SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 10:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poznamky na ploche?
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Poznamky na ploche?  (Zobrazeno 6245 x)
miramax
Anonym
« Odpověď #15 v: 24. Únor 2006, 10:41 »

http://my-symbian.com/uiq/applications/applications.php?fldAuto=73&faq=2
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #16 v: 24. Únor 2006, 12:28 »

jen tak na okraj: pominuli-li fakt, ze mi lakiho reseni prijde dost pracne, tak take neni zadarmo, bug me stoji USD 19,95 coz mi na takovou, s prominutim, blbinku prijde az dost.
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 24. Únor 2006, 13:01 »

Jj. Mi to v trialu nefunguje, tj. nepripomina (?).
 To 2. reseni se hodi zejmena na dlouhodobejsi (kvuli pracnosti) opakovane pripominky. Ma nevyhodu, ze nektere udaje, zejmena cislice a pokud je jich vic, mohou byt skryta za ikonami. Text si lze domyslet, u cisel je to horsi. Škoda, ze do malovani nelze vlozit tisteny text. Sice jde, ale nejde vyjmout lakiho postupem.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
sharkes
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 24. Únor 2006, 20:08 »

Keby nieco existuje app vo visual basicu ALARMIST tusim verzia 7.10 ktora robi kreslene pripomienky ,ale asi len pri FO Mode. Najidealnejsi na FC by bol asi MSscreen kde by si si upravil skin.
uložena
B17S
Anonym
« Odpověď #19 v: 24. Únor 2006, 22:16 »

Porad nejak zapominate na FrontView. Muzete napsat poznamku i FC mode (i kdyz jenom 28 znaku) A jeste zobrazuje aktualni udalosti a nejen to.  Dobry no uz vas s FrontView nebudu otravovat.
uložena
Laki
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 27. Únor 2006, 09:01 »

jen tak na okraj: pominuli-li fakt, ze mi lakiho reseni prijde dost pracne, tak take neni zadarmo, bug me stoji USD 19,95 coz mi na takovou, s prominutim, blbinku prijde az dost.

Ten postup, co som pisal sice pracny je, to priznam. Ale je ZADARMO. BugMe! mi nebol velmi sympaticky, preto som vyskusal ten sposob, co som opisal. A ten je ZADARMO, lebo vsetky aplikacie, co som opisal mate v Pcku od zaciatku. S BugMe! som tak akurat napisal, ze som ho vyskusal a vdaka nemu som prisiel na ten napad..
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poznamky na ploche?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 15 dotazů.