SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
11. Duben 2025, 08:49
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Prepinani FlightMode pres MagicProfilesPro
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: Prepinani FlightMode pres MagicProfilesPro (Zobrazeno 3857 x)
kmozis
Anonym
«
v:
25. Květen 2005, 07:39 »
Mam mimo jine nastavene profily "Budik", ktery mi kazdy den ve 23 hod prepne telefon do FlightMode (aby v noci nikdo nevotravoval
) a profil "Tiche", ktery ma opacny ukol, tedy prepnout telefon kazde rano z FlightMode zpet.
S prepinanim do FlightModu jsem nemel az do dneska zadny problem. Dnes v jednu hodinu a 35 minut mi ale telefon do tiche posvatne noci oznamil: Master, I have mail 4U - pro cez me manzelka malem umlatila polstarem
Se zapinanim rano uz je to horsi, to je zcela nespolehlive, 3 x se to zapne, 2 x ne.
Mate nekdo podobne zkusenosti? Nevite, co na to muze mit vliv?
uložena
miramax
Anonym
Re: Prepinani FlightMode pres MagicProfilesPro
«
Odpověď #1 v:
25. Květen 2005, 08:00 »
Mne se to ted 2x taky rano nepreplo z FM do aktivniho, tak jsem proste MPP jednoduse vypnul a znovu zapnul a uz to bezi zase normalne ( teda zatim ) jde o to jestli je mas ofic ( koupene ) nebo ne. Pokud je to druhy pripad, tak je to jasne. Uz se to tu ve starem foru nekde resilo, pilulka pro MPP proste neni dokonala.
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #2 v:
25. Květen 2005, 08:21 »
Uživatel: kmozis 25. Květen 2005, 07:39
Mam mimo jine nastavene profily "Budik", ktery mi kazdy den ve 23 hod prepne telefon do FlightMode (aby v noci nikdo nevotravoval
) a profil "Tiche", ktery ma opacny ukol, tedy prepnout telefon kazde rano z FlightMode zpet.
S prepinanim do FlightModu jsem nemel az do dneska zadny problem. Dnes v jednu hodinu a 35 minut mi ale telefon do tiche posvatne noci oznamil: Master, I have mail 4U - pro cez me manzelka malem umlatila polstarem
Se zapinanim rano uz je to horsi, to je zcela nespolehlive, 3 x se to zapne, 2 x ne.
Mate nekdo podobne zkusenosti? Nevite, co na to muze mit vliv?
a mas to chlape koupene? Protoze podobne se mi to chovalo pred koupenim taky. Ted pohodka.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #3 v:
25. Květen 2005, 08:28 »
MagicProfiles jsem zakoupil. Nasledne jsem zakoupil i upgrade na MagicProfilesPro. Od SymbianWave mam zakoupen i MagicLauncher. To jsou podle me vsechno "AMustHave" aplikace za velmi prijatelne ceny....
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #4 v:
25. Květen 2005, 09:03 »
tak to je divne, me to od koupeni slape super. Je ale pravda, ze nepouzivam switchovani do fight modu.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #5 v:
25. Květen 2005, 09:16 »
Uživatel: MartinH 25. Květen 2005, 09:03
tak to je divne, me to od koupeni slape super. Je ale pravda, ze nepouzivam switchovani do fight modu.
No, f tom to bude - me vsechno ostatni chodi taky bezchybne...
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #6 v:
25. Květen 2005, 09:39 »
Uživatel: kmozis 25. Květen 2005, 09:16
Uživatel: MartinH 25. Květen 2005, 09:03
No, f tom to bude - me vsechno ostatni chodi taky bezchybne...
a nemas treba nastaveny automaticky checky v profimailu i v noci? Ze by treba umel switchnout z flight modu?
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #7 v:
25. Květen 2005, 09:46 »
Uživatel: MartinH 25. Květen 2005, 09:39
a nemas treba nastaveny automaticky checky v profimailu i v noci? Ze by treba umel switchnout z flight modu?
Budes se divit, ale jak to tu tak sleduji, tak jsem jednim z mala, kdo ProfiMail nepouziva... Automatickou kontrolu nicmene nastavenou mam ve vestavenem e-mailovem klientovi. Ten ale telefon z FM urcite zapnout neumi, do ted to vzdycky bylo tak, ze kdyz jsem se rano do zprav podival, byla tam roztrzena obalka, jako ze se nemohl k serveru pripojit, protoze byl telefon vypnut...
