SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 06:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i od Tmobile(SVK) a sesusII
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i od Tmobile(SVK) a sesusII  (Zobrazeno 5852 x)
m1cro
Anonym
« v: 14. Listopad 2006, 20:11 »

ahojte, mam K610i od T mobile(slovenkseho) s  verziou firm: CXC120374R1CB001060608 aaa ked postupujem podla prikazov programu sesuII a dsotanem sa k casti ze napojit telefon bez SIM-ky a drzat C tak sa nic nedeje a najde mi to iba kartu a program nic nevykona aa de je problem??? pls poradte, dakujem
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #1 v: 14. Listopad 2006, 20:52 »

a mas nainstalovane ovladace pro akutalizaci? tj. po pripojeni se stiskuntym C by poprve mely XP (pokud tedy mas XP) zacit instalovat ovladac. vyndej i pameÂťovku, pokud ji mas vlozenou. Pokud nic, zkus dat kabel do jineho USB konektoru. Jinak trochu pochybuji, ze nejaky novy FW pro tuto customizovanou verzi bude k dispozici.  Undecided
uložena
m1cro
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Listopad 2006, 13:18 »

noo tak dakujem Smajlík uz som to rozbehol aaaa aktualizovalo mi to new verziu Smajlík dakujem za pomoc
uložena
angell
Anonym
« Odpověď #3 v: 23. Listopad 2006, 14:10 »

noo tak dakujem Smajlík uz som to rozbehol aaaa aktualizovalo mi to new verziu Smajlík dakujem za pomoc

aktualizovalo ti zase T-Mobile verziu FW alebo dalo original SE FW? Mam Orange a neviem ci sa mi oplati aktualizovat ak zaktualizuje zase upravenu verziu... Diki
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 23. Listopad 2006, 17:10 »

aktualizovalo ti zase T-Mobile verziu FW alebo dalo original SE FW? Mam Orange a neviem ci sa mi oplati aktualizovat ak zaktualizuje zase upravenu verziu... Diki

samozrejme orange..
normalni verzi muze nahrat Technicka podpora..
uložena
devilstar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 31. Prosinec 2006, 11:47 »

Ked si nahram do K610i cez SEUS novy firmware (telefon brandovany Orange) tak bude tam slovencina?alebo ju tam treba nejak narvat? sice este novsi firmware nie je dostupny,ale pytam sa popredu,ze ked bude tak ci si ho nahrat a byt v klude,ze bude slovencina alebo si to radsej rozmysliet a byt bez toho ako keby to malo byt v anglictine...dik
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 31. Prosinec 2006, 12:02 »

Ked si nahram do K610i cez SEUS novy firmware (telefon brandovany Orange) tak bude tam slovencina?alebo ju tam treba nejak narvat? sice este novsi firmware nie je dostupny,ale pytam sa popredu,ze ked bude tak ci si ho nahrat a byt v klude,ze bude slovencina alebo si to radsej rozmysliet a byt bez toho ako keby to malo byt v anglictine...dik
Bezne tam vzdy musi byt dany jazyk, kterym tam je puvodne, od toho je CDA, aby se tim ridilo. Problemy s anglictinou, ktera tam samostatna zustane jsou zpusobene chybnym nahratim aktualizace, stava se minimalne....
uložena
devilstar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 03. Leden 2007, 10:22 »

nepada tymto zakrokom zaruka? ale ked to je oficialna podpora od SE tak si myslim,ze by nemala.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #8 v: 03. Leden 2007, 10:33 »

nepada tymto zakrokom zaruka? ale ked to je oficialna podpora od SE tak si myslim,ze by nemala.

Jejda lidi ctete, je to tu psano stale dokola....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i od Tmobile(SVK) a sesusII
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.