SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Květen 2025, 23:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejdou mi stahnout hry
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nejdou mi stahnout hry  (Zobrazeno 2798 x)
N1CK
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Listopad 2005, 15:45 »

PLEASE pomozte mi nekdo!!!!!!!!!
Mam takovy maly problem..Nejdou mi do telefonu nahrat zadne aplikace anji hry..Vyzkousel sem asi pet programu a vzdycky se tam objevili jen obrazky, schemata, videosoubory atd. ale slozka hry nebo aplikace ne. Nevite nekdo cim to muze byt?
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Listopad 2005, 00:09 »

Protoze slozka hry/aplikace se tam nezobrazuje. Je to kvuli piratskemu kopirovani.Porid si programek SendFile a pres ten tam posles aplikace i hry  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Listopad 2005, 02:06 »

Presne tak, do telefonu to proste musis poslat a aplikace ci hra si uz sama najde cestu do spravnyho adresare. adny manager ti neukaze adresare "Aplikace, Hry", tak to proste nefunguje. Pokud pouzivas BT, muzes pres pravou mys urceny soubor (Hru, Aplikaci) do telefonu poslat pomoci BT z OS Windows primo.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
MrazyC
Anonym
« Odpověď #3 v: 14. Březen 2006, 13:39 »

Ja ji tam sice poslu,konkretne jde o program svatky,vybijbaterii(vse ma koncovku .JAR jak to ma byt) ale nic se nedeje..nevite nekdo prosim co s tim?
uložena
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 15. Březen 2006, 13:23 »

Uz se to tu nekolikrat psalo, ale budiz. Podivej se na PC jestli aplikace neni "dvakrat" zabalena. Otevri ji napriklad v TotalCommanderovi a pokud tam uvidis dalsi soubor s priponou "jar", tak ho zkopiruj na jine misto a postuj stejnym zpusobem dokud po otevreni nebudou videt soubory aplikace. Potom tento soubor posli do telefonu znovu. V total Commandru ho otevres pomoci klaves "Ctrl + PageDown"
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 15. Březen 2006, 20:31 »

Proste si otvor v nejakom programe pre spravu mt, najlepsie fma alebo mpe, files a hru tam pretiahni z obrazovky normalne mysou. Mozes pouzit i dateimanager. Potom sleduj mobil. Pokial rozozna java aplikaciu ci hru vyzve ta ulozit ju do tychto dvoch suborov, pokial nie, ulozi ju do Ine, Potom vyskusaj inu verziu. Co sa tyka stahovania hier z mt, mal by to z k700i zvladnut mpe my phone explorer v. 1.3.3
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejdou mi stahnout hry
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 19 dotazů.