SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 10:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nabijeni
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nabijeni  (Zobrazeno 7423 x)
Tuhyk
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 27. Březen 2006, 18:57 »

Nevim jestli to tu jiz bylo.Chci se zeptat za jak dlouho muzu nechat nabit telefon, jetli musim cekat az je baterka vybita, nebo to muzu dat do nabijecky i kdyz je kapacita trebas 70%. Jedna se mi hlavne o to, ze kdyz mam kapacitu cca 70% a pripojim se k pocitaci, treba i trikrat za den, tak se mi baterkla samocinne zacne vzdy nabijet.Neskodi to te baterce

No ja jsem si na tomhle treba kompletne oddelal baterku na mem starem Siemensu C65. Kazdy den jsem se pres nej pripojoval k internetu a zhruba po pul roce baterie vydrzela maximalne den. A to jeste jen nekdy...
uložena

Tuhyk Inside!
Uzlinka
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 08. Duben 2006, 20:58 »

No ja jsem si na tomhle treba kompletne oddelal baterku na mem starem Siemensu C65. Kazdy den jsem se pres nej pripojoval k internetu a zhruba po pul roce baterie vydrzela maximalne den. A to jeste jen nekdy...

No, ja si teda ale mylsim, ze zalezi tak trochu taky na tom, jestli je ta baterka Li-Ion nebo Li-Pol. Li-Ionky holt takovej pristup odrovnal, ale Li-Polkam by to mohlo, jak rika peetrs treba i pomoct!!!
uložena

Ericsson T10s  <  SE T230  <  SE W800i  < SE W910i 
SanDisk M2 4GB  HPM 70  T-mobil

No a jinak ... www.bluesberry.cz   ;-)
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 10. Duben 2006, 02:11 »

No, ja si teda ale mylsim, ze zalezi tak trochu taky na tom, jestli je ta baterka Li-Ion nebo Li-Pol. Li-Ionky holt takovej pristup odrovnal, ale Li-Polkam by to mohlo, jak rika peetrs treba i pomoct!!!

No prave tomto ohlade su Li-ion a Li-pol baterky na tom priblizne rovnako, ba dokonca li-pol je na tom este mozno horsie, pretoze jej zivotnost je obmedzena na menzi pocet nabijacich cykolv Mrknutí

Okrem mensieho poctu nabijacich cyklov je rozdiel medzi Li-Ion a Li-Pol asi len v tom, ze li-polky je technicky mocne vyrobit menzie, lahsie a lubovolnych tvarov, narozdiel od li-ion ... inak oba typy je mozne nabijat hocikedy( na 25%, od 10% do 50%, od 70% do plna, ....) a nevadi im to. Narozdiel od beterii zalozenych na niklu (NiMH - Nickel metal hydryd, NiCd - Nickel Cadmium) tym taketo zaobchadzanie naramne vadi Mrknutí
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
mars
Anonym
« Odpověď #18 v: 10. Duben 2006, 09:21 »

No prave tomto ohlade su Li-ion a Li-pol baterky na tom priblizne rovnako, ba dokonca li-pol je na tom este mozno horsie, pretoze jej zivotnost je obmedzena na menzi pocet nabijacich cykolv Mrknutí

Okrem mensieho poctu nabijacich cyklov je rozdiel medzi Li-Ion a Li-Pol asi len v tom, ze li-polky je technicky mocne vyrobit menzie, lahsie a lubovolnych tvarov, narozdiel od li-ion ... inak oba typy je mozne nabijat hocikedy( na 25%, od 10% do 50%, od 70% do plna, ....) a nevadi im to. Narozdiel od beterii zalozenych na niklu (NiMH - Nickel metal hydryd, NiCd - Nickel Cadmium) tym taketo zaobchadzanie naramne vadi Mrknutí

tak tak, jen doplnim ze Li-ion/pol baterkam muze vadit naopak uplne vybiti az do dna.  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nabijeni
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.058 sekund, 18 dotazů.