SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 21:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Riadkovanie na displeji
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Riadkovanie na displeji  (Zobrazeno 2675 x)
Pepso
Anonym
« v: 24. Únor 2006, 22:35 »

Zdravim,

dnes som upgradoval z T610 na K700i T-Mobile. Je to second hand ale v perfekt stave, ma nabehanych 30 hodin hovoru. Zarazila ma jedna vec: ak trocha hybem telefonom v ruke, na displeji sa objavuje nieco ako riadkovanie na televizore. To iste ak je telefon nehybny a pri sledovani displeja hybem hlavou. Inak kvalita je super oproti T610 ale na nej to riadkovanie nepozorujem. Zrejme to neni normalne, aky ja vas nazor?

R2AY004
prgCXC 125899_EU_4_C
uložena
Pepso
Anonym
« Odpověď #1 v: 24. Únor 2006, 22:41 »

Ma nabehane len 3 hodiny.
uložena
Witness
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Únor 2006, 23:48 »

To co tu popisujes mi dela u K300ky jenom v rezimu kdy mam zobrazene takove ty hodiny na cernem podklade (rezim automaticky pro osvetleni displaye) Pokud ti to dela stejne, tak bych rekl, ze to nebude zadna vada vyrobku.
uložena

The Eternity You Desire!
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Únor 2006, 14:09 »

Zdravim,

dnes som upgradoval z T610 na K700i T-Mobile. Je to second hand ale v perfekt stave, ma nabehanych 30 hodin hovoru. Zarazila ma jedna vec: ak trocha hybem telefonom v ruke, na displeji sa objavuje nieco ako riadkovanie na televizore. To iste ak je telefon nehybny a pri sledovani displeja hybem hlavou. Inak kvalita je super oproti T610 ale na nej to riadkovanie nepozorujem. Zrejme to neni normalne, aky ja vas nazor?

R2AY004
prgCXC 125899_EU_4_C

Normalni to urcite neni. Chyba bude nejspis v displeji, jiny FW nejspis nepomuze ale vyskouset se to muze...
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
Pepso
Anonym
« Odpověď #4 v: 26. Únor 2006, 13:06 »

Je to vsade, ale zalezi od temy, pri niektorych farebnych kombinaciach je to velmi malo viditelne.
Na Esato som nasiel nejake info: tento jav sa vyskytuje u niektorych serii K700, V800, P900... udajne to ma nieco spolocne s obnovovacou frekvenciou displeja. Niektori uzivatelia to ignoruju resp. niesu to schopni vobec vidiet, mne to trocha vadi ale ako to odstranit som nikde nenasiel  Sad
Skusim to zajtra ukazat v SE servise.

uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 27. Únor 2006, 08:28 »

Je to vsade, ale zalezi od temy, pri niektorych farebnych kombinaciach je to velmi malo viditelne.
Na Esato som nasiel nejake info: tento jav sa vyskytuje u niektorych serii K700, V800, P900... udajne to ma nieco spolocne s obnovovacou frekvenciou displeja. Niektori uzivatelia to ignoruju resp. niesu to schopni vobec vidiet, mne to trocha vadi ale ako to odstranit som nikde nenasiel  Sad
Skusim to zajtra ukazat v SE servise.

Napis co ti v servise rekli.Kolega ma to sami.Myslel jsem ze je to normal.
uložena

SEManiak Fire
Pepso
Anonym
« Odpověď #6 v: 04. Březen 2006, 19:02 »

Takze som s tym bol v servise, prijimaci technik tvrdil ze nic tam nevidi, druhy ktory sa na to prisiel pozrieÂť povedal ze to sice vidi, ale ze sa to vseobecne nepovazuje za zavadu  Shocked

Este nieco z nemeckeho fora k tejto teme: http://k700-forum.de/thread.php?threadid=1230.

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Riadkovanie na displeji
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.