SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 23:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nechodi mi Java na P910i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nechodi mi Java na P910i  (Zobrazeno 2063 x)
Peppino
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 30. Listopad 2005, 22:13 »

Zdravim, mam P910i kratce a kdyz nainstaluju java aplikaci at uz pres SE instalator nebo si poslu jar do telefonu a pote dam instalovat tak vse probehne v poradku... nainstaluje se to. Ale kdyz pak chci aplikaci spustit tak to nic nedela... proste na to muzu klikat jak chci a ono nic?

Poradi prosim nekde kde by mohl byt problem? Zatim diky moc vsem ochotnym Shocked)
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 30. Listopad 2005, 23:46 »

je to generic java, nebo aplikace primo pro P9x0?
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #2 v: 01. Prosinec 2005, 08:07 »

mozna by nebylo spatne ani zminit, jestli Ti to delaji vsechny apps, nebo jedna, v tom pripade ktera........
uložena
Peppino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Prosinec 2005, 08:13 »

delaji to vsechny java co jsem zkousel...
treba BBMF.Fireman.Bob.v1.00.S60.J2ME.Retail-HeXPDA ale pak taky cokoliv co mi posle kamos z k750i... (jemu to facha, u me to je po instalaci jen polozka v seznamu...)
muzete nekdo nekam dat jakoukoliv java aplikaci, hru co vam v p910i funguje abych to vyzkousel?
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #4 v: 01. Prosinec 2005, 08:18 »

zkus tohle, je to free, tak to tady snad nebude vadit a hlavne to funguje na me p910, jenom musis z nazvu souboru odparat to png a nechat jenom nazev shopper2.jar.
uložena
shauriq
Anonym
« Odpověď #5 v: 01. Prosinec 2005, 08:27 »

delaji to vsechny java co jsem zkousel...
treba BBMF.Fireman.Bob.v1.00.S60.J2ME.Retail-HeXPDA ale pak taky cokoliv co mi posle kamos z k750i... (jemu to facha, u me to je po instalaci jen polozka v seznamu...)
muzete nekdo nekam dat jakoukoliv java aplikaci, hru co vam v p910i funguje abych to vyzkousel?

sam si si odpovedal.. ved uz v nazve aplikacie mas napisane ze "s60"  nezda sa ti??  hra pre series 60 ti na uiq bezat nebude ani keby si ju tam heverom natlacil..
uložena
Peppino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 01. Prosinec 2005, 09:17 »

tak ten shoper chodi...
takze sorry za dotaz...
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #7 v: 01. Prosinec 2005, 12:02 »

sam si si odpovedal.. ved uz v nazve aplikacie mas napisane ze "s60"  nezda sa ti??  hra pre series 60 ti na uiq bezat nebude ani keby si ju tam heverom natlacil..
to jsi malinko mimo. Javove aplikace jsou universalni a jdou (teoreticky)pouzivat na vsech pristrojich. Problem je, ze vyrobci telefonu casto rozsiruji tridy oproti generic jave, kterou podporuje pcko a takove apps pak behaji jenom na nekterych telefonech. Treba zrovna ten schoper je taky psan pro series 60, ale protoze je to cista java, chodi vsude.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nechodi mi Java na P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.