SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Duben 2025, 06:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uz Vam spadl Vas milacek ? Jak dopadl
Strana: 1 ... 4 5 [6]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Uz Vam spadl Vas milacek ? Jak dopadl  (Zobrazeno 19566 x)
Davidtichy
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 07. Únor 2006, 13:47 »

jo to sklicko mam takly poskrabane! ale nejde to tak videt jako v pripade spouse fot.! Cry
uložena
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 07. Únor 2006, 15:12 »

a to tlacitko sa ti ako podarilo poskrabat? Huh
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 07. Únor 2006, 15:13 »

Tak to me se z toho tlacitka podarilo seskrabnout ten lak, vypada to jako koroze, no nic, aspon jsem 1. komu rezavi plastove tlacitko!  Embarrassed
uložena
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #78 v: 07. Únor 2006, 17:17 »

a to tlacitko sa ti ako podarilo poskrabat? Huh
no normal nosim tel po kapsach ale samotnej! a najdenou se divam o ono je poskrabany!
 Cry
uložena
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #79 v: 07. Únor 2006, 17:20 »

ja ho nosim v dzinsach (dost tesnych) pri tom mam aj kluce ale take to zazraky sa mi este nepodarili ako vam. Roll Eyes
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 07. Únor 2006, 17:24 »

hmm tak s klicema do jedne kapsi bych tel nedal!(no morna do nejake tesne!) jinak ve volnejsi kapse ryskujes hodne!!!
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #81 v: 07. Únor 2006, 23:58 »

Dneska smo mal asi najvecsie stastie pri mobilnych padoch mal som telefonik vedla seba na doskach a troska som na to pozabudol a naklonil som sa dozadu aj z doskami... Embarrassed Telefonik sa zacal po doskach smykat dole ale korejcen vedla mna a ja sme si to v cas vsimli a moje zlaticko zostalo polkou tela na doskach a druhou vyselo nad zemou...Jak z americkeho filmu! Grin Chvilku som to predychaval ale potom som sa spamatal a pekne sa mu ospravedlnil ze som ho takto ohrozil... Smajlík
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #82 v: 08. Únor 2006, 13:17 »

to davidtichy: vzdyt stresman pise ze ma ty kalhoty dost tesne Mrknutí

ja ho nosim take po kapsach ale vzdy je tam sam... je mi ho trosku lito ale co se da delat... ten prostredni dil (stribrny) mam dole na rozich osupany do bila... je to pekne osklive... dale mi upadla samolepka quickshare(sorry za mozne spatne oznaceni stitku) a telefon uz davno nevypada jako novy ale tak jako bych ho mel uz aspon 2roky  Embarrassed
ale jinak jsem snim spokojen
kdyz mi naposledy upadl tak to byla zabava..spadl mi totiz primo na dlazdicky a to ve me skublo jako nikdy Smajlík ale nic se mu nestalo Smajlík Mrknutí nastesti
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Uzlinka
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 04. Březen 2006, 16:37 »

Jo jo, dejte si bacha...ja byla na horah a myslela jsem, ze kdyz si dam mobil do naprsni kapsy, tak se mu, kdybych nahodou spadla, nic nestane. A ouha...sice jazdim na lyzich dost dlouho a kdyz nahodou spadnu, tak rozhodne ne na cunu...ale, omylem jsem celne narazila do jinyho lyzare, co vyjizdel ze zatacky...celni naraz a rupnul mi displej. Peknej prusvih. Hned prvni den v tydnu na horach a mobil byl nepouzitelnej. Zpravy jsem posilala, ale vsechno jsem delala jen po pameti :-) No a novej displej me stal 2000Kc Sad-a to nebyl prispevek za rychlost nebo tak neco.  Ale zase to aspon bylo opraveny za 2hodky Smajlík
uložena

Ericsson T10s  <  SE T230  <  SE W800i  < SE W910i 
SanDisk M2 4GB  HPM 70  T-mobil

No a jinak ... www.bluesberry.cz   ;-)
crosbiker
Anonym
« Odpověď #84 v: 04. Březen 2006, 18:59 »

PROTI POŠKRABANIU A OBITIU mam material na vyrobu puzdra neopren v hrubke 2 a 3 mm. Robia sa z toho ortopedicke pomocky ale aj puzdra na PDA, notebook ale aj mobily. Je to guma potiahnuta latkou. Ak by sa nasiel niekto kto by vedel z toho usi puzdro nech napise ak usije aj mne dam mu z toho neoprenu. Len na to treba silny sijaci stroj napr. obuvnicky alebo kozusnicky. Nie zeby ten material bol tak tvrdy ale hrubka. Som z Bratislavy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uz Vam spadl Vas milacek ? Jak dopadl
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.