SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 06:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejde t-zones v telefonu od O2
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nejde t-zones v telefonu od O2  (Zobrazeno 2674 x)
rmx
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 19. Duben 2007, 21:57 »

Koupil jsem K750 od O2  a strcil do nej kartu od T-Mobilu. Pres Konfigurator si nechal poslat nastavovaci sms, ale pri pokusu o spojeni do t-zones pise ze stranku nelze zobrazit. Nevite nekdo co s tim ? Do decustomizace se mi zatim moc nechce, diky.
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Duben 2007, 05:00 »

No, musis pak jeste v menu nastavit, jaky profil ma telefon pouzit pro WAP, pro Internet nebo pro MMSky, ted Ti to pravdepodobne vyuziva ty profily od O2, proto to nejde. SMSka toto nenastavi, je treba rucne. Jinak nevim, jak je to s customizaci od O2, ale myslim, ze Ti jejich WAPove stranky nepujdou zobrazit ani po spravnem nastaveni, je treba zadat jinou stranku. Ale kvuli customizaci ani asi nepujde domovska stranka zmenit, takze jedine zalozky. Smajlík
uložena
rmx
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Duben 2007, 16:43 »

Dekuji za tip, pres zalozky to funguje a to mi staci. MMS chodi takze je to v pohode, jeste jednou dik.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejde t-zones v telefonu od O2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 16 dotazů.