SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 03:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: HELP HELP
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: HELP HELP  (Zobrazeno 5050 x)
jvees69
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 18. Prosinec 2005, 19:07 »

Hele vy dva, zkuste napsat jen prispevky ktere neco rikaji, asi by se vam nelibilo kdyby kazdy odpovedel na vase problemy tak tak, jezkovy oci atd...

Takze pokud mate co rict tak to honem napiste, pokud to jsou jen citoslovce tak se je nechte pro sebe. Protoze pokud to jou nic neresici prispevky tak me to vzdycky nastve! Kdyz nemam co rict tak mlcim!

tak asi takhle: musim ti oznamit, ze ja mel co rict a chtel jsem tim jen stresmanovi naznacit, ze s nim soucitim... Pac je to poprve co jsem se setkal s tim, ze oni v servise mu pres sroubky neco prelepi aby to nemohl otevrit... kapis?  Huh
jinak myslim, ze zrovna stresman, kterej ma "zatim" 16 prispevku si s posthuntingem nejspis zadne problemy nedela, nebo myslis, ze jo? No a kdyz uz jsme u toho, ta tva posledni poznamka nam sem taky nic moc noveho neprinesla...  Shocked
uložena
stresman
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 18. Prosinec 2005, 19:46 »

som sa tu docital ze o mna rec?Huh no to nemyslite vazne na fore o sonyericssone sa tu budete hadate o mne. tak soryy za moje vyjadrovanie. diky za rady.
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: HELP HELP
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 16 dotazů.