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #8 v:
25. Květen 2005, 09:51 »
to je tak jediny, co me napada, nejaka nahazovaci aplikace pro gprs, muzou to delat treba HD pri updatu RSS. Je to tak, ze se ti switchne profil na "neflight", nebo mas ten, ktery je s flight modem jenom se telefon prepne do phone modu?
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #9 v:
25. Květen 2005, 12:44 »
Uživatel: MartinH 25. Květen 2005, 09:51
to je tak jediny, co me napada, nejaka nahazovaci aplikace pro gprs, muzou to delat treba HD pri updatu RSS. Je to tak, ze se ti switchne profil na "neflight", nebo mas ten, ktery je s flight modem jenom se telefon prepne do phone modu?
Ne, ne, zadna aplikace telefon z FM pouhym pristupem ke GPRS probudit neumi. A to je navic pouze pulka problemu a navic se to stalo poprve, co se mi telefon do FM neprepnul.
Daleko castejsi je problem, ze se rano neprepne z FM zpet do normalu. Proste je to tim, ze ten scheduler asi chrape, nebo co. Melo by se to zapinat kazdy den v 7:30, ale casto se stane, ze kdyz se podivam v 7:50 na budik, telefon je porad ve FM. Staci ale, kdyz Âťuknu na MPProfiles, a ono se to probudi a telefon to zapne. Kdybych to nechal bez povsimnuti, zustalo by to ve FM, dokud by treba nenaslo nejakou polozku v kalendari, podle ktere so to ma prepnout do jineho profilu, v tom pripade telefon se zapne a aktivuje se prislusny profil podle kalendare.
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #10 v:
25. Květen 2005, 19:01 »
a preinstalit app jsi asi zkousel ze?
uložena
anawarr
Uzivatel
«
Odpověď #11 v:
25. Květen 2005, 20:00 »
no ja pouzivam Magic profiles pro taky a funguji mi korektne. jednou se mi ale stalo, ze jsem do founu busil novy soft a pak se mi MPP rozhodily, tak jsem je prehral a zase slapou
uložena
dusom
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #12 v:
27. Květen 2005, 09:24 »
No mne sa raz na P900 stalo, ze MPP prestali chodit, skratka nenabehli, tu hlasku co to hlasilo si uz presne nepamatam (not ready, alebo take nieco). Nepomohol ani reinstall. Nakonec som zistil, ze subor system\data\Magic Profiles.ini bol nejaky posahany, boli vnom len same xxxxxxxxxxxxxxxxx. Stacilo zo zalohy vykuchat ten subor, prepisat nim ten posahany a MPP znova chodi ako hodinky... V tom Magic Profiles.ini su ulozene nastavenia o jednotlivych profiloch. Zrejme by stacilo ten ini len zmazat, no prisiel by som o vsetky nastavenia. Ako sa ten subor mohol takto posahat neviem doteraz...
Tos to moja skusenost...
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #13 v:
27. Květen 2005, 10:12 »
Uživatel: dusom 27. Květen 2005, 09:24
No mne sa raz na P900 stalo, ze MPP prestali chodit, skratka nenabehli, tu hlasku co to hlasilo si uz presne nepamatam (not ready, alebo take nieco). Nepomohol ani reinstall. Nakonec som zistil, ze subor system\data\Magic Profiles.ini bol nejaky posahany, boli vnom len same xxxxxxxxxxxxxxxxx. Stacilo zo zalohy vykuchat ten subor, prepisat nim ten posahany a MPP znova chodi ako hodinky... V tom Magic Profiles.ini su ulozene nastavenia o jednotlivych profiloch. Zrejme by stacilo ten ini len zmazat, no prisiel by som o vsetky nastavenia. Ako sa ten subor mohol takto posahat neviem doteraz...
Tos to moja skusenost...
To se mi na me predesle P900 stalo asi dvakrat. Ale ja jsem nanestesti ten .INI soubor nemel zalohovany, takze jsem cele nastaveni musel tvorit znovu
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.