SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 03:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomoc!!! Potrebuje se pripojit na net pres bluetooth
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pomoc!!! Potrebuje se pripojit na net pres bluetooth  (Zobrazeno 3756 x)
McAlbi
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 09. Červenec 2005, 12:07 »

Pomozte mi nekdo:Chci se pripojit s ipequ na internet pres BL, ale telefon mi ukazuje ze se neco deje, ale vzapeti to hned skonci.Pres irda se pripojim.Z kousel jsem se pripojit pres BL na telefon SE P910i a to funguje.Nemusi se na K700 nastavovat neco.Dik potrebuju radu nez odletim zitra na dovolenou.
uložena

num3r0
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Červenec 2005, 17:31 »

Pomozte mi nekdo:Chci se pripojit s ipequ na internet pres BL, ale telefon mi ukazuje ze se neco deje, ale vzapeti to hned skonci.Pres irda se pripojim.Z kousel jsem se pripojit pres BL na telefon SE P910i a to funguje.Nemusi se na K700 nastavovat neco.Dik potrebuju radu nez odletim zitra na dovolenou.

Ne, na MT se nic nenastavuje. Zapni si na MT BT, sparuj MT a PC a zkus pouzit SE Mobile Networking Wizard (je soucasti SE Suite - nebo jak se ten program jmenuje).
To by ti mohlo pomoct .... pokud ne, sezen si ovladace pro K700i BT modem (na strankach SE).
Verim, ze dal uz vis co s tim ..... pokud ne, zase napis Smajlík

BTW: Jestli mas operatora T-Mobile, mohl by jsi pouzit nejakej ten jejich SW pro pripojeni ... ten ma v sobe taky ovladace.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomoc!!! Potrebuje se pripojit na net pres bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.