SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 19:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: na internet pres kabel
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: na internet pres kabel  (Zobrazeno 7395 x)
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #15 v: 10. Prosinec 2005, 21:24 »

netfront to mrouter umi taky.
uložena
Manas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 10. Prosinec 2005, 21:50 »

Pres mRouter mi funguje jak vestaveny prohlizec, tak i zpravy.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 10. Prosinec 2005, 22:27 »

mne to cez vstavany prehliadac cez kabel nejde, musim sa s tym asi pohrat
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #18 v: 11. Prosinec 2005, 19:21 »

Pres mRouter mi funguje jak vestaveny prohlizec, tak i zpravy.
zpravy , vestaveny prohlizec? Ale to delas tak, ze ho pustis, on nahodi gprs a ty ho rucne vypnes. Jinak tomu neverim.
uložena
Manas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 11. Prosinec 2005, 20:53 »

zpravy , vestaveny prohlizec? Ale to delas tak, ze ho pustis, on nahodi gprs a ty ho rucne vypnes. Jinak tomu neverim.
Cituji
pokud chces pomoci mRouter stahovat postu, musis nastavit mRouter pro kazdy e-mailovy ucet , ktery chces takto stahovat.
Jinak Te nenutim abys tomu veril.
pripojeni mRouter mam nastaveno takto:

Volba upravit: Nazev-mRoute ... atd.,
Typ pripojeni - GPRS,
Volba upresnit - Server: uziv. jmeno-nic,
Adresa-nic,
Prihlasit-IP - zaskrtnuto automaticky,
DNS - zaskrtnuto automaticky,
Proxy - nic,
Jine - Povolit PPP,
Overovani - Normalni,
QoS - vse volba odebirano, priorita trida 3 (vse vychozi).

Jeste jedna poznamka: kdesi tady nebo na symmbian foru jsem objevil pripojeni na routr, radil tam nekdo nastaveni IP na 0.0.0.0. Toto mi nefungavalo stejne jako vam (vestaveny klient atd.). Po te co jsem zmenil IP na automaticky, je vse OK.
« Poslední úprava: 11. Prosinec 2005, 21:08 od Manas » uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #20 v: 11. Prosinec 2005, 21:20 »

nastaveni staticke adresy 0.0.0.0 je kazdopadne blbe, to nekdo nekde radil? Tobe fakt kdyz pro account nastavis typ pripojeni gprs pcko nesestavi gprs pripojeni?
uložena
Manas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 11. Prosinec 2005, 21:48 »

Opravdu se to da propojit pres pocitac, zjistis to i na citaci dat v telefonu pro jenotliva pripojeni. Vsechny si vynuluj, pripoj se pres mRoute,  surfuj nebo stahuj postu atd, a pak se koukni na prenos dat. Pokud si na stavis mRoute jako vychozi, vis, ze jedes pres mRoute. Ja jsem to testoval na vestavenem prohlizeci, vestavenych zpravach, opere, ICQ-Jimm, operamini, oskarek a kniha jizd - Aplikace JAVA nemaji vubec zadny problem.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #22 v: 12. Prosinec 2005, 09:36 »

java je v pohode uz z pohledu, jak se javovy stroj chova. Nicmene: sestavi se Ti to spojeni (byt bez prenosu dat) nebo nesestavi?
uložena
Manas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 12. Prosinec 2005, 22:30 »

Musim se RONOXOVI a Maselnikovi omluvit vase namitky mi nedaly a zacal jsem testovat. Odebtal jsem vsechny ucty krome MMS a m Route. Zacal jsem testovat aplikace s mRoute jak pres kabel tak pres bluetooth. Vysledek je takovy, ze skoro vsechny aplikace jedou pres mRoute ovsem mimo tech vestavenych. Vestaveny prohlizec se pri pokusu o pripojeni zepta na typ uctu, zadam mRoute, objevi se ikona pripojeni (mRoute) telefon se k internetu pripoji opravdu pomoci uctu mRoute, ovsem vypada to tak, ze jede pres nejake GPRS. Nevim ale jak, protoze jsem vse krome MMS odebral. Zjistil jsem to tak, ze jsem byl pripojeny pres kolibku a pri propojovani jsem telefon vytahl, ten se vsak po te bez jakehokoli propojeni s PC propojil (pres ucet mRoute) se zadanou strankou.  Nechapu to. Stejne je tomu i u vestaveneho emailoveho klienta. Jeden si mysli, ze se pripojuje pres mRoute, ale neni tomu tak. Dosud jsem ale nezjistil jak se telefon vlastne pripojil (ze by pres zbyvajici ucet MMS?).
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #24 v: 13. Prosinec 2005, 09:21 »

se mi to hned nezdalo. Jinak to, ze connection nazves mRoute neznamena, ze se mrouter pouzije. Dulezity je nosic (a to je v tomto pripade GPRS). Pro pouziti pripojeni pres mrouter nepotrebujes zadne nastavene connection. Uz jsem o sobe zacinal pochybovat...
uložena
masako
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 13. Prosinec 2005, 14:59 »

Zdravim.. chtel bych se zeptat, kdyz mam doma internet pripojenej pres proxy server, s vlastnim uzivatelskym jmenem a heslem, kt. musim zadavat pri kazdem otevreni internetove stranky. Tak co mam konkretne nastavit ve founu a v kompu aby to fungovalo? V mobilu je sice moznost proxy server ale nevim, jestli se ma nastastavit IP kompu nebo IP proxy serveru aby to chodilo.. mobila jeste nepouzivam.. to mam az pod stromecek aby se tam taky neco objevilo..  Cheesy Smajlík
btw. da se nekde v m routeru na  PC nastavit proxy server?
uložena
Manas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 13. Prosinec 2005, 18:28 »

se mi to hned nezdalo. Jinak to, ze connection nazves mRoute neznamena, ze se mrouter pouzije. Dulezity je nosic (a to je v tomto pripade GPRS). Pro pouziti pripojeni pres mrouter nepotrebujes zadne nastavene connection. Uz jsem o sobe zacinal pochybovat...
To, co pises je pravda, ale jak se ten telefon vlastne prihlasil, ja jsem mu vsechny ucty odebral. Jediny GPRS ucet ktery jsem tam nechal bylo jen nastaveni MMS. Jsou veci mezi nebem a zemi ....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: na internet pres kabel
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.