovovala a stacila alebo nie. Motorola A780 vyzera zaujimavo ale na ten OS asi nebude zatial vela aplikacii. A rozhodne neist do Windowsu!  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
_peters_
Anonym
« Odpověď #4 v: 09. Duben 2006, 17:51 »

Windows? brr, to nie

Moto som este nemal v ruke, ale ako skalny *NIXak, by som ju rad vidiet.

P900 brat nebudem, bud zoberiem 910i alebo nieco ine, ale ked uz zoberiem, tak to zase nebudem za 2 mesiace menit na cerstvo vybehnuty UIQ3.

Taktiez chcem ist kuknut N9300 -> nie je to velke a napriek tomu, ze to nema touch screen sa to dost dobre ovlada zevraj.

Hold, rozhodnutie bude asi tazke a asi len na mne. Ako skalny SE positive sa pytam len tu, lebo rozoberanie takejto temy na vseobecne orientovanom mobil fore by bol cisty flame.

Dik za tipy
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 09. Duben 2006, 18:21 »

Ja som sa hral na 9500 lebo som ju chcel namiesto pecka ale to ovladanie je horsie ako vyzera som myslel ze sa ten joystick pohybuje ako myska ale nie ze skace po zlozkach...  Undecided

Moto ja zaujimava tym Lynuxom ale ako pisem aplikacie moc nebudu zatial... Undecided

Tak potom je jasne volba P910 a ked pridu novinky skocit na ne!  Grin
SE RULEZZ!  Cheesy
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Duben 2006, 16:52 »

Windows? brr, to nie

Moto som este nemal v ruke, ale ako skalny *NIXak, by som ju rad vidiet.

P900 brat nebudem, bud zoberiem 910i alebo nieco ine, ale ked uz zoberiem, tak to zase nebudem za 2 mesiace menit na cerstvo vybehnuty UIQ3.

Taktiez chcem ist kuknut N9300 -> nie je to velke a napriek tomu, ze to nema touch screen sa to dost dobre ovlada zevraj.

Hold, rozhodnutie bude asi tazke a asi len na mne. Ako skalny SE positive sa pytam len tu, lebo rozoberanie takejto temy na vseobecne orientovanom mobil fore by bol cisty flame.

Dik za tipy
9300 ted taky neni za spatnou cenu, protoze je to taky vybehovka, ale radeji vezmi P910i a pockej na P990i.........
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i -> t639 -> ???
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.