SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 18:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i a stereo bluetooth sluchatka
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K800i a stereo bluetooth sluchatka  (Zobrazeno 12273 x)
kkkkk
Anonym
« Odpověď #15 v: 20. Srpen 2006, 10:00 »

HBH DS970 jsem mel moznost otestovat a hraji priblizne na urovni kvality oldies nahravek z 60´let, tedy pro vaznejsi poslech nepouzitelny. Ale pokud nekomu staci ze to dela duc-duc, tak to vyhovovat bude. A hraje to pomerne potichu, na sport jako beh a kolo nepouzitelny.
 Vy co mate sluchatka prikladana k Walkmanum budete asi hodne zklamani. Vy co poslouchate to co prikladaji ke K-ackove rade zklamani nebudete.
uložena
SexX1
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 20. Srpen 2006, 10:46 »

HBH DS970 jsem mel moznost otestovat a hraji priblizne na urovni kvality oldies nahravek z 60´let, tedy pro vaznejsi poslech nepouzitelny. Ale pokud nekomu staci ze to dela duc-duc, tak to vyhovovat bude. A hraje to pomerne potichu, na sport jako beh a kolo nepouzitelny.
 Vy co mate sluchatka prikladana k Walkmanum budete asi hodne zklamani. Vy co poslouchate to co prikladaji ke K-ackove rade zklamani nebudete.

Myslim si, ale, ze je tohle jen tvuj subjektivni pocit. Nekdo tyto sluchatka chvali a nekdo (s vetsim hudebnim sluchem) nevidane kritizuje.  Lips sealed Ted aby si bezny uziivatel (ja) vybral, komu bude duverovat... Cry
uložena

BB.
Korektorka
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 20. Srpen 2006, 21:42 »

Jo, tomu klidne i rad verim, jenze ty od sonaku me prijdou porad moc ,,dratovy" a taky me nevyhovujou ty usni ucpavky, jinak bych do nich sel bez rozpaku.
Nevite, jak je to s tou 14denni lhutou na vraceni penez? dyby me jabra nevyhovovala a chtel sem ji behem 14 dnu vratit, vezmou to? (nakupoval bych asi na alzasoftu)...Dik

Pokud nakoupis pres internet, mas 14 dni na vraceni nepouziteho zbozi. Nekdo si to plete a mysli si, kdyz koupi v obchode, ze muze taky vratit. Omyl! Jen pri prodeji na dalku.
Nepuuziteho??? To bych je teda nesmel vubec vyzkouset, ci co??  Shocked

Ta moznost vraceni je proto, ze vyrobek in natura nevidis a nemusi se ti hodit, z praxe nevim, jestli znehodnoceny obal vezmou zpet. Zalezi samozrejme na tom, jestli je v krabicce kterou neporusis nebo zavareny v tvrde folii kterou otevrenim znicis.To bude pravdepodobne individualni u kazdeho prodejce. Pri kontaktu pred objednanim je asi lepsi se na tuto eventualitu zeptat.
uložena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #18 v: 21. Srpen 2006, 07:28 »

Tak ja si na hlasitost u DS970ky nemuzu stezovat. Nikdy jsem nepouzil maximalna hlasitost. Na kole je to nepouzitelny spise z jineho duvodu. Diky spuntum co mate v usich jste temer dokonale odriznuti od okolniho hluku a pokud vam hraje hudba tak je to docela o zivot jet na kole. Staci mi prechazet silnici jako chodec. A co jsem mel moznost srovnat tak hraji stejne jako HPM-70, tedy sluchatka dratova dodavana ke vsem Walkmanum. Ale samozrejme bude nejjistejsi si to vyzkouset pred koupi. Ty rozdilne zkusenosti vsech uz jsou ale az moc odlisne, pripada mi ze nekteri nedokazi skousnout tu skutecnost ze to takto hraje pres Bluetooth, nebo doma pouzivaji sluchatka za 5000 a vice tisic (samozrejme dratova) se kterymi se to rovnat nemuze. Ale za tu cenu si myslim ze to je dobra volba. A pokud vite jak hraji sluchatka prilozena ke K800i, tak ani toto se neda srovnavat. Samozrejme ve prospech HBH-DS970 Mrknutí.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i a stereo bluetooth sluchatka
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.078 sekund, 19 dotazů.