SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 13:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MP3 pres kabel
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: MP3 pres kabel  (Zobrazeno 2349 x)
Faraon
Anonym
« v: 24. Květen 2005, 13:29 »

Mohl by mi nekdo poradit jak mam do SE P910i dostat MP3 pres kabel.Vubec nevim jak. Diky
uložena
martinf
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 24. Květen 2005, 13:40 »

pres nejaky file manager je nakopirujes do Pxxx
uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
Faraon
Anonym
« Odpověď #2 v: 24. Květen 2005, 14:08 »

A kde ho mam vzit?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #3 v: 24. Květen 2005, 14:24 »

A co treba TotalCommander ? Ale to se nacekas  Grin kup si ctecku  Mrknutí
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 24. Květen 2005, 14:53 »

Mohl by mi nekdo poradit jak mam do SE P910i dostat MP3 pres kabel.Vubec nevim jak. Diky
po instalaci pcsuite se Ti po pripojeni telefonu zaktivuje zastupce na plose my xxxx, kde xxxx je jmeno, ktere jsi dal telefonu. Pres tohoto zastupce se dostanes pomoci pruzkumnika do nekterych adresaru na pcku (resp. vsude, krom systemu). Take se da stahnou SymbFS plug-in do total commanderu, kde po uspesne instalaci najdes pripojene pcko pres mista v siti/symbian devices........Tady uvidis i systemove slozky na discich. Jinak existuji i komercni file manageri, info o nich se da najit treba na www.my-symbian.comJak je psano vyse, toto vse je pouzitelne pro prenos mensich souboru, protoze treba moje realna rychlost uploadu pres kabel do telefonu je kolem 10-20 kB/s, coz je pro prenaseni mp3 souboru na zesediveni. Kup si ctecku karet s podporou mspro duo, mptrojky si nacpi do adresare audio a hotovo.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 25. Květen 2005, 07:19 »

po instalaci pcsuite se Ti po pripojeni telefonu zaktivuje zastupce na plose my xxxx, kde xxxx je jmeno, ktere jsi dal telefonu. Pres tohoto zastupce se dostanes pomoci pruzkumnika do nekterych adresaru na pcku (resp. vsude, krom systemu). Take se da stahnou SymbFS plug-in do total commanderu, kde po uspesne instalaci najdes pripojene pcko pres mista v siti/symbian devices........Tady uvidis i systemove slozky na discich. Jinak existuji i komercni file manageri, info o nich se da najit treba na www.my-symbian.comJak je psano vyse, toto vse je pouzitelne pro prenos mensich souboru, protoze treba moje realna rychlost uploadu pres kabel do telefonu je kolem 10-20 kB/s, coz je pro prenaseni mp3 souboru na zesediveni. Kup si ctecku karet s podporou mspro duo, mptrojky si nacpi do adresare audio a hotovo.
Jeste doplnim, ze ne vsem ta ikonka funguje pri pripojeni pres BT (muj pripad). Do telefonu se dostanu pouze pri pripojeni pres kolibku, kdyz jsem pripojen pres BT, musim si otevrit treba EpocWare PC Managera...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MP3 pres kabel
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.