SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s bluetooth
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s bluetooth  (Zobrazeno 2242 x)
Rossonere
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Červen 2006, 19:01 »

Ahoj.Chtel bych se vas zeptat.koupil jsem SE D750i a zlobi mi bluetooth.Nekdy se mi stane,ze nemuze byt nalezen a nemuze nikoho nalezt.nekdy ale najde v pohode.myslite ze by pomohla zmena firmwaru??Reklamaci na nej bohuzel nemam Sad Sad
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 18. Červen 2006, 06:00 »

Kcka a Dcka mely spatne serie, mam oficialni dokument od SE o vymene komponent.... ja mel to same, preflashnul jsem fw na nedavno vydany a nic.... tak to slo do servisu - vysledek - "vymena oboru v BT obvodu"
uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
Rossonere
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Červen 2006, 12:05 »

Kcka a Dcka mely spatne serie, mam oficialni dokument od SE o vymene komponent.... ja mel to same, preflashnul jsem fw na nedavno vydany a nic.... tak to slo do servisu - vysledek - "vymena oboru v BT obvodu"

jaj tak to jsi me nepotesil. :(nemas tuseni kolik muze ta oprava stat?
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 18. Červen 2006, 13:43 »

Uživatel: Rossonere
Prosim te ty jsi mi odpovidal na dotaz ohledne toho bluetooth jak ti menili cely obvod.Nemas tuseni kolik ta oprava muze stat?ja jen jestli to ma smysl vubec opravovat,protoze zarucak na ten telefon nemam   Embarrassed.
diky

clovece je to spatny... ja myslel ze me omejou, protoze jsem byl pro tu Klaru v Praze a pak jsem se vratil na Moravu a zjistil ze to nejede, .... ale servis to udelal na jednicku, bluetoothuju o sto sest, mezi telefony i ve spojeni s PC (synchro, dalkove ovladani)...

proc od toho nemas zarucak? - treba by slo neco vymyslet... jinak by Ti nezbylo nez se s tim smirit, nebo to nekomu hajzlovsky prodat a doufat, ze to nevyuzije (coz je fakt hajzlovina :-) ) a nebo to primo prodat s tim, ze to nejde, jinak to nefunkcni BT na telefon nema zadny spatny vliv, znam spousty lidi, co ani nevi, ze v telefonu BT maji a nevyuzivaji to...

update pres SEUSII jsi zkousel? mohl bys jeste testnout update fw pres davinci nebo wotanserver.com (ten je levnejsi a vsechno je OK) a nebo si to flashnout pres dodany kabel u telefonu a setool... (ale to Ti nedoporucuju, pokud tomu moc nerozumis)... nejnovejsi fw je na topsony.com.... ale spis si myslim, ze mas proste BT v coudu a je to na servis

moment.... divam se na zarucak.... provedene prace: Zaruka - LEVEL_3 - 568,80 Kc vymena oboru v BT obvodu, zadne dalsi zavady nebyly shledany... bylo to u GSMOBILE
uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
IGI080
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K550i, SE D750i ...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 18. Červen 2006, 18:48 »

no, mam dalsiu vec na moj zoznam pozadovanych oprav pri najblizsej reklamacii......inac, mne zvykne pomoct vypnuta a zapnut BT, skusali ste to?
uložena

AEG => Siemens A55 => Siemens C55 (fullpatch) ==> SE D750i + 1GB Sony MS Pro Duo => SE K550i + 1GB Sony MS micro (M2) Cheesy
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 18. Červen 2006, 19:39 »

zkousel... no proste kdyz to delalo me tak jsem se tak vzdy na 11ty pokus dostal k tomu, ze jsem neco jineho nasel nebo byl nalezen ale uz se to ani nespojilo... Problemove prave byly urcite D-cka a K-cka...
uložena

Rossonere
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 19. Červen 2006, 06:00 »

Zarucak od toho nemam proto,ze jsem to koupil na inzerat a dotycny mi tvrdil,ze zadny zarucak nema.Ta castka kolem 500 je na opravu jeste realna,.tu vymenu fw jsem zkousel.a stale stejny problem Sad
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 19. Červen 2006, 07:50 »

tak to tipuju na 95% fakt ten spatny BT hw obvod
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.