SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 18:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prijem poznamek pres BT
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prijem poznamek pres BT  (Zobrazeno 1837 x)
beg
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 13. Únor 2006, 19:59 »

Ahoj. Mam jednu takovou vadu na svem K700. Jedna se o prijem poznamek do telefonu pres BT.
Poznamka se ulozi do pameti tzn. zabere jedno misto z 10ti a nejde zobrazit. Proste jen ukousne dil z pameti a vic nic.
Diky tomu uz mam z puvodnich 10ti pouze 5 Sad Je to jedina vada. Jinak se na nej muzu spolehnout. Docela me to mrzi...posilani poznamek misto SMSek na kratsi vzdalenost ma neco do sebe...nevite nekdo co s tim?....servisni stredisko mam dost z ruky a taky bych nechtel prijit o data v telefonu. Asi mi nic jineho nezbyva. Ale kdyby prece nekdo mel nejakou radu?....diky
uložena
Farley
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Únor 2006, 16:38 »

Jakej mas FW? Na foru o K700 uz to taky nekdo psal. Mne se to stavalo u T630 kdyz mi nekdo do rozepsany poznamky zavolal. Ta data tam zustala, ale K700 uz to nedelala. Docela by mne zajimalo jestli to muze mit nejakou souvislost Mozna je to starym fw. ten clovek na tom foru mel R2AE003. Jakej mas ty fw?
uložena
beg
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Únor 2006, 14:50 »

FW mam R2AA003
uložena
Farley
Anonym
« Odpověď #3 v: 16. Únor 2006, 15:28 »

A to se ti stava pokazdy? Øeseni se ti vubec nebude libit, ale mas moc starej FW. Ja mam R2CA001. Vydesil jsi mne a tak jsem si taky poslal z kompu pres PIM protokol (ten samej co pouzivaj telefony) poznamku. Telefon ji prijal bez problemu. Tzn: Musis si udelat zalohu (uz je par programu co umi vytahnout z founu i Javu) a nechat si v servise preflashovat na novejsi, nejlip nejnovejsi FW. Maximalne zkus Master Reset, ale to si taky budes muset udelat zalohu a nepredpokladam ze by ti to problem vyresilo.
uložena
beg
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Únor 2006, 15:37 »

Ano stava se mi to pokazde. Uz to radsi zkouset nebudu nebo to dopadne tak ze nebudu mit zadnou poznamku. Toho jsem se obaval...dik za pomoc
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prijem poznamek pres BT
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.