SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Z niceho nic nefunguje foÂťak
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Z niceho nic nefunguje foÂťak  (Zobrazeno 3207 x)
Rezy
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 12. Únor 2006, 15:29 »

Zdravim, mam w800i mam ji neco malo pres mesic (od vanoc) a asi pred tremi tydny sem si ji aktualizoval na nejnovejsi firmware R1AA008 Vsechno probehlo bez problemu A vsechno v pohode chodilo a fungovalo Ale vcera z niceho nic prestal jit fotak a tim padem i nataceni videa....... Zkousel sem treba vytahnout na delsi dobu baterku a nic..... Tak nevim jestli to jde nejak spravit jako sam doma Jestli ten firmware z nova nahrat nebo to rovnou reklamovat (jo u fotaku sem mel verzi 4.5) Nevim cim to Telefon fungoval bez problemu Aji vlastne ted ale jenom nejde ten fokat Kdyz odklopim krytku Tak se objevi cerna obrazovka (jako kdyz se fotacek zapina) ale hned se vrati zpet na hlavni obrazku a nic...... Nevim jak bych to mel vice specifikovat Kdyztak se me na cokoliv zeptejte co by vam pomohlo Nebo jak mi poradit Moc dekuji Uvitam kazdy nazor :-) :-)
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Únor 2006, 16:33 »

pravdepodobne se rozbil modul fotoaparatu...
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Únor 2006, 16:34 »

Zdravim, mam w800i mam ji neco malo pres mesic (od vanoc) a asi pred tremi tydny sem si ji aktualizoval na nejnovejsi firmware R1AA008 Vsechno probehlo bez problemu A vsechno v pohode chodilo a fungovalo Ale vcera z niceho nic prestal jit fotak a tim padem i nataceni videa....... Zkousel sem treba vytahnout na delsi dobu baterku a nic..... Tak nevim jestli to jde nejak spravit jako sam doma Jestli ten firmware z nova nahrat nebo to rovnou reklamovat (jo u fotaku sem mel verzi 4.5) Nevim cim to Telefon fungoval bez problemu Aji vlastne ted ale jenom nejde ten fokat Kdyz odklopim krytku Tak se objevi cerna obrazovka (jako kdyz se fotacek zapina) ale hned se vrati zpet na hlavni obrazku a nic...... Nevim jak bych to mel vice specifikovat Kdyztak se me na cokoliv zeptejte co by vam pomohlo Nebo jak mi poradit Moc dekuji Uvitam kazdy nazor :-) :-)

to same sa stalo i mne, pomoze len serveris kde ti prepalia FW alebo sa obrat na Servisnu Podporu SEmanie
uložena

Sony Ericsson Arc
dayvee
Uzivatel
Telefon: clarka :)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 12. Únor 2006, 16:45 »

a neprovadel si s nim neco? napriklad jestli ti pred tejdem nespadnul ze skrine. pak se muze stat ze se neco uvodlni, vsechno se zda v pohode a pak az ho po tejdnu polozis na stul uz to hold nevydrzi
uložena

dayvee... rodilej siemensak co desertoval k sony-ericssonakum, protoze siemensy sli do pr... ehhm... do pryc... a k750i se nedalo odolat. tuplem kdyz si do ni clovek necha nahrat w800i Mrknutí
Rezy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Únor 2006, 22:59 »

no tak pravda je ze mi spadnul Ale bylo to jen z malinke vysky Tomu se snad nemohlo nic stat Telefon jako jinak funguje uplne bez problemu Jen ten fotacek nejde Tak nechapu co se s tim mohlo stat No tak asi zbyva jedine ta reklamace No uvidime
uložena
dayvee
Uzivatel
Telefon: clarka :)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 13. Únor 2006, 20:23 »

to by ses divil co vsechno se muze stat nezakondomovanymu telefonu (tzn. bez obalu => ochrana jako ochrana, ne? Mrknutí ) i pri padu i jen z par centimetru
uložena

dayvee... rodilej siemensak co desertoval k sony-ericssonakum, protoze siemensy sli do pr... ehhm... do pryc... a k750i se nedalo odolat. tuplem kdyz si do ni clovek necha nahrat w800i Mrknutí
Rezy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Březen 2006, 15:38 »

Tak tomu rikam oprvaduva "haluz" :-) nedavno jsem sem psal ze mi z niceho nic nefunguje fotak. Dneska ho chci vezt na reklamaci a nechtene mi malinko opet upadnul A co se nestalo fotak funguje bez problemu Fakt si nevymyslim A sam to nechapu Ale "haluz" to je pekna :-)
uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 10. Březen 2006, 16:14 »

Tak to bych ho stejne nechal zkontrolovat. Pravdepodobne tam mas neco uvolnenyho, nedej boze ulomenyho. Zitra ho zase blbe "polozis" a foÂťak nepude... Undecided
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Rezy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 10. Březen 2006, 16:43 »

no asi mas pravdu...... uvidime Necham to pres vikend Budu se k nemu chovat Normalne :-) a v pondeli dam vedet
uložena
TooM-As
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 11. Březen 2006, 04:46 »

to je urcite nejaky uvolnemy kontakt , nic jineho s tim bylt nemuze (podle toho jak tu ctu tve problemy) pokud to nechces davat do servisu a cekat , cekat , cekat , cekat , rozeber ho (v mem d750i od t-mo zadna pecet nebyla) a ty kontakty docvakni at drzi , neni to slozite , navod ma na semanii a docvaknou ty konektory je hracka jsou fakt perfektne udelany Grin . pokud budes postupovat opatrne tak nic nepokazis a pokud tam bude pecet tak ji najdes jeste predtim nez ji porusis.

ale zase kdyz o tom tak premyslim tak si myslim ze ty konektory uvnotr telefonu naj jen 2 moznosti bud jou zacvaknuty a nebo ne (vychazim z toho jak jsem je videl a myslim ze tam neni moznost aby mely spatny kontakt).
« Poslední úprava: 11. Březen 2006, 12:11 od TooM-As » uložena
Rezy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Březen 2006, 14:26 »

No tak je skoro po vikendu a fotacek porad "po padu" :-) funguje a chovam se k nemu normalne Takze uvidim. no nerad bych se v tom vrtal kdyz to mam v zaruce. Ono ho nechat reklamovat zas az takovy handicap pro me neni. No uvidime. Zatim vse funguje Ale jak rikam je to "............" :-) Jakmile se mi neco stane da vedet :-)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Z niceho nic nefunguje foÂťak
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.